Pages: 1 2 [3]
  Print  
Autor Topic: Brodery - podanie  (Read 11705 times)
Asmodeus
Przybysz
Przybysz
*

« Reply #30 on: September 20, 2009, 05:58:30 PM »

Ja kłamię? To może ci nepher odswiezy pamieć . Ty on i ja na żółwiu na długo przed resetowaniem locków, brzmi znajomo ? (Dodam ,że nepher był na lm e ty Huriel również na lm e , a ja na rk.)
Nepher
Lotro Officer
Forum Addict
*

Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to?

« Reply #31 on: September 20, 2009, 06:07:32 PM »

Asmo .. nie rozumiesz miedzy wierszami .. to moze wprost zrozumiesz .. odpieprz sie odemnie .. i zajmij sie swoimi sprawami .. nie mam ochoty z ludzmi jak Ty gadac .. kazdy by to zrozumial .. nie wiem czemu nie Ty

Ciekawe ze nikt nie przychodzi na Wasze forum trollic .. i wylewac pretensji i fantazji .. macie swoje zajecie , my mamy wlasne .. i to powinno Ci wystarczyc ..

Idz sobie wrogow szukac gdzie indziej .. mnie zlewasz .. i obchodzisz mnie tyle co zeszloroczny snieg ...
Asmodeus
Przybysz
Przybysz
*

« Reply #32 on: September 20, 2009, 06:15:46 PM »

Nepher  chciałbym tylko ,żebyś jasno i wyraznie napisał z kim exploitowałeś zółwia 2 raz   i nic więcej nie bede już pisał.  Wymień tylko tą jedną osobę  to wszystko i nic więcej.
Utumo
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #33 on: September 20, 2009, 06:54:12 PM »

I nagle zlecieli się Panowie z LoME i jakiż to wątek podglądają,ano ten.Czyżby Was bawiło robienie bałaganu w czyjejś piaskownicy?Postanowiliście się z nami nie bawić,zabraliście swoje zabawki a stale tęsknym i zazdrosnym okiem spoglądacie na nasze?Wolna wola-wasze prawo,ale zastanówcie się jaki w tym wszystkim na prawdę cel.Chcesz Asmo do końca rozpieprzyć Twierdzę?Taki masz urojony cel?Na każdym kroku wytykając jakieś urojone błędy i uchybienia?Za kogo się masz, za jakiegoś samozwańczego obrońcę wszystkich pokrzywdzonych-przez złą Twierdzę i jej oficerów?Patrz na własne podwórko,tutaj już wystarczająco namieszałeś.

P.S.
I nie Twoja to już sprawa jak gramy i w co gramy,sam od nas odszedłeś!
Asmodeus
Przybysz
Przybysz
*

« Reply #34 on: September 20, 2009, 07:08:10 PM »

Tylko powiedzenie prawdy ma tu duże znaczenie, bo gdyby od razu od początku Nepher wyjaśnil  sytuację i gdyby jeszcze jedna osoba się przyznała  nikt by nie musiał odchodzić. Widzę, że ochota na szczerość już mineła. A co do celu chciałem tylko od samego poczatku całej prawdy, chciałbym ,żeby twierdzowicze wiedzieli kto nim przewodzi i jak sie traktuje uczciwych ludzi :D
Ulrondir
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #35 on: September 20, 2009, 07:45:07 PM »

Asmo jaki ty masz problem...wlazisz tutaj caly czas i pieprzysz jakies kocopoly...ty naprawde masz problemy mentalne...twoje uzaleznienie od gry odbija sie na twoim zdorwiu psychicznym...jestem pewny ze wiekszosc z nas wykorzystala kiedys , w jakis sposob, do czegos exploit I CO Z TEGO???Boli cie ze juz nie jestes w Twierdzy, masz zal do wszystkich wkolo, podziekuj samemu sobie bo okazales sie klamca,mącicielem czlowiekiem niestabilnym emocjonalnie ktory zyje swiatem wirtualnym w swiecie realnym...Moze jestes tak wielkim nieduacznikiem w normalnym zyciu ze chociaz w grze starasz sie byc najlepszym???Ale jakim kosztem???I w jakim stylu???I skoro masz tak zajebiaszcze postaci z samymi first ageami KTORYCH MY WSZYSCY CI ZAZDROSCIMY :D bez najmniejszych problemow wrota do najlepszych gildii na serwerze naszym jak i pozostalych sa dla ciebie OTWARTE.Badz facetem z jajami a nie ciotą i odejdz z honorem.Nie psuj normalnym ludziom zabawy z gry...
Riten
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #36 on: September 20, 2009, 07:55:48 PM »

Przepraszam za kontynuowanie tej wymiany zdań, w i tak nie odpowiednim miejscu, jednak generalizowanie do Wy, my, Wasze, nasze,  nie jest na miejscu.
Asmodeus nie jest reprezentantem czy też wysłannikiem kinshipu na forum Twierdzy i to, że toczy jakieś wyimaginowane boje z niektórymi osobami i ma o nich zdanie takie a nie inne nie oznacza, że reszta członków Lome ma podobne.  Takie rzeczy należy rozgraniczać.
Giliarwe
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #37 on: September 20, 2009, 08:03:32 PM »

Sude ma racje... My tez tego nie lubimy...
Utumo
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #38 on: September 20, 2009, 08:29:16 PM »

Wybacz Sude,mea culpa,też o większości z Was mam jak najlepsze zdanie.
ADMINISTRACJA
Administrator
Przybysz
*

« Reply #39 on: September 20, 2009, 09:28:16 PM »

Temat zostaje zamknięty.
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #40 on: September 20, 2009, 11:22:30 PM »

z racji tego, że kolega Asmo jest nalogowym kłamcą, trollem i oczernia, szkaluje i obraza ludzi z Twierdzy, mimo tego, że obiecywal (wielokrotnie) tego nie robić, a takze za to, ze nie reaguje kompletnie na zwracane mu uwagi - dostaje perma bana na forum Twierdzy.

Ponizej - kolejny dowód na to, że Asmo obiecywał zostawić nas wszystkich w spokoju, a jednak jak mozna się przekonać - znowu kłamał.

Pages: 1 2 [3]
  Print