Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 33
  Print  
Autor Topic: ..::Star Wars. The Old Republic MMo::..  (Read 122810 times)
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #270 on: August 08, 2011, 01:49:00 PM »

Ja bym był za zrobieniem działu. Gra w zasadzie będzie lada chwila a zainteresowanie jest duże.

Pytanie czy będziemy już ustalać guild lidera - przydała by się osoba która to (przepraszam za wyrażanie) pociągnie - kwestia wybory stron, później wybór serwera. Warto aby jedna osoba (pewnie opierając się na oczekiwaniach membersów) takie rzeczy ustalała.

Jak zazwyczaj wybieracie liderów do nowych projektów?
Amarande
Lotro Officer
Bohater
*

« Reply #271 on: August 08, 2011, 03:04:24 PM »

Ja z działem bym poczekał, Hype jest wielki, zainteresowanie takie sobie :P.
Z Twierdzy preorder zakupiło wg wyliczeń (8?) osób. To trochę mało na sekcję.
Modnok
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #272 on: August 08, 2011, 03:48:25 PM »

Ciekaw jestem ile osób zastanawia się nad Edycją kolekcjonerską tego tytułu. Powiem szczerze, że sam lubię tego typu edycje kolekcjonerskie i mam ich kilka ale z biegiem czau zawsze dochodzę do wniosku, że raczej nie potrzebnie kupowałem EK. Teraz tylko leżą i się kurzą. A jakie jest wasze zdanie na ten temat?
Amarande
Lotro Officer
Bohater
*

« Reply #273 on: August 08, 2011, 04:20:33 PM »

Ja jeżeli się skuszę to tylko na wersję cyfrową, jakiś czas temu wywaliłem ponad 10 pudeł po grach w które nie gram, tylko miejsce zajmuja.
Modnok
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #274 on: August 08, 2011, 04:49:30 PM »

No dokładnie, masz chyba racje. Fifę 11 też mam cyfrowo i nie żałuje bo pudełko by mi tylko zagracało a i tak teraz w nią nie gram. Kuszą bonusami ale to tylko złudzenie bo bez tych bonusów też można przecież grać bo inaczej nie miało by to raczej sensu wydaje mi się.
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #275 on: August 08, 2011, 04:55:22 PM »

Ja z działem bym poczekał, Hype jest wielki, zainteresowanie takie sobie :P.

A co ma pre-order do ilość chętnych?

Na ten przykład ja pre-ordera nie kupiłem. W oddziale WARowskim sporo osób będzie chciało obczaić te grę zaraz po oficjalnej premierze.
Chętnych nie zabraknie.
Naixenia
Jeździec
**

« Reply #276 on: August 08, 2011, 06:30:31 PM »

z RIFT ci co w ogole zamierzaja grac w SW:TOR ( jest tego troche ~15-20 os ) to juz zakupily pre order :]
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #277 on: August 08, 2011, 07:16:08 PM »

Ja bym już był za otwieraniem działu. Trochę informacji już się w tym temacie nagromadziło, a będzie coraz więcej i w związku z tym jak się tego nie ogarnie zawczasu to będzie burdelik. Zresztą nawet jeżeli póki co część poddziałów i tematów będzie świecić lekkimi pustkami to w niczym to chyba nikomu nie zaszkodzi.
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict
*

KoHaniutka

« Reply #278 on: August 09, 2011, 09:53:37 AM »

Mówią, mają :)
Na GMa zwykle się wybiera kogos, kto chociaż na początku zbierze wszystko w kupe i da kopa na rozruch, z tu piszących, o których myślę, że by sobie świetnie poradzili, widzialabym Inkwiego, Naixa lub Khele, bo dziadki Karol i Germion się jakoś szczególnie nie deklarują:)

Zresztą - gramy po dwóch stronach, czy po jednej?
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #279 on: August 09, 2011, 10:07:44 AM »

Patrząc na zainteresowanie jest wysoce prawdopodobne, że wystartujemy na obu frontach bo zainteresowanie jest po jednej i drugiej stronie. Twierdza light na stronie swtor ma bodajże w tej chwili 30 osób. Z dark side jest trochę słabiej, ale to po prostu Karol chyba dosyć rzadko tam zagląda i podania nie są akceptowane, patrząc natomiast na wypowiedzi można wnioskować, że na ten moment też podobna ilość graczy będzie.
Im bliżej rozpoczęcia tym pewnie więcej ludzi jeszcze dołączy (jakąś akcję reklamową się nasili ;) ), a że też nikt nikogo nie będzie zmuszał do grania po niewłaściwej w jego odczuciu stronie to pewnie dwie Twierdze zaistnieją. Sprawa jeszcze do zbadania poniekąd, podobnie jak dokonanie wyboru z serwerami pvp.
Naixenia
Jeździec
**

« Reply #280 on: August 09, 2011, 11:59:20 AM »

jesli by Twierdza grala na Realm'ie PvP to mozna by sie skusic aby obie graly na 1 realmie z mala zmiana Nazwy :) ... tak jak ktos juz tutaj podal : Twierdza / TWlERDZA wtedy mozna by sie pobawic w jakies ustawki Light vs Sith :)
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #281 on: August 09, 2011, 12:19:18 PM »

Na serwerze PvE też będziemy mogli robić ustawki. Przecież już to tłumaczyliśmy.

Serwery PvP - będą działały na zasadzie "Open", czyli walczyć z graczem przeciwnej frakcji będzie można wszędzie.

Serwery PvE - walki tylko w wyznaczonych rejonach mapy.

Ja zawsze nastawiony będę na PvP ale taki układ serwerów skłania mnie do wyboru serwera PvE (czyli system jaki obecnie mamy w WAR).
Amarande
Lotro Officer
Bohater
*

« Reply #282 on: August 09, 2011, 12:20:52 PM »

Nie wiem czy jest sens zabawy na serwerze PvP, IXK tam się wybiera i cała zabawa może skończyć się podbieraniem sobie kandydatów.
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #283 on: August 09, 2011, 12:39:23 PM »

Dla mnie ten system serwerów PvP ma inną bardzo dużą wadę - brak ograniczeń przy możliwości ataku przeciwnika spowoduje gankowanie wylevelowanych postaci na dopiero zaczynających. A taka dziecinada cholernie psuje zabawę.

Odpowiednikiem serwerów PvP w WAR były "OpenPvp", które szybko umarły.
Modnok
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #284 on: August 09, 2011, 12:46:52 PM »

Wszystkim się nie dogodzi :) Ponieważ są opcje do wyboru to zawsze będzie ktoś kto "by bardzo chciał" ale po warunkiem uznania jego propozycji. I tak cały czas. Temat serwera jest tłumaczony od jakiegoś czasu i nie sądzę by dalsze gdybanie w czymś pomogło.
Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 33
  Print