|
Bondur
|
 |
« Reply #1800 on: September 01, 2013, 10:58:34 PM » |
|
Twarzowe wdzianko i wyraz twarzy mówiący "gdzie ja wczoraj tak zabalowałem?"
|
|
|
|
Harni
|
 |
« Reply #1801 on: September 07, 2013, 06:14:22 PM » |
|
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #1802 on: September 11, 2013, 03:10:33 PM » |
|
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #1803 on: September 13, 2013, 11:22:02 AM » |
|
Ok, ja wiem, że gadanie "drzewiej bywało lepiej" jest nudne, ale jak czytam cos takiego, to nie wiem, czy śmiać się, czy płakać http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,14594045.html#sondaz
|
|
|
|
Engril
|
 |
« Reply #1804 on: September 13, 2013, 11:51:50 AM » |
|
Moja uczelnia  Na szczęście nie mój wydział  Zresztą nie zdziwiłem się jak przeczytałem z jakiego wydziału jest ten koleś.
|
|
|
|
Bondur
|
 |
« Reply #1805 on: September 13, 2013, 11:54:33 AM » |
|
Ale przecież do tego zmierza edukacja w naszym kraju  Ma być prosto i w sumie to tylko formalność żeby jak najszybciej płacić składki ZUS  A poważnie to w dupach się poprzewracało. Sporo kolegów ze studiów pracuje teraz na uczelni i czasami przeraża mnie to co opowiadają. Plagiaty, prace zaliczeniowe pisane z pomocą wujka google i cioci ctrl+c ctrl+v to normalka, dochodzi powoli to tego, że stawiają dobre oceny nie za wysoką wartość napisanej pracy ale za to, że jest ona samodzielna ...
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #1806 on: September 13, 2013, 12:10:25 PM » |
|
No, przecież nawet Veldir opowiadal, jak laska na obronie zapytana o to, kto wygrał druga wojnę światową, z wielka pewnością siebie odpowiedziała: "Niemcy"....
|
|
|
|
|
|
|
|
Milo
|
 |
« Reply #1809 on: September 15, 2013, 01:07:44 PM » |
|
Pomysłowość i fantazja polskich twórców filmów dla dorosłych nie zna granic. Oto przykłady tytułów, które zrobiłyby wrażenie nawet na najbardziej doświadczonych pracownikach agencji kreatywnych: „Bzyku-bzyku na kocyku, czyli jak się jedzie na pledzie” „Pan Samolodzik”, „Stawiam Tolkowi banana; „Wakacje z dupami”; „Anal z Zielonego Wzgórza”; „Podwójne krycie Weroniki”; „Łysek w pokładach Idy”; „Seks nocy letniej”; „Poszukiwacze Zaginionej Szparki”; „Robin Wzwód”; „Konik szperusek”; „Chłopcy z Łona Broni”; „Edward Penisomiękki”; „Tylko mnie popchaj”; „Ja wam wyliżę"; „Prezerwatywy 4”; „Spermopolscy”; „Analni zmiennicy”; „Członek z żelaza”; „07 spuść się”; „Zły penis znaleziony - Sara go ssie”; „Kronika niezapowiedzianego numerka”; „Człowiek o żelaznej lasce”
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #1810 on: September 15, 2013, 01:17:19 PM » |
|
Pomysłowość i fantazja polskich twórców filmów dla dorosłych nie zna granic. Oto przykłady tytułów, które zrobiłyby wrażenie nawet na najbardziej doświadczonych pracownikach agencji kreatywnych: „Bzyku-bzyku na kocyku, czyli jak się jedzie na pledzie” „Pan Samolodzik”, „Stawiam Tolkowi banana; „Wakacje z dupami”; „Anal z Zielonego Wzgórza”; „Podwójne krycie Weroniki”; „Łysek w pokładach Idy”; „Seks nocy letniej”; „Poszukiwacze Zaginionej Szparki”; „Robin Wzwód”; „Konik szperusek”; „Chłopcy z Łona Broni”; „Edward Penisomiękki”; „Tylko mnie popchaj”; „Ja wam wyliżę"; „Prezerwatywy 4”; „Spermopolscy”; „Analni zmiennicy”; „Członek z żelaza”; „07 spuść się”; „Zły penis znaleziony - Sara go ssie”; „Kronika niezapowiedzianego numerka”; „Człowiek o żelaznej lasce”
Mają chłopaki fantazję ;-)
|
|
|
|
|
|
Edhenor
|
 |
« Reply #1812 on: September 16, 2013, 11:35:32 AM » |
|