Pages: [1] 2
  Print  
Autor Topic: Thragrim - podanie  (Read 4905 times)
Thragrim
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« on: September 29, 2009, 08:33:32 PM »

1. Thragrim, 42, Dwarf - Guardian
2. 13 lat 
3. Nie mam dużego doświadczenia w grach MMO. Grałem w kilka darmowych gier, trochę w Lineaga II no i teraz LotrO.
4. Jestem z Wrocławia. Właśnie zaczynam naukę w gimnazjum. Dlaczego LotrO? Uwielbiam literaturę fantasy, czytam mnóstwo książek(!)z tego gatunku, zaczęło się właśnie od Tolkiena - kiedy miałem lat bodajże 8 moja starsza siostra czytywała mi wieczorami Hobbita ;). Oprócz Trylogii, którą przeczytałem nienormalną ilość razy, czytałem również kilka innych kilka innych Władco-Pierścieniowych dzieł (począwszy od Sillmarion po różne przewodniki, książki o broni i inne takie).Kocham klimaty Śródziemia i w taką grę jak LotrO nie mogłem po prostu nie zagrać. Co do samej gry, to gram już od jakiegoś czasu i nie jest to moja pierwsza postać ale wydaje mi się, że potrzebowałem troche czasu żeby zobaczyć ''czym to się je''. Już od dawna chciałem dołączyć do przyjaznej gildii ale bałem się, że ze względu na wiek nigdzie nie zostanę przyjęty a kłamstwo co do wieku nawet nie wchodzi w grę. W końcu zdecydowałem się na was  ;). Dlaczego Twierdza? Z angielskim radzę sobie dość dobrze(przynajmniej na tyle żeby móc grać) ale obcojęzyczna gildia - nie da rady. Często można spotkać was na szlaku i miło się z wami gawędzi  :D No i w grupie raźniej  ;D
5. Przeczytałem Kodeks i Regulamin Twierdzy i akceptuję je.
6. Konto Full - Mines of Moria

Pozdrawiam  :)
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #1 on: September 29, 2009, 08:38:22 PM »

Za.
Standardowo ze wzgledu na wiek przedluzony okres probny. Fajno, ze z Wroclawia, ale na piwko to sie chyba wybierzemy jak bedziemy juz Saurona zabijac ;).
Eoreh
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #2 on: September 29, 2009, 10:06:54 PM »

Ja oczywiście też "za".  A nie masz się co bać, najmłodszy nie będziesz bo mój syn ma 10 lat obecnie (a gra od 8 lat).
Murkar
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

Maruda

« Reply #3 on: September 29, 2009, 10:20:21 PM »

mój syn ma 10 lat obecnie (a gra od 8 lat).

Nie wiem, czy inni też mają takie skojarzenia, ale ja się bardzo uśmiałem :P.
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #4 on: September 29, 2009, 10:21:49 PM »

No pro gracz, od drugiego roku zycia walczy ;].
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #5 on: September 29, 2009, 10:25:05 PM »

podanie bardzo ładne (az serce rośnie, zwlaszcza jesli sie je porowna z podaniami czasami duzo starszych osob).

Przedluzony okres probny - 6tyg.
Ariiana
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

R.I.P

« Reply #6 on: September 30, 2009, 10:30:10 AM »

Witam,

Rzadko mi się zdarza komentować podania innych osób, niż te które znam.
W tym przypadku muszę zrobić wyjątek.
Mimo młodego wieku Twoje podanie zrobiło na mnie bardzo, ale to bardzo pozytywne wrażenie.
W dzisiejszych czasach trudno o takie przykłady jak Twój.
Twoi rodzice mogą być z Ciebie dumni a Ty możesz im podziękować za trud włożony w wychowanie w Ciebie i Twojej siostry ( czytanie książek młodszemu bratu - fantastyczne z Was rodzeństwo ).
Dajecie nadzieję, że młode pokolenie ma również takich ludzi w swoich szeregach ja Ty :)

Powodzenia,
Nie tylko w grze ale przede wszystkim w życiu, oby spotkało Cię jak najwięcej dobrego,

Ariiana
Kasthor
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

I will heal/kill/buff for beer, pie or your wife!

« Reply #7 on: September 30, 2009, 12:40:58 PM »

Mnie poza wyjątkową dojrzałością jak na ten wiek zaskakuje ponadprzeciętnie poprawna pisownia. Tekst osoby w twoim wieku napisany w internecie, bez błędów ortograficznych i który zawiera polskie znaki to jak biała lilia na bagnie albo kwiat paproci nie w dzień Sobótki... nawet przecinki tu i ówdzie są...

Na pewno sam to pisałeś? 8)
Senethiel
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

Wiewióreczka

« Reply #8 on: September 30, 2009, 02:07:54 PM »

Czemu was to tak dziwi? Odpowiedź jest prosta:

czytam mnóstwo książek(!)z tego gatunku

Czytając wyrabia się poprawną ortografię, interpunkcję i stylistykę. Faktem jest jednak, że rzadko się teraz spotyka "czytających" nastolatków.
Gratuluję pasji i oby tak dalej! Na marginesie.. fajną masz siostrę. Ja moim braciom nie czytałam, ale może dlatego, że miedzy nami jest mała różnica wieku i kiedy wkroczyłam w okres książek, oni mnie po prostu już nie chcieli słuchać  ;)
Thragrim
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #9 on: September 30, 2009, 03:58:39 PM »

Wielkie dzięki za miłe słowa  :)   Senethiel - Po między mną a moją siostrą jest 6 lat różnicy ;) Podanie pisałem sam a czytam naprawdę dużo jak na mój wiek. Myślę, że mogę śmiało tak powiedzieć patrząc na doświadczenia z podstawówki i teraz z gimnazjum. Naprawdę znam bardzo mało osób w moim wieku(i nawet troche starszych), które coś czytają. I nie mam tu wcale na myśli drętwych, szkolnych lektur. Byłem w szkole uważany za lekko stukniętego tylko dlatego, że czytam coś co nie jest lekturą - i to z własnej, nieprzymuszanej woli. 
Tarquill
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #10 on: September 30, 2009, 05:46:34 PM »

Widze, ze masz juz kolekcje 3 "za" w tym to najwazniejsze, wiec...

Witaj za murami, mimo tych nastu lat roznicy mysle, ze sie zrozumiemy. Ja zaczalem polykac ksiazki juz jak mialem jakies 8 lat :) i tak zostalo.

Do zobaczenia w grze  :)
Kelran
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #11 on: September 30, 2009, 05:51:00 PM »

Byłem w szkole uważany za lekko stukniętego tylko dlatego, że czytam coś co nie jest lekturą - i to z własnej, nieprzymuszanej woli. 
Bardzo smutne, gdyż wydaje się wielce prawdopodobne.
Eoreh
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #12 on: September 30, 2009, 07:24:08 PM »

mój syn ma 10 lat obecnie (a gra od 8 lat).

Nie wiem, czy inni też mają takie skojarzenia, ale ja się bardzo uśmiałem :P.

He he, no tak, w sumie to prawda. Najpierw pogrywał w jakieś tam takie nastukiwanki. Od 3 roku grał w Strarcrafta, a od 7 roku życia grał w Lotro :).
Thragrim
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #13 on: November 11, 2009, 09:56:19 AM »

Minęło już 6 tygodni. Mogę ubiegać się o awans?
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #14 on: November 11, 2009, 11:15:08 AM »

Owszem, możesz:)
Pages: [1] 2
  Print