Pages: [1] 2 3
  Print  
Autor Topic: Durthrang  (Read 14739 times)
Durthrang
Przybysz
*

« on: September 07, 2008, 06:54:08 PM »

Witam :D

1.
Imię: Durthrang
Level postaci: 14(nie długo 15)
Klasa:Champion (Klasa Poboczna BARD :D czesto gram na lutni w bree :D)

2.

3.
Doswiadczenie w mmo: Hmm trudno powedziec gralem we wszytkie mozliwe gry chyba :D prucz age of conan eve online i guild wars :D ale to nie bylo to grind lvling :/ 0% przygody a wiec uslyszalem o Lotro i jestem :] tym bardziej ze jestem fanem Tolka. (Żebyście nie pomyśleli ze ja jakis nałogowiec :D z tymi mmo :])

4. Coś od siebie i o sobie: A wiec jak juz wspominałem fan Tolkiena :] mam 18 lat na imie Paweł :D chodzę do Technikum Informatycznego w Elblągu :]. Dlaczego Lotro wspaniałe lokacje widoki, cudne questy :D. Interesuje sie szeroko pojętą informatyka najmniej programowaniem :D, kązdym typem muzyki po techno do klasyki :D (nie interesuje sie technem jakie moge sobie zrobic w ejau XD) Wczoraj siedziałem i tułklemnuty do lutni :p i powiększyłem swoj arsenał muzyczny o:

-Black Sabbath-Snowblin
-Linkin Park-A Place for My Head
-Linkin Park- Don't Stay
-Rage Aganist the Machine-Bombtrack
naprawde uwilebiam gre na lutni :D wczoraj i dzisaj mozna bylo mnie posluchac w Bree w Auction Hall i Pod Rozbrykanym Kucykiem :]

W większości czasu podrożuje po Eriadorze oglądając lokacje a także w poszukiwaniu surowcow minerlanych.

Dlaczego Twierdza :D? mysle ze to fajna gildia :D ktora jest pomocna i lubi sie zabawic np wspolne spotkanie konkursy w lowieniu ryb :D itp :D a takze chodzenie na moje solowki na lutni :] zreszta slyszalem o was duzo dobrego :] obecnie jestem w gildi TNT ale to straszna :D ciagle lvluja itp jakos tak nie LOTROwy klimat za duzo loli i roflow :]

5. Potwierdzenie, że przeczytalo sie kodeks i regulamin i ze sie je akceptuje:
Pottwierdzam Przeczytałem Regulamin i Akceptuje :]

Namawiam do pozytywnego rozpatrzenia mojego podania :D
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #1 on: September 07, 2008, 06:59:41 PM »

Za.
Jedna uwaga - nie "prucz", ale "prócz".
Sayver
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #2 on: September 07, 2008, 07:03:05 PM »

i z '':D" tez lekko przesadziles....
Durthrang
Przybysz
*

« Reply #3 on: September 07, 2008, 07:21:18 PM »

Strasznie lubie buzki :] zapomniałem dodac ze nie patrze tez na bulidy itp rzeczy postac ma byc moja a nie ze stronki :] dodam ze grywam w weekendy i czasami w tygodniu np poniedzialeki piatek jesli mam czas wtorki srody czwartki odpadaja
Mithrod
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #4 on: September 07, 2008, 11:33:25 PM »

"niedlugo" a nie "nie dlugo" :/
za
Zamir
Wojownik Twierdzy
Super Bohater
*

Zamir MATURA 1965 - Punkt G - fakt czy mit?

« Reply #5 on: September 08, 2008, 08:07:13 AM »

nie "kążdym" tylko "kaRZdym"  :P od kaszlania od dymu (kiedyś nie wiedzieli co to kuchenki gazowe i palili ogniska po środku lepianek) ;D

Za

Durthrang
Przybysz
*

« Reply #6 on: September 08, 2008, 12:37:10 PM »

no wiecie co :D
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #7 on: September 08, 2008, 01:19:02 PM »

pisz bez błędow, a nie będzie uwag - rozumiem, że ktoś może miec problem z napisaniem "gżegżółki", ale takie slowa jak "prócz", "w ogóle", "każdy", "dokąd", a także wszelkie wyrazy z końcówką "-uje" nie są trudne, wystarczy im się przyjrzeć - napisane błędnie po prostu wyglądają brzydko.

Poza tym zarówno forma jak i treść się liczą - przykładając sie do ortografii i gramatyki okazujesz szacunek czytającym.

Uwaga: dopuszczam brak polskich znaków.
Durthrang
Przybysz
*

« Reply #8 on: September 08, 2008, 03:33:34 PM »

nie moge pisac o z kreska ":D mam dysleksje 1 reka chodzi szybciej druga wolniej i myle litery ;] i to jest udowodnione :D  pracuje dla USA jako szyfrant takim kodem skomplikowanym pisze ze hoho :D i moge go rozczytac tylko w ciagu 4 godzin puzniej nie wiem juz co tam bylo napisane :]
Zamir
Wojownik Twierdzy
Super Bohater
*

Zamir MATURA 1965 - Punkt G - fakt czy mit?

« Reply #9 on: September 08, 2008, 03:48:04 PM »

nie moge pisac o z kreska ":D mam dysleksje 1 reka chodzi szybciej druga wolniej i myle litery ;] i to jest udowodnione :D  pracuje dla USA jako szyfrant takim kodem skomplikowanym pisze ze hoho :D i moge go rozczytac tylko w ciagu 4 godzin puzniej nie wiem juz co tam bylo napisane :]

Prawde godo ("później").  ;).
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #10 on: September 08, 2008, 03:51:57 PM »

to jeszcze "pÓźniej", a nie "puźniej". Przecież to aż w oczy razi...

A w dysleksje nie wierzę, bo mam koleżankę, która pomimo stwierdzonej dysleksji nie robi błędów - się stara i włozyła w to wiele pracy, by tych błędów nie robic. A takie bronienie sie papierkiem to po prostu lenistwo i wygodnictwo:)
Durthrang
Przybysz
*

« Reply #11 on: September 08, 2008, 04:39:01 PM »

to moze ma bardzo lagodna postac ja mam normalna dyslekcje od podstawowki cwiczylem to i nic :] i to nie jest zaden papierek :] jako dyslektyk mam wspalniale rozwinieta wyobraznie :D widze to czego inni nie widza :] ale sie postaram :p
Quintu
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

"Sam jesteś BaRlog!" :D

« Reply #12 on: September 09, 2008, 05:08:45 PM »

hihi ale się temat rozwinął... Durthrang daj znać w grze do mnie - gram teraz kapitankiem na 11 lvl - myślę, że możemy pograć w grupie jeżeli masz ochotę; a i questy milej się we 2-och robi... Tylko, że ja pojawiam się około godz 21.30 - to może być kłopot. Niemniej jednak chętnie bym cię poznał bo z tych samych stron pochodzimy. Kto wie może uda się nam założyć elbląski Oddział Twierdzy?? ;)

pozdrawiam
Durthrang
Przybysz
*

« Reply #13 on: September 10, 2008, 03:41:29 PM »

no no :] narazie czasu nie mam wiesz w w weekendy jestem i/lub w poniedziałek albo w piątek :] wtorek środa czwartek odpadają. Okazyjnie wieczorem może w te 3 dni ale wątpię :]
Kedwa
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #14 on: September 10, 2008, 08:45:37 PM »

Za "moich" czasów dysleksji nie było XD
Pages: [1] 2 3
  Print