Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
  Print  
Autor Topic: Darkfall  (Read 48731 times)
Mithrod
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #75 on: February 27, 2009, 01:30:37 PM »

Nieprawda, wiekszosc wyjadaczy nie moze sie dostac do gry a Ci co graja to dzieci wowa. Wczoraj jakis elf zabil krasnoluda kolo miasta i jak nigdy nic cisnie pod bramy. Straznicy, ktorzy cale zajscie widzieli, popiscili go 220V z wiezyczki i elf padl. No to ja, nie zastanawiajac sie wiele, podszedlem do jego scierwa i laske ktora to tak namietnie okladal mojego pobratymca zajumalem...

...przez nastepna godzine raczony bylem tekstami ze mnie za8#(&*# i ze mnie wy&*#@&*# i ze jego gildia bedzie na mnie polowac do konca tej gry. (w klanie nie byl ale zapewne mial na mysli klan do ktorego dopiero dolaczy i ktory z jego imieniu bedzie na mnie polowal....). Na koniec pozegnal sie grzecznie kazac wsadzic sobie wyzej wspomniany kij w moje jakze mi bliskie cztrery litery...
Axe
Administrator
Bohater
*

« Reply #76 on: February 27, 2009, 01:41:01 PM »

No i od razu widać, ze gra wybitnie sprzyja zawiązywaniu nowych kontaktów i integracji szeroko rozumianego community ;)
Floe
Jeździec
**

Największa destruktorka gry

« Reply #77 on: February 27, 2009, 02:15:42 PM »

Ale chociaż tyle że masz dostęp do gry ;/ ja nawet nie mogę jej "kupic", nie mowiąc o zassaniu! Dziś o 6 rano moglam sie dostac do konta, ale sklep byl offline... O_o
Mithrod
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #78 on: February 27, 2009, 04:15:43 PM »

I co mi po grze skoro od 3 w nocy serwery leza? :D
Asmodeus
Gość
« Reply #79 on: February 27, 2009, 05:12:49 PM »

Mith radze ci wystaw konto dfo na allegro za 300, zejdzie za 400 lub 500, a sobie kupisz next jak juz sie uspokoi sytuacja z serverem i sklepem :D
Fland
Przybysz.
Mędrzec
*

« Reply #80 on: February 27, 2009, 06:50:13 PM »

Coz, tak czytam co piszecie i mozna wysnuc wniosek ze takich jaj jeszcze w zadnym mmo nie bylo :) W sumie bylo to do przewidzenia..
Guthwulf
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #81 on: February 27, 2009, 08:57:21 PM »

...przez nastepna godzine raczony bylem tekstami ze mnie za8#(&*# i ze mnie wy&*#@&*# i ze jego gildia bedzie na mnie polowac do konca tej gry.

omg Miciu nie strasz, ze nie da sie zrobic mute - w mmo to przeciez podstawa  ;)

Ja sie waham, na razie mam plan zeby kupic, jak zlotowa sie troche umocni ale mozliwe ze nie wytrzymam tak dlugo  :D
Mithrod
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #82 on: February 28, 2009, 12:31:06 AM »

Jest ignore tylko ja chyba za dobry czlowiek jestem... ;p

Pomimo tego ze gra ma bugi, pomimo tego ze chlopaki z Aventurine nie wyrabiaja, pomimo tego ze serwery leza od blisko 24h, pomimo tego ze za zadna gre nie zaplacilem jeszcze 235zl....

...POLECAM DFO...

...bo chodzac po tym swiecie czuje sie ze nie wygenerowal go swiat tylko kazdy kamien jest tu gdzie jest bo ktos chcial zeby tu byl. Bo czuje sie pasje ludzi ktorzy ta gre robili. Bo, gdy wszystko sie juz uspokoi zalety tej gry przycmia wszystkie inne MMO. Wreszcie BO gra tu Mithrod. :p

To kto kupuje? :D (jak juz bedzie taka mozliwosc)
Anvagar
Mędrzec
**

« Reply #83 on: February 28, 2009, 10:06:44 AM »

No ostatni argument przebija wszystkie :) Daj jakieś shoty może, chciałbym zobaczyć jak tak gra wygląda w pełnej wersji. Na razie się nie przymierzam, poczekam aż twórcy ochłoną i obniżą ceny do normalnego poziomu, jeśli w ogóle.
Geralt the Dauntless
Bohater

Forsaken in the dark

« Reply #84 on: March 01, 2009, 09:26:29 PM »

Ja kupie, jak bedzie ogolnie dostepna w sklepach.
Mithrod
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #85 on: March 02, 2009, 11:08:29 AM »

Nie bedzie. W ciagu kilku dni powinna ruszyc w koncu otwarta sprzedaz ale tylko via www. Na Darkfalla na polkach, w szczegolnosci polskich, trzeba bedzie dluuuuuugo poczekac.
Betrezen
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #86 on: March 02, 2009, 11:26:13 AM »

No to niech wreszcie ruszy, bo meczy mnie juz czytanie napisu: Shop is currently offline :/
Geralt the Dauntless
Bohater

Forsaken in the dark

« Reply #87 on: March 02, 2009, 08:05:16 PM »

Ja dla rozrywki ściągnąłem Perfect World, jak narazie takie sobie, ale dla zabicia czasu moze byc.
Mithrod
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #88 on: March 02, 2009, 11:20:49 PM »

Zamierzacie grac na pierwszym serwerze czy jakims nowo otwartym?
Archoon
Jeździec
**

Archoonn

« Reply #89 on: March 03, 2009, 12:14:41 AM »

Zamierzacie grac na pierwszym serwerze czy jakims nowo otwartym?
W Perfect Worlda? Ja gram na Heaven's Tear (PW International). Choć w przeciągu 2 tygodni mają otworzyć dwa nowe i się zastanawiam co zrobię...

A co do DarkFalla, to puki co jest to jeden z najgorszych startów gry ostatnimi czasy. Gra zapowiada się ciekawie, ale przy obecnej sytuacji chyba lepiej poczekać ze 2 miesiące aż się parę rzeczy poukłada.
Poza tym to jeszcze nigdy nie grałem w grę gdzie jest sandbox i full loot, a w dodatku free PvP. Trochę mnie to przeraża. Poza tym trochę chyba mroczna. Ale jak za 3 miesiące opinie graczy będą, że gra jest super, to może się skuszę. Puki co to pogram w Perfect World.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
  Print