Pages: 1 2 [3] 4 5
  Print  
Autor Topic: Pomysl na Forum  (Read 28740 times)
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict
*

KoHaniutka

« Reply #30 on: May 19, 2008, 11:23:24 PM »

coz, jest to jakas opcja, jednak z drugiej strony - nasze forum zawsze bylo bardzo dobra baza wiedzy na temat roznych mmo rowniez dla osob niezrzeszonych w Twierdzy. Lubimy sie dzielic nasza wiedza, a do dyskusji wewnatrz gildiowych bedzie dzial Twierdza members:)

I panowie, bez przepychanek, klotni i fochow - trzymajmy fason i poziom, bardzo prosze:)
Marakai
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #31 on: May 19, 2008, 11:23:42 PM »

to u mnie jest coś zepsute czy teksty zniknęły z ikonek i opisy interfejsu?
Adpiaha
Jeździec
**

Every sound monotone, every color monochrome...

« Reply #32 on: May 19, 2008, 11:25:21 PM »

coz, jest to jakas opcja, jednak z drugiej strony - nasze forum zawsze bylo bardzo dobra baza wiedzy na temat roznych mmo rowniez dla osob niezrzeszonych w Twierdzy. Lubimy sie dzielic nasza wiedza, a do dyskusji wewnatrz gildiowych bedzie dzial Twierdza members:)

I panowie, bez przepychanek, klotni i fochow - trzymajmy fason i poziom, bardzo prosze:)

W pewnym sensie masz racje a czy przez przypadek ta wiedza ktora zgromadzimy nie bedzie w pewnym sensie czyms co bedzie ludzi zachecac aby dolaczyc do Twierdzy?

Swoja droga w ten sposob, znaczy ukrycia poszczegolnych for, mozna uniknac takich sytuacji gdy wychodza nawierzch jakies nieporozumienia wewnatrz gildiowe. Wiemy przeciez, ze pierwsze wrazenie gra bardzo istotna role.
Xabbu
cigrela sabmel
Forum Addict
*

« Reply #33 on: May 19, 2008, 11:25:44 PM »

to u mnie jest coś zepsute czy teksty zniknęły z ikonek i opisy interfejsu?

Nie. Po prostu spolszczenie nie jest kompatybilne z ta theme. Jeszcze duzo tlumaczenia przed nami.

U innych tez tak jest.

Proponuje ustawic na eng, do czasu az spolszczenie bedzie gotowe.
Marakai
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #34 on: May 19, 2008, 11:28:46 PM »

ok działa, dzięki
Durval
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #35 on: May 20, 2008, 12:22:14 AM »

Bosz... wywalcie te wersję polską jako opcjonalną. Musiałem w html patrzeć jak to zmienić na eng.
Axe
Administrator
Bohater
*

« Reply #36 on: May 20, 2008, 12:40:27 AM »

He he he - ok, nie ma już wyboru języka ;)
Twardowski (Meribas)
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #37 on: May 20, 2008, 02:04:28 AM »

Uprzejmie donosze że mam elementy zarówno polskie jak i angielskie. Czasami też jak ładuje się mi ta stara, wadliwa polska wersja.
Bardzo żałuje że moja wiedza o tworzeniu stron sprawadza się do urzywania cmsów i wrzucaniu ich na serwer, bo za radością bym pomógł. A tak to tylko dobrym słowem moge służyć :)
Perrin
Przybysz
*

« Reply #38 on: May 20, 2008, 05:02:27 AM »

A mnie pokazuja sie bzdury wtedy, gdy niektorzy uzywaja polskich fontow. Tylko niekiedy i nie u kazdego, ale jest to i tak irytujace.
Divus
Jeździec
**

« Reply #39 on: May 20, 2008, 08:26:11 AM »

A mnie pokazuja sie bzdury wtedy, gdy niektorzy uzywaja polskich fontow. Tylko niekiedy i nie u kazdego, ale jest to i tak irytujace.

ja mam to samo, cos sie z tym da zrobic czy to sprawa adminow? jak bedzie wszystko git to bedzie git ;] - to sie nagadalem :)

Phara
Gość
« Reply #40 on: May 20, 2008, 09:01:12 AM »

Wyczyścić pliki tymczasowe i ciacha. Twoja przeglądarka prawdopodobnie pamięta elementy starej wersji.
Perrin
Przybysz
*

« Reply #41 on: May 20, 2008, 09:44:24 AM »

Wyczyścić pliki tymczasowe i ciacha. Twoja przeglądarka prawdopodobnie pamięta elementy starej wersji.
To napewno nie to. Zaryzykuje stwierdzenie, ze to problem tego forum, sprawdzalem pod 3 roznymi przegladarkami konkurencyjnych firm i za kazdym razem bylo to samo... zamiast normalnych tekstow mam jakies dziwne "żałuje że" (<- to w cudzyslowou u mnie wyglada jak belkot, nie wiem co pokaze Wam).
Adpiaha
Jeździec
**

Every sound monotone, every color monochrome...

« Reply #42 on: May 20, 2008, 09:48:58 AM »

@up

Eh... to forum nie obsluguje polskiego kodowania dlatego wychodza takie dziwolagi.
Yargast
Gość
« Reply #43 on: May 20, 2008, 09:53:25 AM »

Hail!
Mam spore problemy z forum.
Za narada Songa, probowalem zmienic jezyk na angielski - niestety nie mam pojecia gdzie to zmienic.
W ustawieniach profilu jeden wielki kociol, brak przycisku do tworzenia posta, jedyna opcja to cytowanie.
Jezeli ktos moze wejsc na vent i mnie poinstruowac...
Albo Song, zmien mi co i jak trzeba zeby dzialalo.

ehh ehh.

Edytowane:
Bardzo bym prosil aby do dzialu members only - zdiecia mialy dostep tylko osoby ktorych podanie rekrutacyjne zostalo zaakceptowane. Chronmy nasze dane osobowe, zarejestrowac moze sie przeciez kazdy.
Grimrod
Jeździec
**

« Reply #44 on: May 20, 2008, 09:53:59 AM »

udało mi sie postować jako "szybka odpowiedź" - rozwiązanie tymczasowe
Pages: 1 2 [3] 4 5
  Print