|
Darth_knight
|
 |
« Reply #15 on: August 31, 2008, 03:49:22 PM » |
|
1.Icarian,Champion-19 lvl 2.......14 3.Grałem troche w Wowa,niewiem czemu ale mi się nie spodobał,1 rok w lineage2 świetna mmo,troche w ragnarok online czy jak to tam sie pisało.Tak naprawde trudno mi wymieniać,bo było tego naprawde dużo 4.Więc tak hmmm Jestem z Rybnika,mam 14 lat,co już napisałem dlaczego akurat lotr?? hmmm bo lubie świat tolkiena i dobre mmo w klimacie średniowiecznym, poza tym uważam że polacy psują klimat w wielu grach,przynajmniej ludzie których spotkałem (nicki w stylu adam 39).Dlaczego wybrałem twierdze?? według mnie to troche hmm dziwne pytanie,moze dlatego że nieznam innych polskich klanów(gildi),a może dlatego,że w twierdzy jest przyjemny klimat,członkowie mają poczucie humoru.A teraz cos więcej o sobie,lubie czytać książki fantasy,lubie poznawać nowych ludzi (hahahah),mam (według mnie )duze poczucie humoru.To chyba tyle,brakuje mi inwencji twórczej,aha prawie zapomniałem,w lotra gram jakiś tydzień.A jeżeli chodzi o to ile bede grał,to bedę sie starał jak najczęściej,ale mysle że raczej tylko w weekendy,mam nadzieje że mimo to będe się mógł przyłączyć a pokaże na co mnie stać(jak na 14-nasto latka)
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #16 on: August 31, 2008, 03:55:53 PM » |
|
I mozna było  Za, jednak ze wzgledu na wiek - jak zwykle przedluzony okres probny.
|
|
|
|
Darth_knight
|
 |
« Reply #17 on: August 31, 2008, 04:03:12 PM » |
|
Yeaha!!!
|
|
|
|
Darth_knight
|
 |
« Reply #18 on: September 01, 2008, 09:40:58 PM » |
|
Ok,przez jakiś czas nie było mnie,więc tak,czy moge się zgłośić po inva hurielu?
|
|
|
|
Kadorin
|
 |
« Reply #19 on: September 01, 2008, 10:00:44 PM » |
|
LOL  . Huriel nie Hurielu  to kobieta ...
|
|
|
|
Darth_knight
|
 |
« Reply #20 on: September 01, 2008, 10:38:09 PM » |
|
hahahaha Przepraszam,jaka wpadka,ahahha,kadorin a może ty wiesz czy moge się w końcu zgłośić po tego inva??
|
|
|
|
Kadorin
|
 |
« Reply #21 on: September 01, 2008, 10:50:31 PM » |
|
Tak, mozesz.
|
|
|
|
Asmodeus
|
 |
« Reply #22 on: September 01, 2008, 11:57:32 PM » |
|
heheh do kohańutkiej Hurielu na maxa LOL
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #23 on: September 02, 2008, 08:27:57 AM » |
|
oprocz interpunkcji tez widac, ze kiepsko z wielkimi literami u Ciebie; tak, możesz sie zglosic po zaproszenie do kinshipu - masz listę, kogo mozesz o nie molestowac.
|
|
|
|
Krassnahll
|
 |
« Reply #24 on: September 02, 2008, 11:55:15 AM » |
|
Pewnego razu, gdzieś w odległej Pyrlandii, przemierzał pewien osobnik drogą niczym huragan i do siebie mówił: "Szłem łonkom, kwiaty pachły a ona mnie odepchła. Więc weszłem do domu, rzygłem, pierdłem, bekłem i trzasłem drzwiami bo chamstwa nie zniese."
|
|
|
|
Meriadocs
|
 |
« Reply #25 on: September 13, 2008, 09:15:14 AM » |
|
Oj tam czepiacie sie, chlopak dopiero zaczyna edukacje to nie jego wina
|
|