Pages: [1] 2
  Print  
Autor Topic: Elond - Chcę przejść z akademi do twierdzy  (Read 5950 times)
Elond
Gość
« on: October 05, 2009, 07:52:57 PM »

Siemanko jestem Marek :) znajomi mówią na mnie „Marco” mieszkam w Sopocie mam 29 lat. Pracuję, jako kierowca międzynarodowy. Jeżdżę dużo za granicę szczególnie bywam często w belgi mam tam znajomych czasami też tam pomieszkuję. Moje zainteresowania to sport, komputery, filmy i ostatnio MMO.

LOTRO to moja pierwsza gra  ;D, od, której rozpocząłem przygodę z MMO moja postać to Rune-Keper elf na levelu 21. LOTRO, dlatego, że lubię Władcę Pierścieni a do Twierdzy chcę przejść z Akademi LOTRO.

Akceptuję regulamin i kodeks i informuję, że znam jego treść. Co do Wersji konta posiadam full i dodatek Mines of Moria  i, jak już wyjdzie Siege of Mirkwod planuję zakupić, to na przyszłość.

Proszę o rozpatrzenie mojego podania. ;)
Quintu
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

"Sam jesteś BaRlog!" :D

« Reply #1 on: October 05, 2009, 07:59:36 PM »

Witaj :)

Co prawda nie do mnie to należy ale jaki jest powód twojego odejścia z Akademii? Możesz się z Nami tym podzielić??

pozdrawiam
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #2 on: October 05, 2009, 08:14:19 PM »

Wolałabym mieć na piśmie, ze Wodzu nie ma nic przeciwko - żeby przejscia nie powodowały niesnasek pomiędzy kinshipami :)
Elond
Gość
« Reply #3 on: October 05, 2009, 09:12:12 PM »

Wszelkie pytania proszę kierować do Obieżyświata lidera akademi
ObiezyswiatWodzu
Przybysz
*

« Reply #4 on: October 05, 2009, 09:45:34 PM »

Witam wszystkich :)
Nom kolega Elond chciał przejść do Twierdzy.  Nie mam nic przeciw. Nie mielismy okazji się lepiej poznać przez te zaledwie kilka dni.

Miłego grania i powodzenia.
Eoreh
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #5 on: October 05, 2009, 11:39:49 PM »

Za.

Dzięki Wodzu za szybką odpowiedź.
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #6 on: October 05, 2009, 11:45:22 PM »

Za.
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #7 on: October 06, 2009, 12:06:54 AM »

Ok, dzięki Wodzu za wypowiedź.
4 tyg. próbnego. Możesz się zgłosić po zaproszenie do gildii.
Elond
Gość
« Reply #8 on: October 26, 2009, 12:55:47 AM »

Witam dziś  minął już mój termin próbny proszę o awans na membera. Jeśli ktoś ma uwagi i zastrzeżenia to dostosuję się do nich:)
Niobar
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

ups...

« Reply #9 on: October 26, 2009, 06:55:33 AM »

ja mam uwagę, termin próbny mija za tydzień :P
Elond
Gość
« Reply #10 on: November 02, 2009, 05:16:12 PM »

mamy 2 listopada:) czyli tydzien od mojego postu o awans minely juz 4 tygodnie proszę o awans jeśli ktoś jest przeciwny nie ma problemu jeśli mnie nie chcecie w gildi moge odejść:) proszę o dpowiedź .

pozdro
Utumo
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #11 on: November 02, 2009, 07:52:16 PM »

Jestem za,jednak z pewnym zastrzeżenim.Jako że jest to Twój pierwszy kontakt z mmo proszę, abyś zwracał uwagę na swoistą netykietę.Nie traktuj tego jak zwykłej gry i pamiętaj,że po drugiej stronie kabla też siedzi człowiek.Pamiętaj też,że w razie skarg możemy decyzję odwołać.
Veldir
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #12 on: November 03, 2009, 03:55:49 PM »

Elond, z tego co napisałeś wnioskuję, że niezbyt zależy Ci na obecności w Twierdzy. Czy mieszkanko tutaj nie odpowiada Twoim potrzebom? ;)

Biorąc to pod uwagę, jak i styl zachowania naszego rekruta, proponuję przedłużyć okres próbny o kolejne 2 tygodnie i zobaczyć jak będzie wyglądało jego zachowanie.

Generalnie proszę Cie Elond, byś wykazywał się większą empatią i traktował graczy jako swoich partnerów, podchodził do nich w sposób podmiotowy, a nie przedmiotowy. No i czytaj odpowiedzi na stawiane przez siebie pytania ;)
Gimlain
Jeździec
**

« Reply #13 on: November 03, 2009, 05:41:03 PM »

I nie obrażaj się jak ktoś Ci powie, że może Ci pomóc ale dopiero za 15 minut bo akurat jest w środku questa, czy robi cokolwiek innego ;)  ::)

Pzdr
leyn
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #14 on: November 04, 2009, 11:17:57 AM »

I weź pod uwagę, że godzinne bicie szarych mobów w Dol Dinen (albo innych lokacjach) przez osoby, które mają 60 lvl nie jest zapewne dla nich niebywałą przyjemnością i wypadałoby chociaż rzucić na koniec jakieś 'dzięki' a nie tylko 'pa' i wywalanie z drużyny... Tutaj też ukłony w stronę Quintu za jego anielską cierpliwość (Travelling rations - przydatna rzecz;) )

Aha, i jak już zapraszasz do drużyny, w której są tylko Twierdzowicze, anglojęzycznych randomów, to pisz chociaż czasem do nich coś po angielsku ;) niech i oni poznają strategię, a nie się tylko denerwują i opuszczają fellowship z myślą 'że ta Twierdza to jakaś niepoważna gildia' ... ;)
Pages: [1] 2
  Print