Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Order - Inkwizytor i Hundreds  (Read 3729 times)
Inkwizytor
Wojownik Twierdzy
Super Bohater
*

« on: February 16, 2009, 12:49:00 PM »

Witam sojuszników,
jak pewnie niektórzy kojarzą jestem członkiem Gwardii. Niestety po odejściu na urlop (bezterminowy) naszego MG Madgortha, źle się dzieje w naszej gildii. A dokładnie mówiąc nic się nie dzieje. Zabrakło TSa, zero eventów, praktycznie zero komunikacji, mało osób on-line. Doszło do tego, że połowy osób w gildii nie kojarzę, a Ci co się pojawiają nawet na powitanie na czacie nie odpowiadają. Jednym słowem maskara.
Próbowałem jakoś zmobilizować ludzi, ale bezskutecznie.

Po rozmowach z kilkoma stałymi graczami doszedłem do wniosku, że niestety Gwardia nie spełnia już zadań jakie powinna spełniać gildia.

W związku z powyższym chciałbym złożyć podanie o przyjęcie do Twierdzy,  w imieniu swoim i (jeśli to nie problem) również mojego brata.

1. Krzysiek - Inkwizytor
2. Witch Hunter, lvl 40 - oczywiście jedynie słuszną stroną jest strona Dobra ;)
3. Wcześniej przez kilka miesięcy grałem w LOTRO (to był mój początek z grami tego typu). W WARa gram od dnia premiery.
4. Akceptuje regulamin.
5. Mam 28 lat, wykształcenie wyższe,  pracuje dla TP S.A ;) mieszkam w Gdańsku. Moje główne hobby to Warhammer Fantasy Battle, zajmuje się tym od ponad 10 lat, cały ten czas gram armią Wood Elves. Jestem członkiem - założycielem nieformalnego stowarzyszenia FKCC (Fantasy Kaszebszci Country Club). Przez długi czas byłem moderatorem forum Border Princes (dział Vampire Counts - zrezygnowałem na własną prośbę).
6. Odpowiedź na pytanie: Dlaczego Twierdza? - chyba już odpowiedziałem we wstępie.

1. Rafał - Hundreds
2. Warrior Priest, lvl 32
3. j/w (tyle że w WARa gra od grudnia - dodam jeszcze że specjalnie pod tę grę kupił sobie nowy komputer stacjonarny - na laptopie nie chciała mu chodzić ;) )
4. Jak tylko przeczyta regulamin to damy znać ;) (ale nie widzę większych problemów z jego akceptacją)
5. Wiek: 34, wcześniej również LOTRO, hobby j/w (to on wciągnął mnie w świat Warhammera), założyciel FKCC, moderator Border Princes (dział Empire)
6. j/w
Xabbu
cigrela sabmel
Forum Addict
*

« Reply #1 on: February 16, 2009, 01:03:10 PM »

Bardzo przykro slyszec :/ Miejmy nadzieje ze starzy znajomi jeszcze beda mieli okazje wrocic do gry.

Jestem za. I znajac wasze problemy za kazdym razem jak gdzies sie zbieramy staram sie mowic o tym glosno i wyraznie na kanale /a

Macie moje Za. Pojawi sie Kerroth i powie ostatecznie. Ale od kad pamiętam zawsze dobrze nam się z wami współpracowało. Nie mam żadnych przeciw wskazań.

Xabbu.
Hundreds
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #2 on: February 16, 2009, 01:58:23 PM »

Witam, potwierdzam słowa Krzyśka, akceptuje regulamin. Tylko z tym 34 lata toś brat walnął zdrowo... :)
Inkwizytor
Wojownik Twierdzy
Super Bohater
*

« Reply #3 on: February 16, 2009, 03:47:33 PM »

Tylko z tym 34 lata toś brat walnął zdrowo... :)

Ha, dodałem do moich 28 cztery lata i wyszło mi 34.

"Sam nie wiem co o tym sadzić" - jak mawiał król Dezmond, gdy biesiadnicy na jego uczcie zaczęli nagle siniec i umierać.

Niech Ci bedzie brat - masz 32 lata.
Kerroth
Moderator
Bohater

« Reply #4 on: February 16, 2009, 06:12:01 PM »

Hej,

Gwardia i Twierdza zawsze ze sobą współpracowały. Kiedy potrzebowaliśmy ludzi na rajdy chętnie nam pomagaliście. Sam nie raz doświadczyłem od Was bezinteresownej pomocy.

Dlatego też Witam z przyjemnością, zgłoście się do nas w grze :).

Pozdrawiam,
GM
Hundreds
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #5 on: February 20, 2009, 10:25:04 AM »

Jeszcze jedna kwestia, choć wiem, że staż mamy mizerny. Ale niestety, pomimo uzgodnień z szefostwem Gwardii ktoś wykluczył nasze alty z czonkostwa w tej gildii... No i teraz mój Gosiewski oraz Kristos i Kostuch brata mają pewne problemy w podróżowaniu do Altdorfu i w paru innych elementach wirtualnego życia... Czy zatem byłaby mozliwość dołączenia do Twierdzy jeszcze tych bohaterów?
Xabbu
cigrela sabmel
Forum Addict
*

« Reply #6 on: February 20, 2009, 10:39:16 AM »

Jeszcze jedna kwestia, choć wiem, że staż mamy mizerny. Ale niestety, pomimo uzgodnień z szefostwem Gwardii ktoś wykluczył nasze alty z czonkostwa w tej gildii... No i teraz mój Gosiewski oraz Kristos i Kostuch brata mają pewne problemy w podróżowaniu do Altdorfu i w paru innych elementach wirtualnego życia... Czy zatem byłaby mozliwość dołączenia do Twierdzy jeszcze tych bohaterów?

Jesli to aktywne postacie którymi grasz, nie powinno byc problemów. Jesli to postacie altowe typu bank alt, to niestety nie możemy przyjąć.  Chodzi o rozwój gildii.   

Kto wam tak powiedział?  Ktos musial reguly pomieszać. 

Co jakis czas robimy sprzątanie w roster na zasadzie ze avatary z wiecej niz 50 dniowa nieaktywnoscia zostaja wydalone.  Zawsze moga wrucic kiedy beda ponownie grały na tych postaciach.

Jesli nic nie pomieszalem to ma byc tak ze kazdy moze alta miec w gildii, pod warunkiem ze to postac ktora rozwijamy w miare aktywnie.

Hundreds
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #7 on: February 20, 2009, 11:18:31 AM »

Te alty to nasze aktywne postacie, logujemy się na nie praktycznie codziennie i levelujemy (3 Tier so far...). A kwestia wykluczenia dotyczy Gwardii. Przechodząc z Gwardii do Twierdzy ustalone zostało, że nasze alty zostają w Gwardii, niestety wczoraj zostały stamtąd usunięte, dlatego mamy problem.
Xabbu
cigrela sabmel
Forum Addict
*

« Reply #8 on: February 20, 2009, 11:20:33 AM »

Rozumiem teraz problem.  Porozmawiamy o tym i powiemy co i jak ;)
Kerroth
Moderator
Bohater

« Reply #9 on: February 20, 2009, 02:34:37 PM »

Alty zostaną przyjęte pod warunkiem, że są grane aktywnie.
Hundreds
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #10 on: February 20, 2009, 03:46:49 PM »

Piszę zatem drugi raz: są grane tak samo aktywnie jak podstawowe :)
Kerroth
Moderator
Bohater

« Reply #11 on: February 20, 2009, 04:09:05 PM »

Piszę zatem drugi raz: są grane tak samo aktywnie jak podstawowe :)

Więc zostaną przyjęte ;-).
Pages: [1]
  Print