Pages: [1] 2
  Print  
Autor Topic: Bardwan - podanie  (Read 4627 times)
Bardwan
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

Mizantrop

« on: October 03, 2009, 11:26:08 AM »

1. Bardwan, krasnoludzki champion, chwilowo lvl 14 (14 i pół) ale to się już dzisiaj poprawi

2. Wiosen liczę sobie 33

3. Chwilkę grałem w Guild Wars ale mi się nie spodobało, w LOTRO gram od ponad roku na serwerze Gilrain, próbowałem każdej postaci - w tej chwili mam ich 8, najwyżej zaszedłem kapitanem - lvl 60. Jestem oficerem (provostem) kinu Rulers of Westernesse, znanego i istniejącego ponad półtora roku i jak na Gilrain - dosyć liczebnego (100+ osób). Najbardziej lubię grać solo. Doświadczenie w rajdach - słabe, a o tym dlaczego - w dalszej części ;)

4. Chcę wstąpić do Twierzy licząc, że uda mi się "zaliczyć" rajdy i instancje, o których na razie jedynie słyszałem. Mój kin niestety nie zapewnia mi wsparcia, ciężko ustalić na forum termin dla 6 osób, co dopiero dla np 12, od dwóch miesięcy dopraszam się o za...ną Bogbereth. Krótko mówiąc, chcę sprawdzić czy mogę rozwinąć skrzydła w tym kinie, jeśli będę zadowolony to przeniosę najmocniejsze postacie z Gilraina a za mną pójdą kolejni Polacy z RoW.
Lubię fantastykę, historię i RPG. LOTRO było dla mnie naturalnym wyborem bo uwielbiam twórczość Tolkiena. Oprócz tego czytam co mi w ręce wpadnie - z ulubionych na pewno Sapkowski, Philip K.Dick, Robin Hobb, Aleksander Krawczuk (to już nie fantastyka). Jestem maniakiem RPG i Mistrzem Gry z ponad 10-letnim doświadczeniem - systemy głównie heroic fantasy, aczkolwiek miałem krótkie skoki w bok z Wampir Maskarada, Zew Cthulhu, Cyberpunk i systemami autorskimi. Hmm, rozpisałem się - wybaczcie - mógłbym godzinami.
Taaaa, z moich okien też widać Tatry, ciekawe dlaczego  ;D

5. Przeczytałem i akceptuje kodeks i regulamin

6. Konto full (nawet dwa konta, drugie należy do niedawno przyjętej w Wasze szeregi - prywatnie mojej żony).
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #1 on: October 03, 2009, 11:28:54 AM »

Jak najbardziej za.
No w momencie, gdy dobijesz 60 i spelnisz odpowiednie kryteria (sprzet, traity) to nie powienienes narzekac. Odbywa sie regularnie watcher, dn, spontaniczne zolwie, itp. itd.
Senethiel
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

Wiewióreczka

« Reply #2 on: October 03, 2009, 12:04:39 PM »

Jakbym mogła głosować, to oczywiście byłabym ZA, skarbie  :-* :-*
Twardomir
Przybysz.
Mędrzec
*

« Reply #3 on: October 03, 2009, 12:10:57 PM »

za
Eoreh
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #4 on: October 03, 2009, 04:16:48 PM »

Mam małe wątpliwości, ale ok "za".
Giliarwe
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #5 on: October 03, 2009, 04:52:59 PM »

za-ja sie boje naplywu twoich ziomkow z Gilrain :P (bo namawiac bedziesz napewno ;p )
Veldir
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #6 on: October 03, 2009, 08:24:35 PM »

Popieram. Zwracam tylko uwagę na charakter gildii i wynikające z tego np. zasady rajdowania. Mam nadzieję, że będą Ci odpowiadały :)
Bardwan
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

Mizantrop

« Reply #7 on: October 03, 2009, 09:09:46 PM »

Chociaż jestem online praktycznie codziennie, nie uważam siebie za hardkora tylko za casuala. Nie mam parcia na rajdy, po prostu chciałbym je kiedyś zrobić. Gram dla przyjemności - po prostu. Generalnie nie ma ze mną problemów.
Veldir
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #8 on: October 04, 2009, 02:05:12 PM »

Twierdza ma takie zasady, które pozwalają powiedzieć, że będąc w niej, na pewno pójdziesz na rajd. By tę pewność miał każdy, czasem trzeba chwilkę poczekać na swoją kolej.

Wygląda więc na to, że brakuje Ci tylko poparcia Szefowej. Jak się zjawi, na pewno się wypowie.
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #9 on: October 05, 2009, 08:04:27 PM »

Za. Zgłoś się po zaproszenie do gildii.
Bardwan
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

Mizantrop

« Reply #10 on: October 26, 2009, 09:10:24 PM »

Jeśli dobrze liczę, dzisiaj mijają 3 tygodnie od mojego wstąpienia do Twierdzy. Czy mogę się zgłosić po awans?
Niobar
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

ups...

« Reply #11 on: October 26, 2009, 10:56:44 PM »

no mnie się też tak wyliczyło :)
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #12 on: October 27, 2009, 01:23:24 AM »

Jako, ze nasz kronikarz Niobarus nadworny potwierdza poprawnosc twoich obliczen to nie widze przeciwwskazan ;].
Niobar
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

ups...

« Reply #13 on: October 27, 2009, 07:37:29 AM »

ja tylko niosę pomoc :P
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka