Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 33
  Print  
Autor Topic: ..::Star Wars. The Old Republic MMo::..  (Read 122799 times)
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #135 on: June 10, 2011, 12:11:29 PM »

Znacznie, znacznie lepiej.

Już kocham tę grę.

A tak w ogóle to coś duży ruch ostatnio w tych nowinkach ze SWtOR ;)

Duży ruch bo na targach E3 dużo nowych informacji podano i jest o czym rozmawiać. Normalnie zawsze w piątki jest jakiś update ale z reguły dotyczący tylko jednej klasy/jednego aspektu gry a nie tyle na raz:)
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #136 on: June 10, 2011, 12:36:12 PM »

Wiem.
Śledzę regularnie (tzn co piątek) stronkę SWtOR ;0
Camil (Gwyndeith)
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

Casual

« Reply #137 on: June 10, 2011, 02:45:41 PM »

Najlepszy jest tekst Devsów z E3 "Uznaliśmy niepodawanie daty release za bardziej zabawne". ;P Chociaż niby wciąż celują w 2011... We'll see.

Mi się też póki co nie podoba animacja postaci. Animacja LOTRO jest na podobnym poziomie od 4 lat. Może jeszcze dopracują.
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #138 on: June 10, 2011, 05:38:08 PM »

Z tym się nie zgodzę. Odświeżyłem sobie ostatnio LOTRO i po WARze tamta animacja jest dla mnie śmieszna.

Ta z SWtOR jest dużo lepsza.
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #139 on: June 10, 2011, 08:54:01 PM »

http://www.youtube.com/watch?v=uv_7wex6a-k&feature=related

Jedi Knight będzie miał możliwość przeciągnięcia Sitha na jasną stronę ;D
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #140 on: June 10, 2011, 09:19:23 PM »

Telenowela normalnie ;D.
Naixenia
Jeździec
**

« Reply #141 on: June 11, 2011, 10:40:02 AM »

sad... but true :rofl:
Camil (Gwyndeith)
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

Casual

« Reply #142 on: June 11, 2011, 04:56:55 PM »

Jeżeli widzieliście filmik zlinkowany przez Earliona, to pewnie widzieliście i ten:
http://www.youtube.com/watch?v=czQ_8gi3QLc&feature=related
Tutaj grafika wygląda miodzio, a Storm Trooper coraz bardziej mi się podoba. :)

Animacja ruchu Consulara jeszcze wymaga dopracowania, ale pozostałe klasy mogą być.

PS: Nie podoba mi się przypisanie Jedi Sage (więc pewnie i Sith Sorcerer) roli main healera. Wolę postrzegać te klasy jako ranged dps (taki Mage), a tu widzę że będzie jak w Rifce. Kleryk to musi być heal... :/
Kadorin
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #143 on: June 11, 2011, 05:53:46 PM »

/Camil

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=300223

Nie wiem czy te informacje są aktualne (raczej są). Jest tam napisane odnośnie Jedi Consular'a:

Skill Trees for Sage :: Telekinetics - Seer
Telekenetics: Ranged Damage using Force attacks, such as ‘Telekenetic Blast’ which does high damage in an ‘area-of-effect’
Seer: Healing and buffs using the Force, with abilities like Serenity to boost Force regeneration and reduce damage taken.

Wydaję mi się, że podział subclassy Sith Inq jest identyczny.
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #144 on: June 11, 2011, 06:46:21 PM »

PS: Nie podoba mi się przypisanie Jedi Sage (więc pewnie i Sith Sorcerer) roli main healera. Wolę postrzegać te klasy jako ranged dps (taki Mage), a tu widzę że będzie jak w Rifce. Kleryk to musi być heal... :/

Nie tylko Sage i Sorcerer maja możliwość leczenia, poza nimi leczyć mogą Trooper-Commando, Bounty Hunter-Mercenary, Smuggler-Scoundrel i Imperial Agent- Operative. W sumie 6 z z 16 Advanced Classes, każda z tych klas ma też drzewko poświęcone dps-owi.

Już chyba podawałem ten link ale wrzucę go jeszcze raz - rozpiska Advanced Classes z przykładowymi skillami uzyskiwanymi do 20 levelu:

http://www.swtor.com/info/systems/advanced-classes
Vallathorn
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #145 on: June 11, 2011, 11:47:02 PM »

Ciekawe porównanie wyglądu gry z innymi mmo i prezentacja zmian w grafice od 2009 do początku tego roku.
http://www.youtube.com/watch?v=OskRij8AYaU
Camil (Gwyndeith)
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

Casual

« Reply #146 on: June 12, 2011, 03:55:12 AM »

Telekenetics: Ranged Damage using Force attacks, such as ‘Telekenetic Blast’ which does high damage in an ‘area-of-effect’
Seer: Healing and buffs using the Force, with abilities like Serenity to boost Force regeneration and reduce damage taken.

Hmm... Zapomniałem o drzewkach i myślałem tylko o advanced klasach. ^^' Pomyliłem w tej prezentacji Sage'a (advanced class) z Seer (drzewko). Pytanie czy wszystkie z tych 6 healujących specjalizacji leczą tak samo dobrze? Bo jeżeli nie, to w party i tak każda klasa dostanie swoją metkę. Wolałbym tego uniknąć.

Wiadomo oględnie jakie są koszty respeca drzewek (co do Ascended Class wciąż nie podjęli decyzji)? Czy mogę się respecnąć kilka razy dziennie, czy raczej będę farmił przez miesiąc by było mnie na to stać?
Naixenia
Jeździec
**

« Reply #147 on: June 12, 2011, 11:11:03 AM »

Hmm... Zapomniałem o drzewkach i myślałem tylko o advanced klasach. ^^' Pomyliłem w tej prezentacji Sage'a (advanced class) z Seer (drzewko). Pytanie czy wszystkie z tych 6 healujących specjalizacji leczą tak samo dobrze? Bo jeżeli nie, to w party i tak każda klasa dostanie swoją metkę. Wolałbym tego uniknąć.

Wiadomo oględnie jakie są koszty respeca drzewek (co do Ascended Class wciąż nie podjęli decyzji)? Czy mogę się respecnąć kilka razy dziennie, czy raczej będę farmił przez miesiąc by było mnie na to stać?
Boze w kazdej grze heal wygladal nastepujaco ze 1 klasa leczyla najlepiej direct heal , druga mniej wiecej posrodku pomiedzy Direct a AOE , trzecia glownie AOE heal + pare directow do wspomagania , jesli by zrobili tak ze kazda klasa leczy tak samo to gra byla by nudna bo nie bylo by roznicy czy grasz Sage'em czy Bount hunterem albo Trooper Commando itp. rozmyslanie tak naprawde jaka klasa jak bedzie leczyla jest w tym momencie bezsensu bo do wydania gry moze sie zbyt wiele zmienic, jak i balans klas moze wiele zmian wprowadzic.
Camil (Gwyndeith)
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

Casual

« Reply #148 on: June 13, 2011, 06:06:56 AM »

Chodziło mi o wydajność, a nie mechanikę. Bo jeżeli taki Consular będzie leczył lepiej niż inne klasy, to zapomnij że jakiekolwiek party pozwoli Ci dpsować. :P Tudzież chcąc grać Trooperem healerem zostaniesz wyśmiany. A ograniczanie ścieżek rozwoju (przez presję community) jest wbrew idei RPG i mam nadzieję, że do tego nie dojdzie.

Na filmikach Smuggler trzyma Troopera, kiedy Consular zajmuje się tylko Jedi Knightem. Zatem nadzieja jest... Ciekawe jak to wyglądać będzie przy healu Troopera.

Teoretyzowanie buduje hype przed premierą gry. Bez tego moglibyśmy przegapić premierę. ;P
Vallathorn
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #149 on: June 14, 2011, 01:10:25 PM »

Preview z 13 czerwca z PCGamer:

Imperial Agent:

http://www.pcgamer.com/2011/06/13/17-hours-with-star-wars-the-old-republic%E2%80%99s-agent

Bounty Hunter:

http://www.pcgamer.com/2011/06/13/17-hours-with-star-wars-the-old-republic/
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 33
  Print