|
Gybryn
|
 |
« Reply #15 on: September 19, 2009, 01:56:03 PM » |
|
Jakbyście go brali na żółwia zamiast chodzić jedną i tą samą kliką nie byłoby zapewne tego problemu A tak pojechali twierdze wczoraj na maxa na ooc, aż przykro było to czytać 
a co ma piernik do wiatraka? ja np też nie łapię się czasami na kinowy wypad na żółwia (głównie że nie jestem online w tym czasie) robię to na pugu, wygrywam to wygrywam, przegrywam to przegrywam. To ze ktoś bardziej ceni sobie loot od dobrej zabawy i poszanowania innych, to nie wina kinu.
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #16 on: September 19, 2009, 02:49:09 PM » |
|
Asmo, idz trolluj na swoje forum, z łaski swojej, my tu mamy własnych trollow, obcych nie potrzebujemy  Edit: Brodery skosowal swoje konto na forum, widac nie w smak mu byly jakiekolwiek przeprosiny. Widac sam podjał decyzję o pozeganiu się z Twierdzą.
|
|
|
|
Ulrondir
|
 |
« Reply #17 on: September 19, 2009, 05:32:13 PM » |
|
Przykry to jestes ty Asmo... a takie podchadziawsze zagrywki schowaj w kieszeń...
|
|
|
|
Xabbu
|
 |
« Reply #18 on: September 19, 2009, 07:18:01 PM » |
|
Asmo, idz trolluj na swoje forum, z łaski swojej, my tu mamy własnych trollow, obcych nie potrzebujemy 
Edit: Brodery skosowal swoje konto na forum, widac nie w smak mu byly jakiekolwiek przeprosiny. Widac sam podjał decyzję o pozeganiu się z Twierdzą.
Dziekuje dziekuje. Sio Asmo, tutaj juz brak wolnych mostow. Nic sie nie zmieniles, i kopnij Yano od Songa w tylek.
|
|
|
|
Asmodeus
|
 |
« Reply #19 on: September 19, 2009, 09:22:33 PM » |
|
a takie podchadziawsze zagrywki
Co to są podchadziawsze zagrywki ?
|
|
|
|
Ulrondir
|
 |
« Reply #20 on: September 19, 2009, 10:47:46 PM » |
|
|
|
|
|
Nepher
|
 |
« Reply #21 on: September 20, 2009, 11:47:38 AM » |
|
Coz Asmo .. jak dobrze pamietam kazdy ostatni rajd na zolwia .. to jest on oglaszany na kanale kinowym i kazdy ma prawo pojsc, nie tak jak bylo ostatnio wsrod pewnej grupy, ktora takie zaproszenia rozsylala tylko wsrod znajomych na prywatnych wiadomosciach ... na szczescie dla obu stron, grupy sie rozeszly i obie maja co chcialy .. Twoje uwagii sa naprawde przykre .. gdyz nie wiem skad w ogole takie informacje wzieles .. procz wyssania ich ze swojego paluszka.
A podchadziawsze zagrywki Ulrondir mial pewnie na mysli Twoja propagande .. by pokazac za wszelka cene jaka to Twierdza potrafi byc zla i samolubna.
Szkoda mi Cie , naprawde ..
|
|
|
|
Asmodeus
|
 |
« Reply #22 on: September 20, 2009, 12:08:13 PM » |
|
Dwa tygodnie temu pytałem sie huriel czy pomoże Broderemu i Soxanowi z żółwiem, odpowiedziała ,że juz ma locka. A jak sie soxana pytalem czemu nie chodzicie z Twierdzą to odpowiedział ,że sięnie załapali. Więc sobie niczego nie wymyślam. A następnym razem ,żeby uniknąć frustracji i dziwnych zachowań nowych 60 po prostu bierzcie ich w pierwszej kolejnosci. Pytanie sie na kinowym czy ktoś chce iść jest nie wystarczające gm i oficerowie w pierwszej kolejnosci powinni dbać o nowe nabytki, chyba że nadal macie problem z e zrobieniem 2 x żółwia dla każdego twierdzowicza bo to byłaby juz farma ? Ale farmą nie jest regularne łażenie co tydzien ?  Róbta co chceta ja wam tylko dobrze radze, a to ,że się działo jak działo i nadal nie jest za różowo to tylko nieudolnosć oficerów i zajecie się tylko własnymi interesami.
|
|
|
|
Nepher
|
 |
« Reply #23 on: September 20, 2009, 12:31:51 PM » |
|
No tak .. zapomnialem . Twoje resetowanie locka by pewnie sprawe zalatwilo ..
Dziekuje za cenne uwagii .. postaram sie je przemyslec .. a teraz zegnam .. i zycze szczescia.
edit: Soxanowi przekaz .. ze jesli sie pokaze czesciej niz raz na miesiac, to sie zalapie .. Zapisow na Zolwia nie ma .. tez dzieki i Tobie .. wiec osoby wlasnie jak Soxan nie sa w stanie sie zorientowac kiedy jest wypad ... i nagle maja zal ze sie nie zalapaly .. edit2:Nowe 60ki jak najbardziej chodza na zolwia .. a swoich informatorow proponuje zmien, bo przez to sam wprowadzasz frustracje ..
|
|
|
|
Asmodeus
|
 |
« Reply #24 on: September 20, 2009, 01:21:00 PM » |
|
Resetowanie lockow nie jest konieczne, wystarczy ,że pojdziesz ty i wezmiesz kogos nowego i w dwie osoby zabijecie zolwia. Szkoda ,że tym wyczynem nie chaliłes się wszem i wobec może wtedy sairos mialby inne podejscie do exploitowania i oszukiwania w grze
|
|
|
|
Ulrondir
|
 |
« Reply #25 on: September 20, 2009, 01:27:07 PM » |
|
Asmo ty masz chyba jakies problemy emocjonalne...chyba pomyliles fora internetowe...odsylam do prawidlowego forum ..tam spotkasz ludzi ktorych byc moze zainteresuje twoja choroba psychiczna bo tutaj kazdy ma cie poprostu gleboko w dupie.Oto adres http://commed.pl/psychiatra-vf16.htmZycze szybkiego powrotu do zdrowia.Pa
|
|
|
|
Nepher
|
 |
« Reply #26 on: September 20, 2009, 01:41:44 PM » |
|
Tak co by Asmo mial ucieche .. Tak zrobilem zolwia 2 razy exploitem ... raz z ciekawosci jak to wyglada .. 2gi by pokazac Asmo jak to wyglada .. szczesliwy ? Teraz mam wystrawic konto na allegro, wyjsc oscentacyjnie z kinu i pokazac jaka to Twierdza jest zla i samolubna ? Wylewajac nieskonczone zale ? To Cie uszczesliwi ?
Asmo , zalosny jestes ... jak pisalem, szkoda mi Cie .. Tak nawiasem to nie jest watek dla Twojego wylewania zali (miales juz takich pare) .. a dzial rekrutacji .. idz sobie troluj gdzie indziej ..
Rozmowa z Toba nie ma sensu....
|
|
|
|
Veldir
|
 |
« Reply #27 on: September 20, 2009, 01:47:59 PM » |
|
Nie ma sensu. Dlatego milczę jak zaklęty i za najlepsze rozwiązanie uznaję ignorowanie. Niewiele rzeczy denerwuje bardziej niż traktowanie jak powietrze.
|
|
|
|
Asmodeus
|
 |
« Reply #28 on: September 20, 2009, 02:09:38 PM » |
|
No i t u jest róznica. po mnie pojechaliście za exploitowanie. nepherowi i Huriel wolno wszystko i na was nic nikt złego nie powie, nie ma to jak miec władzę  Na całe szczęście Veldirze Nephera jak widać cos boli i nie odpuści sobie komentowania. Szkoda ,że sie przyznał do exploitowania i oszukuwiania w lotro po takim czasie może i Huriel walnie słowo skruchy ?  reputacje na servie macie juz tak zrytą ,że to już wam nie zaszkodzi ,a może dzieki temu zabłysniecie ponownie. (A gdyby ktos pamietał moje poprzednie posty i tematy odnosnie hipokryzji itp wyżej jest dowód w postaci przyznania sie Nephera do łamania regulaminu, dodam ,że to on jako pierwszy exploitował i to on pokazał mi wraz z huriel ,że mozna exploitować żółwia, dziwne jest to ,że wtedy wszystko było ok i tak mozna było, gdy ja to zrobilem z twierdzowiczami to juz bylismy bee? Zazdrosć ,że i inni mogą mieć first age ? A może Oszukiwanie jest tylko do klasy rządzącej w twierdzy ? Pomyslicie nad tym co mówiliscie co pisaliscie i co zrobiliscie w tym temacie  Teraz co niektórych mozna by nazwać exploiting ninja and thief of raid locks from twierdza  Nowa klasa w lotro może
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #29 on: September 20, 2009, 03:30:49 PM » |
|
dodam ,że to on jako pierwszy exploitował i to on pokazał mi wraz z huriel ,że mozna exploitować żółwia,
Asmo, jestes bezczelnym kłamcą, tylko szkoda, a nawet to robisz nieudolnie. Kiedy sobie przez 7h exploitowales zolwia, ja bylam na urlopie. Ale widac "telepatycznie" przekazalam Ci te wiedze. Jak wroce do domu, to wkleję jednego screen shota, ktory rowniez pokazuje, żes klamaca i czlowiek kompetnie nie potraficay dotrzymywac raz danego slowa. A i ostrzegam - jjeszcze jeden post, ktory bedzie klamliwy, bezczelny i gowniarski - dostajesz perma bana. Za zaawansowany trolling i bezczelne klamanie.
|
|
|
|