Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 33
  Print  
Autor Topic: ..::Star Wars. The Old Republic MMo::..  (Read 122806 times)
Sayver
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #120 on: June 08, 2011, 05:05:09 PM »

Earlion, moze dziwny jestem ale oceniam to co widze, a nie to co ktos mi obiecuje  ;)
Aktualnie to nie wyglada dobrze.
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #121 on: June 08, 2011, 06:09:34 PM »

No ten wygląda bardzo słabo, ale w sumie to też jest gameplay i wygląda lepiej wg. mnie: http://www.swtor.com/media/trailers/taral-v-developer-walkthrough.
Na pewno jeszcze pracują nad teksturami oraz wizualizacjami szeroko rozumianymi, więc pewnie efekt końcowy będzie lepszy. Trza być dobrej myśli ;].
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #122 on: June 09, 2011, 12:13:48 AM »

Earlion, moze dziwny jestem ale oceniam to co widze, a nie to co ktos mi obiecuje  ;)
Aktualnie to nie wyglada dobrze.

Ok, rozumiem, ja po prostu wole oceniać ukończony produkt a nie "work in progress" :)
Camil (Gwyndeith)
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

Casual

« Reply #123 on: June 09, 2011, 06:20:14 AM »

Z tego co zrozumiałem z pokazu (BTW dzięki za linka) to ustawienia graficzne zmniejszyli do minimum na potrzeby live streamingu (10 000 oglądających!). Oczywiście jak każdy chciałbym zobaczyć efekt końcowy. Moje obawy bardziej odnoszą się do planety - duża i pustawa dosyć... :P A do tego trochę grindu będzie skoro tak duża planeta to przygoda jedynie na 4lvl (24-28 o ile dobrze pamiętam). Bonus stage instancji (tej jaskini z malunkami) wymaga zabicia kolejnych 40 takich samych mobów, po 20 obowiązkowych (prawie jak deedy w LOTRO)... Oby dalej było ciekawiej.
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #124 on: June 09, 2011, 08:19:47 AM »

Nie wsłuchiwałem się specjalnie (inna sprawa że poziom mojego angielskiego pozwalał na zrozumienie co trzeciego słowa ;) ) ale czy koleś przedstawiając mapkę lokalizacji nie wspomina o strefie PvP (na północnym-zachodzie mapy)?
Amdir
Przybysz
*

« Reply #125 on: June 09, 2011, 09:29:17 AM »

Grafika nie zachwyca to fakt. To ze skręcili ustawienia niewiele zmienia a bo animacje, modele, lokacje to raczej się nie zmiana drastycznie w wersji full.
Z drugiej strony dla mnie grafika w MMO stoi na dalszym planie a najwalniejsza jest grywalność.  ;)

Pozdro
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #126 on: June 09, 2011, 10:49:29 AM »

Nie wsłuchiwałem się specjalnie (inna sprawa że poziom mojego angielskiego pozwalał na zrozumienie co trzeciego słowa ;) ) ale czy koleś przedstawiając mapkę lokalizacji nie wspomina o strefie PvP (na północnym-zachodzie mapy)?

Strefy pvp na planetach zostały zapowiedziane dość dawno, mają być nawet na serwerach pve - tak samo jak w WAR.
Finroth
Weteran
**

« Reply #127 on: June 09, 2011, 11:10:34 AM »

Tak z innej beczki.

Razer (jak to Razer), z okazji powstania nowej, ciekawej gry (wcześniej był to Starcraft 2, Dragon Age 2 i League of Legends) tworzy ciekawe produkty.

http://www.razerzone.com/swtor

Przyznacie, że ciekawy design? Śmieszą mnie te kanciaste słuchawki ;D (ceny tego wszystkiego za to mnie przerażają)
Camil (Gwyndeith)
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

Casual

« Reply #128 on: June 09, 2011, 06:34:56 PM »

No grafika w tej chwili też dla mnie nie jest najważniejsza, uwzględniając że co patch do Rifta to muszę obniżać ustawienia (upały też nie pomagają)... -.- No, ale może zmienię sprzęt do czasu premiery. W każdym razie wymagam jakiegoś minimalnego standardu, a szczególnie animacji postaci. W tym filmiku z flashpointa na Taral IMO jest już akceptowalnie.

Inkwi, nie chce mi się drugi raz pokazu oglądać, ale z tego co pamiętam, to on mówił że na serwerach PvP cała planeta będzie strefą walk, ale najczęściej z przeciwnikami spotykać będziemy się w tej zachodniej części. Stref startowych (te mniejsze części na północy i południu) pilnują Guardzi (ciekawe czy będą tak przegięci jak w WARze czy raczej możliwi do ubicia jak w Rifcie - drugie rozwiązanie jest fajniejsze). O tym czy coś nam grozi na serwerze PvE z ręki innych graczy raczej nie mówił.
Wspominał także, że nie można levelować przez samo PvP (warfronty/battlegroundy?) bo musisz wykonać niektóre klasowe questy by rozwinąć swoją postać.

Nie można swoich companionów sprzedawać za pieniądze. ;(
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #129 on: June 09, 2011, 06:57:57 PM »

A ktoś tu mysli o serwerach nie PvP? ;)

Co do campanionów - Sithowie powinni móc je sprzedawać i zabijać ;)
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #130 on: June 09, 2011, 08:44:40 PM »

Ja myślę o serwerze pve - mają być takie same jak serwery core w Warhammerze (będą strefy pvp na planetach), jedyna różnica będzie taka że na serwerach pvp możliwe będzie gankowanie, ja nie lubię gankować ani być gankowany więc odpuszczę to sobie.

Co do companionów - będzie możliwe zabicie/wygnanie ich, w jakimś wywiadzie było to powiedziane  trzeba tylko pamiętać że takiego companiona nie da się już odzyskać w żaden sposób a kiedyś może okazać się potrzebny.
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #131 on: June 09, 2011, 10:25:24 PM »

No tutaj kolejny gameplay z Tatooine, który pozostawia znacznie lepsze wrażenia:
http://www.swtor.com/media/trailers/tatooine-developer-walkthrough
Jest też wzmianka dotycząca jasnych / ciemnych punktów za decyzje przy dialogach i z tego co dobrze zrozumiałem decyzje partnera z fellow nie wpływają na nasze punkty, ale mogą zmienić sam przebieg zadania. Same punkty zaś dostajemy za podjęte przez nas decyzje. Coś mogłem pomieszać bo słuchałem na jedno ucho, a na drugie meczyk leciał ;].
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #132 on: June 10, 2011, 07:59:07 AM »

Znacznie, znacznie lepiej.

Już kocham tę grę.

A tak w ogóle to coś duży ruch ostatnio w tych nowinkach ze SWtOR ;)
Naixenia
Jeździec
**

« Reply #133 on: June 10, 2011, 10:00:46 AM »

animacja tego sitha przypomina mi animacje worgena/ undeada z WoW :D ... mam nadzieje ze to poprawia :P
Huzar
Weteran
**

« Reply #134 on: June 10, 2011, 10:56:28 AM »

Troche mi sie nie podoba schematycznosc straszna tych animacji.
Powinni dla kazdej rasy zmienić sposob w jaki dobywa/trzyma broń chociaż minimalnie.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 33
  Print