Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Rekrutacja:Twierdza LOTRO  (Read 4021 times)
Falrina
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« on: September 12, 2009, 11:52:43 AM »

1.Postac w grze- Falrina -Chempion
2.Wiek?Miedzy 45-25 lat (jestem kobieta a kobiet o wiek sie nie pyta, zawsze ma 18 + lat ;D )
3.Moja pierwsza i niezapomniana gra to MIR3,pozniej GW,L2, AOC, WoW (krotko), Rohan ...i wiele wiele innych.
4.Mam na imie Halina,mieszkam w Świnoujsciu (miasto lezace na 44 wyspach).Gry mmo pokazal mi moj syn no i tak to sie zaczeło.Każda wolna chwile spedzam od tego czasu przy komputerze i grach.Gram juz chyba od 8 lat?moze i dluzej i wcale mi sie to nie nudzi.Lubie ten moment gdy wkladam plytke,czy klikam kalwisz na klawiaturze i przenosze sie w fantastyczny swiat,daleko od trosk i problemow przyziemnych ;) .Poprzez gry poznalam wspanialych ludzi z ktorymi kontakt utrzymuje do dzis.Lubie tez dobra ksiazke,rower i spacery z moim kochanym psem.
5.O grze LOTRO duzo czytalam i slyszalam wiele pochlebnych opinii,szale przewazyla  rozmowa z kolega,ktory przekonal mnie do niej.Kupilam ja,wgralam i szok.... wspaniala grafika,klimat i swiat fantastyczny,duzo qestow,pvp...poprostu zero nudy.Dla mnie zaczela sie  nowa ,kolejna przygoda.
6.Dlaczego TWIERDZA?-dlatego ze to  Polska gildia,graja polacy(slabo znam angielski,ale jakos sobie radze dzieki pomocy kolegow ktorzy cierpliwie mi wszystko tlumacza),jestescie gildia ktora przestrzega zasady regulaminu.Widac tu kulture i sympatyczny klimat,no i co tu duzo pisac widac  normalnych graczy z ktorymi napewno bedzie mi sie swietnie gralo :).
7.Regulamin przeczytalam i bede go przestrzegac.
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #1 on: September 12, 2009, 12:27:47 PM »

Z racji tego, iż nasz wspólny kolega wypowiadał się o Tobie w samych superlatywach - jak najbardziej i najserdeczniej witam. Oczywiście masz moje "za".
Murkar
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

Maruda

« Reply #2 on: September 12, 2009, 12:46:24 PM »

jestem kobieta a kobiet o wiek sie nie pyta, zawsze ma 18 + lat ;D

Hmmm, syn pokazał gry mmo co najmniej 8 lat temu.

Myślę, że rozsądnie jest założyć, że miał wtedy co najmniej 14 lat (dziś bym powiedział 12, ale co najmniej 8 lat temu i gier było mniej i zainteresowanie mniejsze, no i dostępność internetu zdecydowanie uboższa, oceniam poziom ufności tego założenia na 90%). Oznacza to, że Twój syn ma co najmniej 22 lata.
W tamtych czasach ludzie żenili się dość młodo i od razu mieli dzieci. Myślę jednak, że dość rozsądnym założeniem jest dodać do wieku syna co najmniej 20 lat (oceniam poziom ufności tego założenia na 95%).

Obliczając sobie powyższe założenia strzelam z poziomem ufności 86%, że masz co najmniej 42 lata. Dodając do tego Twoje własne warunki początkowe otrzymujemy zdecydowanie lepsze przybliżenie rozwiązania 42-25 lat.

Wybaczcie, w poniedziałek egzamin z dynamiki budowli, co chwilę mi matematyka do głowy wchodzi bez pytania i w najmniej oczekiwanych momentach :D.
Niobar
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

ups...

« Reply #3 on: September 12, 2009, 01:38:43 PM »

Murkar. świna z Ciebie :P
Veldir
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #4 on: September 12, 2009, 02:53:21 PM »

Popieram.

Murkar, jesteś dynamiczny ;)
Quintu
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

"Sam jesteś BaRlog!" :D

« Reply #5 on: September 12, 2009, 03:39:40 PM »

Jako gracz z Etten powiem tylko, że Falrinka gra tu wargiem i BA - uczy się dopiero ale już jest pomocnym towarzyszem wypraw :)

pozdrawiam
Balmur(Belnakh)
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #6 on: September 12, 2009, 04:32:51 PM »

Ooo witam naszą koleżanke z Ettens ;] Oficerem nie jestem, ale mam nadzieje że już nie bawem zasili też szeregi Twierdzy.

P.S.

Murkar, żeś wać pan świnia !  ;)
Utumo
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #7 on: September 12, 2009, 06:41:09 PM »

Za.

Murkar...wiesz co...
Murkar
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

Maruda

« Reply #8 on: September 12, 2009, 06:57:38 PM »

Jako, że wszystkie wymagania już są spełnione, pozwólcie, że osobiście przywitam naszą nową rekrutkę:

Falrina, witamy w Twierdzy! :)

P.S. Co wy w ogóle tak mnie od świń i w ogóle jakoś, że nie halo coś jest ogólnie?

Zebrałem wszystkie informacje podane nam przecież do publicznej wiadomości w podaniu rekrutacyjnym. Mniemam więc, że Falrina nie ma nic przeciwko zebraniu tychże faktów w krótkim sprawozdaniu... no chyba, że ma - w takim razie bardzo mi przykro... mam nadzieję jednak, że to nie będzie wymagane :).
Betrezen
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #9 on: September 12, 2009, 07:03:02 PM »

..facet to swinia..
Falrina
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #10 on: September 13, 2009, 11:06:40 AM »

Oj Murkar :) dobry matematyk z ciebie,dziekuje wszystkim za zaufanie i  sadze ze wiek w grze nie gra roli ,ja kocham grac i wiek mi nie przeszkadza:)grunt zebysmy sie wszyscy dobrze bawili ;)
Giliarwe
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #11 on: September 14, 2009, 11:56:43 AM »

I tak sie wszystkiego dowiemy...      *muhaha*
Pages: [1]
  Print