1.Postac w grze- Falrina -Chempion
2.Wiek?Miedzy 45-25 lat (jestem kobieta a kobiet o wiek sie nie pyta, zawsze ma 18 + lat

)
3.Moja pierwsza i niezapomniana gra to MIR3,pozniej GW,L2, AOC, WoW (krotko), Rohan ...i wiele wiele innych.
4.Mam na imie Halina,mieszkam w Świnoujsciu (miasto lezace na 44 wyspach).Gry mmo pokazal mi moj syn no i tak to sie zaczeło.Każda wolna chwile spedzam od tego czasu przy komputerze i grach.Gram juz chyba od 8 lat?moze i dluzej i wcale mi sie to nie nudzi.Lubie ten moment gdy wkladam plytke,czy klikam kalwisz na klawiaturze i przenosze sie w fantastyczny swiat,daleko od trosk i problemow przyziemnych

.Poprzez gry poznalam wspanialych ludzi z ktorymi kontakt utrzymuje do dzis.Lubie tez dobra ksiazke,rower i spacery z moim kochanym psem.
5.O grze LOTRO duzo czytalam i slyszalam wiele pochlebnych opinii,szale przewazyla rozmowa z kolega,ktory przekonal mnie do niej.Kupilam ja,wgralam i szok.... wspaniala grafika,klimat i swiat fantastyczny,duzo qestow,pvp...poprostu zero nudy.Dla mnie zaczela sie nowa ,kolejna przygoda.
6.Dlaczego TWIERDZA?-dlatego ze to Polska gildia,graja polacy(slabo znam angielski,ale jakos sobie radze dzieki pomocy kolegow ktorzy cierpliwie mi wszystko tlumacza),jestescie gildia ktora przestrzega zasady regulaminu.Widac tu kulture i sympatyczny klimat,no i co tu duzo pisac widac normalnych graczy z ktorymi napewno bedzie mi sie swietnie gralo

.
7.Regulamin przeczytalam i bede go przestrzegac.