Pages: 1 [2] 3
  Print  
Autor Topic: Podanie - Gybryn  (Read 10048 times)
Utumo
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #15 on: July 06, 2009, 07:24:24 PM »

Skoro już zmieniłeś imię postaci, daj nam znać na jakie, a my damy znać, czy je akceptujemy, czy nie:)

Muchozol??
Niobar
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

ups...

« Reply #16 on: July 06, 2009, 07:58:05 PM »

Co Wam tak nie pasuje w denaturacie ? Piliście i złe wspomnienia macie ? :P
Fearandil
Przybysz
*

« Reply #17 on: July 06, 2009, 10:43:04 PM »

No właśnie! Poza tym, jeśli był filtrowany przez lembasy, to chyba ok? :P Co do zmiany nicka - może: Denaturin Denaturambar? ;) A tak serio, bardzo fajne podanie, jedno z tych "od serca".
Golden
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #18 on: July 07, 2009, 08:34:17 AM »

Dajcie mu trochę wolnej ręki w tym wyborze ;) :P
Gybryn
Jeździec
**

« Reply #19 on: July 07, 2009, 08:28:58 PM »

Hehe "winomarkiwino" miażdży :D, bęedąc szczery, nigdy nie byłem fanem takich imion a'la fantasy, zazywczaj używam jakiegoś angielskiego lub polskiego słowa, ale żeby nie było żadnych niedomówień, odpaliłem sobie generator imion i po wpisaniu mojego imienia i nazwiska wyszło mi Gybryn Butterbun, to niech tak będzie :P, ciągle czekam na zmianę btw.
Lekko offtopując, mam takie małe pytanko, nie to żebym się czepiiał czy cośtakiego, ale dlaczego nie wybraliście serwera role playing skoro przywiązujecie tak dużą wagę do w sumie mało istotnych spraw jak imiona?
Z drugiej strony widzę że ogólnie cały serwer stara się tak grać, ja przychodząc z WoWa spodziewałem się nicków typu "XvegetaX" albo "Twojastara" a tu taka miła niespodzianka (chociaż trudno zapamiętać tych wszystkich "Rivindellów" lub inne elfickie imiona).
Tarquill
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #20 on: July 07, 2009, 09:19:21 PM »

Imie jest wazne.

Chcialbys zeby na zlocie do Ciebie Denaturat wolali?  ;).

Lotro to nie WoW, i mam nadzieje, ze tak bedzie jeszcze dlugo i wogole przez caly czas. Swiat jest mocna strona i mysle, ze ogromny zwiazek z tworczoscia Tolkiena, kupa papierowych RPG w swiecie Srodziemia, filmow i innych gier planszowych i komputerowych wymusza chociaz minimalne trzymanie sie klimatu.

Chociaz tez czasem jak ktos przesadzi to elfie imie sie skraca w najbardziej zlosliwy sposob  ;)
Niobar
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

ups...

« Reply #21 on: July 08, 2009, 06:12:02 AM »

Wydaje mi się że Denaturat jest długie na tyle iż skracalibyśmy nicka do Denat :D
Golden
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #22 on: July 08, 2009, 11:29:51 AM »

"...Czekamy tylko na Denata i ruszamy..." no skrócik pierwsza klasa :)

A co do imion, to dużo lepiej się gra gdy otaczają nas gracze z imionami utrzymującymi klimat, jak bym wszedł do drużyny i każdy miał by postać typu  "Killer_PL" to chyba bym, zwariował  :o
Ferieth
Przybysz.
Przybysz
*

« Reply #23 on: July 08, 2009, 01:05:25 PM »

Lotro jedna z nielicznych gier, jak nie jedyna, gdzie klimat jest utrzymywany. I chwała za to.

Ostatnio grając w Lineage 2 na francuskim prywatnym serwerze widziałem biegającego orka o nicku "PolskiKillerPL". Więcej dodawać chyba nietrzeba...

PS. Ładny offtop zrobił się z podania kolegi  :P
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #24 on: July 08, 2009, 11:36:24 PM »

Gybryn Butterbun - jesli to Twoj nowy nick, to ja mówię "za".
Gybryn
Jeździec
**

« Reply #25 on: July 09, 2009, 08:34:00 PM »

Uff, nareszcie się udało, te usługi premium są bardzo powolne,  ::) ale za to przynajmniej mam już 28 lvl ;), czyli połowę Balroga już bym zabił hehe.
Więc ostateczną decyzją jest..?
Eoreh
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #26 on: July 09, 2009, 09:13:49 PM »

Uff, nareszcie się udało, te usługi premium są bardzo powolne,  ::) ale za to przynajmniej mam już 28 lvl ;), czyli połowę Balroga już bym zabił hehe.
Więc ostateczną decyzją jest..?

Większość z nas miała obiekcje jedynie do nicka. Przeszkoda ustąpiła, a GM powiedział "za". Wiec jak najbardziej możesz zgłosić się po inv.

PS
Moim zdaniem dobrze by było jakbyś poprawił pierwszy post (podanie) odnośnie nowego nicka :)
Gybryn
Jeździec
**

« Reply #27 on: July 31, 2009, 03:20:53 AM »

dzisiaj właśnie mija 3-ci tydzień mojego okresu próbnego w Twierdzy, mam nadzieję że nikt nie zgłasza żadnych obiekcji, bo zgłaszam się po awansik :)
Tarquill
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #28 on: July 31, 2009, 10:21:28 AM »

Brak obiekcji, a nawet brawa dla tego Pana. Bardzo dobry Kinsman  8)
Veldir
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #29 on: July 31, 2009, 10:52:03 AM »

Popieram.
Pages: 1 [2] 3
  Print