Chyba faktycznie przesadzilem ze zwiezloscia podania, to przez pospiech w jakim je pisalem. Oczywiscie rozumiem, ze chcecie lepiej poznac czlowieka, z ktorym macie wspolnie grac.
Lotro jest naturalnym wyborem gry dla kogos kto lubi Tolkiena i nie tylko, jednak nie oszukujmy sie jest to tylko substytut grania w RPG na zywo w najlepszy system autorski "Allea - Wieczne Przeklenstwo", ktorego niedosciglym i najgenialniejszym mistrzem jest nie kto inny jak tylko Eruluhil, ktory zachecil mnie do wstapienia w Wasze szeregi, a jak wiecie, glowna zasada RPG mowi "Nie dyskutuj z mistrzem, chyba ze chcesz losowac nowa postac"

W chwili obecnej jednak nie mam mozliwosci dyskutowania na zywo, wiec Lotro. Jesli chodzi o mnie to mam 33 lata, jestem szczesliwym mezem i ojcem. Oprocz Tolkiena cenie Sapkowskiego i jego Wiedzmina. Gre stworzona przez CD Projekt przeszedlem 2 razy a obecnie zabralem sie za granie z modem utrudniajacym walke i musze powiedziec jest ciezko. Czekam na TW2. Poza tym czytam wszystko co jest godne poswiecenia czasu: Herbert, Kres, Loyd, Cook i inni. Jesli ktos bedzie chcial dowiedziec sie wiecej o mnie prosze o pytania na priv

Mam nadzieje, ze bede mial pod imieniem postaci zobowiazujacy napis TWIERDZA
Pozdrawiam