Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Podanie - Crithedir  (Read 1696 times)
Mairgoth
Przybysz
*

« on: February 25, 2021, 04:43:54 PM »

(z miejsca przepraszam za inny nick, niż obecnej postaci, ale jest to nick mojego maina, którym zacznę grać po zakupie high elfa i rune-keepera. Crithedir będzie altem :) )

1. Crithedir / 7 lvl / Lore-Master

2. 24

3. WoW, SWTOR, TESO

4. Jestem ogromną fanką twórczości J.R.R. Tolkien'a. Śródziemie gości w moim sercu od najmłodszych lat i było moim pierwszym ukochanym uniwersum. Mam za sobą wiele gier (dzieciństwa) ze świata Śródziemia, które dalej mam na płytach i zdarza mi się do nich wracać. Zdecydowanie ulubionymi grami był Powrót Króla oraz Bitwa o Śródziemie (zwłaszcza z modami). Obecnie lubię sobie pograć w Shadow of Mordor i Shadow of War. Moimi ulubionymi książkami od naszego mistrza jest Silmarillion oraz Beren i Luthien. Powinnam również opowiedzieć o moich hobby, a trochę tego jest - jednym z nich jest pisanie opowiadań (z wielu uniwersów), ale od lat mam swoje postacie w Śródziemiu i jedną z nich jest właśnie mój Mairgoth (pierwotnie był to Mairon Junior, syn Mairona). Lubię jeszcze rysować oraz tworzyć kostiumy postaci z filmów i gier. Kocham karcianki i gry planszowe, zwłaszcza wtedy, gdy gra się w nie w klimatycznym miejscu z odpowiednio dobranymi soundtrackami. Skoro jesteśmy przy muzyce - słucham głównie soundtracków filmowych i metalu. Natomiast takim poważniejszym hobby jest historia i archeologia (z którą wiążę przyszłość swoją drogą).

5. Nie.

6. Zapoznałam się z regulaminem.

7. Póki co f2p
Panda
Weteran
**

« Reply #1 on: February 25, 2021, 04:54:09 PM »

Jestem na TAK
fraeydis
Gość
« Reply #2 on: February 25, 2021, 04:58:38 PM »

Jak najbardziej na tak, szczególnie dla koleżanki po fachu - jestem po piątym roku studiów archeologii, zostaje mi tylko magisterka do obronienia :D
Morgred
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #3 on: February 25, 2021, 05:14:06 PM »

Tak jak pisałem, zgłoś się po inv ;)
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #4 on: February 26, 2021, 10:48:18 AM »