Pages: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 33
  Print  
Autor Topic: ..::Star Wars. The Old Republic MMo::..  (Read 122810 times)
Multi
Przybysz.
Przybysz
*

« Reply #255 on: July 30, 2011, 05:28:12 PM »

Proszę usunąć się misskilknęł...
Naixenia
Jeździec
**

« Reply #256 on: July 30, 2011, 05:39:52 PM »

Bo kto by tam chciał gonić chłopkiem z mieczem w sukience i szmacie...

plugiem oderwany od rolnictwa :) ... farmer boyz go away ;-o
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #257 on: July 30, 2011, 09:17:52 PM »

Ach, jak mnie bawią dziecinne próby obrażania przeciwnej strony konfliktu. Jakie to urocze.
PRYM
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #258 on: July 30, 2011, 10:53:31 PM »

Zależy jak leży... WAR to zupełnie co innego ni... o tym czy przenosić się bedziem czy zmieniać "nację/frakcję" okaże się po pewnym czasie... czy gra przetrwa czy zostaną na niej tylko PRAWDZIWI miłośnicy...
Tak czy siak ja i większość z RIFT idziemy na "złą" stronę mocy !!!!

Większość? Czyli Ty, Naix i Wasyl? :P
Naixenia
Jeździec
**

« Reply #259 on: July 30, 2011, 11:41:41 PM »

Zależy jak leży... WAR to zupełnie co innego ni... o tym czy przenosić się bedziem czy zmieniać "nację/frakcję" okaże się po pewnym czasie... czy gra przetrwa czy zostaną na niej tylko PRAWDZIWI miłośnicy...
Tak czy siak ja i większość z RIFT idziemy na "złą" stronę mocy !!!!

do tego jeszcze dodaj hastura , decoo i pare innych os ;>
Multi
Przybysz.
Przybysz
*

« Reply #260 on: August 01, 2011, 11:09:18 AM »

A ja mam pytanie z innej beczki ale ze SW związane :P

Jak wiadomo w sprzedaży jest "pre-order" do SW. Kupujesz puste pudełko z karteczką w środku, numerem do rejestracji i adresem gdzie to zrobić.
Wiadomo też iż jest to potrzebne aby mieć "szanse" na wcześniejszy start ale... no właśnie ALE... nurtuje mnie pytanie jak to rozwiążą... jak wiadomo gra w sklepach pewnie w dniu "premiery" będzie więc teoretycznie ni jak ma się to do wcześniejszego startu... ciekawi mnie jak to zrobią...
Rejestrując ten kod nawet info wyskakuje, że zamówiłeś sobie pre-order-a (czy jakoś tak, nie pamiętam dokładnie) tylko czy pre-order od nich czy ze sklepu...

Tak pytam bo przy moim szczęściu do gier na pewno będą jakieś problemy... zawsze coś osoby od których kupuje (sklepy, allegro) coś zepsują na moją niekorzyść (takie moje szczęście)...
Naixenia
Jeździec
**

« Reply #261 on: August 01, 2011, 02:14:05 PM »

wydaje mi sie acz kolwiek sa to tylko moje przypuszczenia, ze jesli bedzie faktycznie start gry dla uzytkownikow PreOrdera to EA / BioWare poinformuja Cie mailem iz z dniem tym i tym rusza mozliwosc gry dla preorder'a i z tym i tym dniem ( premiera ) ona sie zakonczy i bedzie dostepna ponownie po wpisaniu klucza z gry ktora za preorderowales
Multi
Przybysz.
Przybysz
*

« Reply #262 on: August 01, 2011, 03:33:30 PM »

Myślę podobnie jak ty aczkolwiek zapytać nie zawadzi :)
Pożyjemy zobaczymy...
Eldricht.
Weteran
**

« Reply #263 on: August 02, 2011, 03:29:13 PM »

Podobno premiera 25 listopada:
http://libertyguild.net/

info znalazlem na forum Czarnej Przełęczy
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #264 on: August 02, 2011, 03:55:21 PM »

Ha, no ciekawy jestem czy to autentyczna data?

A tu jeszcze filmiki z tworzenia postaci:

http://www.torhq.com/2011/07/31/swtor-beta-leak-character-creation-jedi-knight-sith-warrior/  (też z przełęczy ;) )
Camil (Gwyndeith)
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

Casual

« Reply #265 on: August 02, 2011, 06:08:00 PM »

Żaden odkrywczy ten kreator postaci, ale trochę rozpieściły mnie inne tytuły. Jeżeli jednak silnik bez elastycznych figurek będzie wydajniej chodził, to jestem za. Ostatecznie trochę opcji na suwaku jest. :) Szkoda tylko, że te armory Jedi tak spłaszczają biust. Gumowe wdzianka Sith nie mają tego problemu. ;P

http://www.swtor.com/media/trailers/esseles-developer-walkthrough
Znowu wracam do /rolla w dialogach. Co to są Social Points i czemu tylko osoba ze szczęściem w rollu ma je dostawać? :/ A już dodatkowego XPa za wygranie konwersacji kompletnie nie rozumiem. Samo poprowadzenie scenariusza jest IMO wystarczającą nagrodą.
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #266 on: August 02, 2011, 11:48:26 PM »

Z tego co się orientuje social points dostaje się za wszelkie działania w grupie, w tym za udział w grupowych rozmowach i wygrywanie rolli - jednak punkty za wygrywanie rolli stanowią tylko małą cześć social points możliwych do zdobycia w trakcie gry. Część sprzętu ma mieć wymagania odnośnie ilości social points zebranych przez daną postać. Wydaje mi się że celem tego ma być zachęcenie ludzi do gry w grupie, być może twórcy boją się że część graczy będzie grała tylko solo i unikała drużyn jak ognia.
To tylko moje luźne pomysły, jak dotąd twórcy gry mało o tym mówili a betatesterzy mówią że ten system nie wygląda jeszcze na ukończony. 
Huzar
Weteran
**

« Reply #267 on: August 04, 2011, 06:24:39 PM »

do tego jeszcze dodaj hastura , decoo i pare innych os ;>

"ja tez ja tez ja tez" się obym tylko grał w swtora dluzej nizeli rifta ;D conajmniej jak wowa ;)
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #268 on: August 05, 2011, 11:39:12 PM »

Wreszcie

http://www.swtor.com/media/trailers/jedi-consular
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict
*

KoHaniutka

« Reply #269 on: August 08, 2011, 01:11:22 PM »

Dobra Panowie, Wy tu gadu-gadu, a pytanie powstaje - tworzyć już nowy dział, czy poprzestaniecie na przekomarzankach na forum? ;-)
Pages: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 33
  Print