|
Huriel
|
 |
« Reply #30 on: May 19, 2008, 11:23:24 PM » |
|
coz, jest to jakas opcja, jednak z drugiej strony - nasze forum zawsze bylo bardzo dobra baza wiedzy na temat roznych mmo rowniez dla osob niezrzeszonych w Twierdzy. Lubimy sie dzielic nasza wiedza, a do dyskusji wewnatrz gildiowych bedzie dzial Twierdza members:)
I panowie, bez przepychanek, klotni i fochow - trzymajmy fason i poziom, bardzo prosze:)
|
|
|
|
Marakai
|
 |
« Reply #31 on: May 19, 2008, 11:23:42 PM » |
|
to u mnie jest coś zepsute czy teksty zniknęły z ikonek i opisy interfejsu?
|
|
|
|
Adpiaha
|
 |
« Reply #32 on: May 19, 2008, 11:25:21 PM » |
|
coz, jest to jakas opcja, jednak z drugiej strony - nasze forum zawsze bylo bardzo dobra baza wiedzy na temat roznych mmo rowniez dla osob niezrzeszonych w Twierdzy. Lubimy sie dzielic nasza wiedza, a do dyskusji wewnatrz gildiowych bedzie dzial Twierdza members:)
I panowie, bez przepychanek, klotni i fochow - trzymajmy fason i poziom, bardzo prosze:)
W pewnym sensie masz racje a czy przez przypadek ta wiedza ktora zgromadzimy nie bedzie w pewnym sensie czyms co bedzie ludzi zachecac aby dolaczyc do Twierdzy? Swoja droga w ten sposob, znaczy ukrycia poszczegolnych for, mozna uniknac takich sytuacji gdy wychodza nawierzch jakies nieporozumienia wewnatrz gildiowe. Wiemy przeciez, ze pierwsze wrazenie gra bardzo istotna role.
|
|
|
|
Xabbu
|
 |
« Reply #33 on: May 19, 2008, 11:25:44 PM » |
|
to u mnie jest coś zepsute czy teksty zniknęły z ikonek i opisy interfejsu?
Nie. Po prostu spolszczenie nie jest kompatybilne z ta theme. Jeszcze duzo tlumaczenia przed nami. U innych tez tak jest. Proponuje ustawic na eng, do czasu az spolszczenie bedzie gotowe.
|
|
|
|
Marakai
|
 |
« Reply #34 on: May 19, 2008, 11:28:46 PM » |
|
ok działa, dzięki
|
|
|
|
Durval
|
 |
« Reply #35 on: May 20, 2008, 12:22:14 AM » |
|
Bosz... wywalcie te wersję polską jako opcjonalną. Musiałem w html patrzeć jak to zmienić na eng.
|
|
|
|
Axe
|
 |
« Reply #36 on: May 20, 2008, 12:40:27 AM » |
|
He he he - ok, nie ma już wyboru języka
|
|
|
|
Twardowski (Meribas)
|
 |
« Reply #37 on: May 20, 2008, 02:04:28 AM » |
|
Uprzejmie donosze że mam elementy zarówno polskie jak i angielskie. Czasami też jak ładuje się mi ta stara, wadliwa polska wersja. Bardzo żałuje że moja wiedza o tworzeniu stron sprawadza się do urzywania cmsów i wrzucaniu ich na serwer, bo za radością bym pomógł. A tak to tylko dobrym słowem moge służyć
|
|
|
|
Perrin
|
 |
« Reply #38 on: May 20, 2008, 05:02:27 AM » |
|
A mnie pokazuja sie bzdury wtedy, gdy niektorzy uzywaja polskich fontow. Tylko niekiedy i nie u kazdego, ale jest to i tak irytujace.
|
|
|
|
Divus
|
 |
« Reply #39 on: May 20, 2008, 08:26:11 AM » |
|
A mnie pokazuja sie bzdury wtedy, gdy niektorzy uzywaja polskich fontow. Tylko niekiedy i nie u kazdego, ale jest to i tak irytujace.
ja mam to samo, cos sie z tym da zrobic czy to sprawa adminow? jak bedzie wszystko git to bedzie git ;] - to sie nagadalem
|
|
|
|
Phara
|
 |
« Reply #40 on: May 20, 2008, 09:01:12 AM » |
|
Wyczyścić pliki tymczasowe i ciacha. Twoja przeglądarka prawdopodobnie pamięta elementy starej wersji.
|
|
|
|
Perrin
|
 |
« Reply #41 on: May 20, 2008, 09:44:24 AM » |
|
Wyczyścić pliki tymczasowe i ciacha. Twoja przeglądarka prawdopodobnie pamięta elementy starej wersji.
To napewno nie to. Zaryzykuje stwierdzenie, ze to problem tego forum, sprawdzalem pod 3 roznymi przegladarkami konkurencyjnych firm i za kazdym razem bylo to samo... zamiast normalnych tekstow mam jakies dziwne "żałuje że" (<- to w cudzyslowou u mnie wyglada jak belkot, nie wiem co pokaze Wam).
|
|
|
|
Adpiaha
|
 |
« Reply #42 on: May 20, 2008, 09:48:58 AM » |
|
@up
Eh... to forum nie obsluguje polskiego kodowania dlatego wychodza takie dziwolagi.
|
|
|
|
Yargast
|
 |
« Reply #43 on: May 20, 2008, 09:53:25 AM » |
|
Hail! Mam spore problemy z forum. Za narada Songa, probowalem zmienic jezyk na angielski - niestety nie mam pojecia gdzie to zmienic. W ustawieniach profilu jeden wielki kociol, brak przycisku do tworzenia posta, jedyna opcja to cytowanie. Jezeli ktos moze wejsc na vent i mnie poinstruowac... Albo Song, zmien mi co i jak trzeba zeby dzialalo.
ehh ehh.
Edytowane: Bardzo bym prosil aby do dzialu members only - zdiecia mialy dostep tylko osoby ktorych podanie rekrutacyjne zostalo zaakceptowane. Chronmy nasze dane osobowe, zarejestrowac moze sie przeciez kazdy.
|
|
|
|
Grimrod
|
 |
« Reply #44 on: May 20, 2008, 09:53:59 AM » |
|
udało mi sie postować jako "szybka odpowiedź" - rozwiązanie tymczasowe
|
|