|
Huzar
|
 |
« Reply #360 on: October 14, 2011, 12:17:16 AM » |
|
Przy awansie na lvl wyżej od 9+ do 50 lvlu.
|
|
|
|
Inkwizytor
|
 |
« Reply #361 on: October 14, 2011, 07:47:45 AM » |
|
Przepraszam, bo już się pogubiłem, tylko tyle będzie punktów na rozwój postaci? Dobrze to rozumiem?
A to mało? Spokojnie starczy dla wypełnienia 1 drzewka na maksa, lub ograniczając się w jednym częściowo do uzupełnienia drugiego.
|
|
|
|
Modnok
|
 |
« Reply #362 on: October 14, 2011, 10:44:34 AM » |
|
Nie no masz racje. Myślałem, że trochę inaczej będzie to wglądać ale takie rozwiązanie nada jeszcze więcej możliwości rozwoju tych samych postaci. Fajne. Są tam umiejętności pasywne oraz nie pasywne. I teraz mam pytanie czy mimo nie rozwinięcia pewnych umiejętności nie pasywnych z innych drzewek to będą one dostępne czy muszę je dopiero rozwinąć by je posiąść? Bo w drzewku jest rozwinięcie różnych umiejętności czy jak to wygląda... pogubiłem się trochę
|
|
|
|
Huzar
|
 |
« Reply #363 on: October 14, 2011, 05:25:10 PM » |
|
Standardowo, po to są drzewka i możliwości wyboru żebyś nie mógł mieć wszystkiego na raz, tylko to co poprzez rozdysponowanie punków talentów osiągniesz.
|
|
|
|
Elron
|
 |
« Reply #364 on: October 14, 2011, 10:06:54 PM » |
|
Zmieniono datę premiery w Europie na 20.12.2011.
|
|
|
|
Inkwizytor
|
 |
« Reply #365 on: October 14, 2011, 10:28:53 PM » |
|
Bardzo fajny news
|
|
|
|
Modnok
|
 |
« Reply #366 on: October 15, 2011, 12:50:29 AM » |
|
Inkwi szacu za rozmowę z tym "Typem" napinaczem na Forum SW.pl... Osobiście nie rozumiem po co się tak napinał. Jako Dźedaj rozszarpał bym go na miljard cząsteczek... ale po co
|
|
|
|
Huzar
|
 |
« Reply #367 on: October 15, 2011, 04:35:12 PM » |
|
Jako jedi rozszarpując kogoś na miliard cząstek już byś nie był jedi ;p
|
|
|
|
czyhanastrychu
|
 |
« Reply #368 on: October 17, 2011, 01:01:20 PM » |
|
Nie wiecie co się dzieje z liderem Twierdzy po ciemnej stronie mocy? Kprecht jakoś się nie pokazuje. Obawiam się, że przez to może mnie coś ominąć...
|
|
|
|
Modnok
|
 |
« Reply #369 on: October 17, 2011, 01:43:26 PM » |
|
Uuuu.... To trochę niepokojące. Proponował bym w takim wypadku wybór oficerów w tym czasie po waszej stronie. Jakiś głosowanie itd... By tymczasowo zaradzić jakoś brakowi Kpechta. Ale to tylko taka moja propozycja. Albo wiecie co, po naszej "jasnej" stronie wszystko ma się w najlepsze  Jeszce jest trochę czasu by wybrać tą jedyną i słuszną stronę konfliktu  I do niczego nikogo nie namawiam to tylko propozycja
|
|
|
|
Inkwizytor
|
 |
« Reply #370 on: October 17, 2011, 02:20:49 PM » |
|
Nie wiecie co się dzieje z liderem Twierdzy po ciemnej stronie mocy? Kprecht jakoś się nie pokazuje. Obawiam się, że przez to może mnie coś ominąć...
kprecht to Karolus? Szczerze to tego się obawiałem, gdy Karolus zapowiedział tworzenie oddziału po ciemnej stronie - gracze się rozjadą i prędzej czy późnij któraś ze stron "upadnie". Oddział twierdzy w WAR tez pierwotnie był tworzony po stronie destro, a jak się okazało to w orderze zadomowiliśmy się na dobre. Zresztą w chwili obecnej macie tam 14 membersów, a my 50  Może faktycznie warto pomyśleć o przejściu do liczniejszej grupy?
|
|
|
|
Modnok
|
 |
« Reply #371 on: October 17, 2011, 03:18:24 PM » |
|
Mamy ciasteczka i galaktyczne mleczko  Ale tak już na poważnie to może jeżeli sytuacja będzie się utrzymywać to trzeba by było zwyczajnie założyć nową gildie z tą sama nazwą ale nowym liderem tym razem aktywnym, info na starej gildi by przeszli do tej nowej i po kłopocie. To jest tylko taka moja luźna propozycja...
|
|
|
|
Gefaran
|
 |
« Reply #372 on: October 17, 2011, 03:59:44 PM » |
|
Nie da się ot tak przejść. Albo inaczej, ja nie widzę problemu, mogę przejść ale niech przeniosą ze mną IA i BH bo to klasy jakimi muszę zagrać
|
|
|
|
Inkwizytor
|
 |
« Reply #373 on: October 17, 2011, 07:04:04 PM » |
|
Oczywiście - jeśli kwestia zmiany postaci jest nie do przejścia to niema opcji. Pytanie tylko, czy to faktycznie dla wszystkich taka sytuacja? Tak czy siak nie ma co za bardzo dywagować - Karolus pewnie zaraz się pokaże
|
|
|
|
|
|