Pages: 1 ... 8 9 [10]
  Print  
Autor Topic: Darkfall  (Read 48707 times)
Karolus
Palladyn i Burglar
Radny
Bohater

« Reply #135 on: April 26, 2009, 12:24:35 PM »

A niby czym to się różni od np. WoWa na serwerze PvP, gdzie ciężko sobie spokojnie porobić questy w krainie 35-40 lewelowej, kiedy wpada tam 80 lewelowy gracz przeciwnej frakcji, tylko po to żeby pownerwiać niskolewelowych graczy?

PvP i tyle  ;)

P.S. Przedłużam subskrypcje w DF. Dawno nie miałem takich emocji, wędrując przez puszcze i wypatrując ruchu daleko na horyzoncie. Przestrzenie w DF wymiatają.
Ttrzeba sobie tylko przlepić kartkę nad monitorem:

"TO JEST COŚ KOMPLETNIE INNEGO NIŻ WSZYSTKIE KLONY STAREGO EVERQUESTA"
Marakai
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #136 on: April 26, 2009, 01:12:33 PM »

jaki koszt gry i abonamentu?
Karolus
Palladyn i Burglar
Radny
Bohater

« Reply #137 on: April 27, 2009, 10:57:24 AM »

49 euro gra, 14 euro abonament. Tradycyjnie  :)

https://www.darkfallonline.com/accounts/f/default.php

tylko musisz utrafić kiedy będzie sklep otwarty. Trzeba czatować w czwartki o 17.
Badalaman
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #138 on: May 07, 2009, 02:25:50 PM »

Hmm wyglada na to ze to faktycznie ma grywalnosci UO i patenty z UO (mniej wiecej) a nawet jeszcze wieksza dowolnosc -przynajmniej tak wnioskuje z opisow grajacych.
A w UO gram od lat hmm 5-6, choc od jakiegos roku malo aktywnie.
I nie spotkalem MMO zapewniajacej wiecej emocji, ale i wymagajcej wiecej ostroznosci - zwyciezca bierze od pokonanego wszystko (co zechce i co pokonany ma przy sobie ;) ).

Z drugiej strony emocje bywaja negatywne - wscieklosc gdy straci sie cenny ekwipunek - a smierc bywa szybka, nawet blyskawiczna (gdy niefortunnie trafi sie na kilku wrogow i nie zdazy uciec).

Tyle ze w UO gram za darmo, a tu widze gra droga w zakupie i abonamencie no i trudna do dostania.
Takze poczekam az ostygnie nieco.
Opinie beda bardziej wywazone a moze i sama gra prostsza do dostania.
Narazie pozostane przy WARze.

P.S. Jak macie swoje filmiki z gry to mozecie dac linki, chetnie poogladam.

P.S.2 Jak ktos chce pograc w pierwowzor DF sprzed lat - Ultime Online -  na polskim, darmowym, dobrym shardzie to zapraszam na DM (w googlach "DM UO" i znajdziecie badz pw do mnie, badz w WARze z moija postacia -  Raimli, dam wiecej info.
Osoby zainteresowane rozwiazaniami z DF moga sobie tak sprawdzic czy im to odpowiada.

Bo jak tu napisano, niemozna tych gier przyrownywac do obecnych MMO.
Geralt the Dauntless
Bohater

Forsaken in the dark

« Reply #139 on: June 18, 2009, 12:11:03 PM »

Ktos w ogole z Twierdzy gra/grał w DF?
Germion
Moderator
Super Bohater

Addicted to alts

« Reply #140 on: June 18, 2009, 01:28:19 PM »

Gra nadal pewna grupa graczy - troche znajomych ktorzy przewineli sie przz Twierdze i Royal Legion tudziez Warcry - w razie zainteresowania dolaczenia do nich - maja duzy sojusz i nawet jakis zamek sojuszowy - pm do mnie dam namiar do kogo pisac na gg.
Karolus
Palladyn i Burglar
Radny
Bohater

« Reply #141 on: June 18, 2009, 03:09:37 PM »

Ja grałem, nawet przedłużyłem o miesiąć, ale w końcu dałem spokój. WOlę jednak WoWa niż ciągłe oglądanie się za siebie, zmęczyło mnie to. DF to specyficzna gra, co nie znaczy że zła.  ;)
Pages: 1 ... 8 9 [10]
  Print