Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Belerfin - Podanie  (Read 3189 times)
Bellerfin
Przybysz
*

« on: November 04, 2009, 04:43:50 PM »

1. Belerfin , 23 lvl, Captain

2. 17 lat

3. Doswiadczenie wg mnie stosunkowo niewielkie, gralem tylko w tibie oraz runescape, lacznie 4 lata. Szybko sie rozwijam .

4. Dlaczego LOTRO, hmmm...  dlatego że jestem fanem świata Tolkienowskiego, grałem w gry o realiach władcy typu Bitwa o Śródziemie. Akurat Twierdza poniewaz nazwa jest bardzo udana, świetnie pasuje oraz po poczytaniu forum widze że są tutaj bardzo mili i ucynni ludzie a takich szukam ponieważ wolę grę w grupie niż solo.

5. Zapoznałem się z regulaminem i akceptuje.

6. Full (ale narazie subskrypcja wykupiona na Shaow of Angmar z powodu brakow funduszy)
Kadorin
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #1 on: November 04, 2009, 04:59:14 PM »

Rozwiń podanie, proszę i
zmień nick na forum, bo grzesiek92kg brzmi trochę dziwnie :), a do tego nie jest zgodny z imieniem w grze.
Bellerfin
Przybysz
*

« Reply #2 on: November 04, 2009, 05:06:01 PM »

oczywiście juz nick zmieniam, przepraszam ale z przyzwyczajenia wpisałem ten nick, zawsze go używam, a  z prośbą o rozwinięcie podania troche nie rozumiem. Czytałem podania innych ludzi przyjmowanych i potrafią miec krótsze, a ja najważniejsze informacje uiściłem w moim podaniu.
Woltalin
Lotro Officer
Mędrzec
*

« Reply #3 on: November 04, 2009, 05:23:06 PM »

Pozwolę sobie się wtrącić. Wybacz Belerfin, ale ja też czegoś nie rozumiem. Starasz się o przyjęcie do Twierdzy. Zostałeś grzecznie poproszony o rozwinięcie podania, więc zamiast stawać kołkiem i upierać się, dopisz kilka zdań, o tym na przykład co robisz i co lubisz, a czego nie. Pozwól nam poznać się z jakiejś strony, lepszej niż upieranie się, że trzy wersy tekstu mówią o Tobie i nie tylko wszystko co najważniejsze. Pozdrawiam.
Bellerfin
Przybysz
*

« Reply #4 on: November 04, 2009, 05:28:49 PM »

Juz rozumiem i  szczerze przepraszam za niepotrzebną sprzeczke.

Mam na imię Grzegorz i mieszkam w Kołobrzegu. Moimi zainteresowaniami są : Gry MMORPG, wszelkie sporty oraz czytanie książek Swiat Tolkiena to moja obecna fascynacja. Obecnie nie chodze do szkoły tylko mam indywidualne nauczanie z powodu 10 operacji kolana która miałem 1 tyg temu ;].

Jeżeli bd jeszcze czegoś potrzebowac to piszcie..
Eoreh
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #5 on: November 04, 2009, 06:16:05 PM »

Te krótsze to raczej, nie w dziale LOTRO. Kiedyś ktoś  próbował wyliczać te najkrótsze (podał liczby) w słowach podania. Twoje na pewno byłoby w czołówce jeśli w takiej formie zostało by przyjęte. Generalnie jeśli chodzi o mnie to nie interesuje mnie statystyka ilości słów co raczej treść którą niosą za sobą.

Twoje pierwsze podanie podobnie jak Kadorin uznałem za zbyt skromne.  Czy rozwinięcie wystarczy ?.  Przekonałeś mnie tym, że się zrehabilitowałeś i  "kolanem".   Masz moje "za"

Szybkiego powrotu do zdrowia.

Pozdrawiam

Bellerfin
Przybysz
*

« Reply #6 on: November 05, 2009, 04:36:28 PM »

Dziękuje za Twoje "za". Licze że moja prośba szyvko zostanie rostrzygnięta. Miłej gry i pozdrawiam. :)
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #7 on: November 05, 2009, 05:11:34 PM »

Za.
Bellerfin
Przybysz
*

« Reply #8 on: November 06, 2009, 04:20:06 PM »

Przepraszam za niecierpliwość ale po jakim czasie  od napisania podania, można oczekiwać na decyzje??.
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #9 on: November 06, 2009, 05:22:54 PM »

666 godzin :)
Niech będzie "za", przedłuzony okres próbny ze względu na wiek. Możesz się zgłosić po zaproszenie do gildii.
Bellerfin
Przybysz
*

« Reply #10 on: November 06, 2009, 05:41:16 PM »

Dziękuje Bardzo :)
Pages: [1]
  Print