1. Bardwan, krasnoludzki champion, chwilowo lvl 14 (14 i pół) ale to się już dzisiaj poprawi
2. Wiosen liczę sobie 33
3. Chwilkę grałem w Guild Wars ale mi się nie spodobało, w LOTRO gram od ponad roku na serwerze Gilrain, próbowałem każdej postaci - w tej chwili mam ich 8, najwyżej zaszedłem kapitanem - lvl 60. Jestem oficerem (provostem) kinu Rulers of Westernesse, znanego i istniejącego ponad półtora roku i jak na Gilrain - dosyć liczebnego (100+ osób). Najbardziej lubię grać solo. Doświadczenie w rajdach - słabe, a o tym dlaczego - w dalszej części

4. Chcę wstąpić do Twierzy licząc, że uda mi się "zaliczyć" rajdy i instancje, o których na razie jedynie słyszałem. Mój kin niestety nie zapewnia mi wsparcia, ciężko ustalić na forum termin dla 6 osób, co dopiero dla np 12, od dwóch miesięcy dopraszam się o za...ną Bogbereth. Krótko mówiąc, chcę sprawdzić czy mogę rozwinąć skrzydła w tym kinie, jeśli będę zadowolony to przeniosę najmocniejsze postacie z Gilraina a za mną pójdą kolejni Polacy z RoW.
Lubię fantastykę, historię i RPG. LOTRO było dla mnie naturalnym wyborem bo uwielbiam twórczość Tolkiena. Oprócz tego czytam co mi w ręce wpadnie - z ulubionych na pewno Sapkowski, Philip K.Dick, Robin Hobb, Aleksander Krawczuk (to już nie fantastyka). Jestem maniakiem RPG i Mistrzem Gry z ponad 10-letnim doświadczeniem - systemy głównie heroic fantasy, aczkolwiek miałem krótkie skoki w bok z Wampir Maskarada, Zew Cthulhu, Cyberpunk i systemami autorskimi. Hmm, rozpisałem się - wybaczcie - mógłbym godzinami.
Taaaa, z moich okien też widać Tatry, ciekawe dlaczego

5. Przeczytałem i akceptuje kodeks i regulamin
6. Konto full (nawet dwa konta, drugie należy do niedawno przyjętej w Wasze szeregi - prywatnie mojej żony).