Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Order - Dirval  (Read 1464 times)
dirval
Przybysz
*

« on: February 01, 2009, 02:46:13 PM »

1. Maciek, w grze  Dirval
2. Order, postac lvl 23 swordmaster. Jest to moja pierwsza postac. Chwilowo stawiam ją bardziej pod kątem dpsa w pvp, ale w razie potrzeby oczywiście tankowanie wchodzi w grę:)
3. Moje doświadczenie w grach mmo pochodzi głównie z gry world of warcraft. Zakończyłem grac w wowa przed dodatkiem TBC, posiadałem 60 lvl warlocka, 60 lvl rogue'a, i 60 lvl warriora. Wszystkie postacie należały do 1 z najlepszych gildii na serverze stormreaver, warlock ubrany był w full epic itemy, z itemami z naxxramas włącznie. Byłem class masterem warlocków.
4. Czytałem i akceptuję.
5. Mam 19 lat, studiuję anglistykę na uniwersytecie łódzkim (1 rok), ponadto jestem tłumaczem i edytorem w electronic sports league (www.esl.eu). Chyba tyle z ważniejszych.
6. Dlaczego Twierdza, cóż, powód jest prosty. Grac zacząłem mniej więcej tydzień temu, także nie mam tu żadnych znajomych itp. Dołączyłem do gildii shadows of the dragon, lecz nie czuję tam żadnego zgrania. Chat tamtej gildii jest kompletnie martwy, nikt z nikim nie rozmawia, i zdecydowanie nie jest to czego oczekiwałem od gildii. Liczę po prostu, na nawiązanie jakichś znajomości, żeby nie czuc się jak jedyny gracz w świecie NPC.
Kerroth
Moderator
Bohater

« Reply #1 on: February 01, 2009, 08:18:27 PM »

Hej,

Witaj w gildii :). Odezwij się do jednej z osób z przyklejonego posta, a otrzymasz zaproszenie  w grze.

Pozdrawiam,
Keroth
Pages: [1]
  Print