|
Jammanar
|
 |
« on: November 25, 2009, 10:50:35 AM » |
|
1. Jammanar, 31, RK. 2. 22 latka. 3. Moja przygoda z MMO zaczęła się od WoW'a, którego solidarnie trzymałem się przez cztery lata z małymi przerwami. Byłem przez ten czas w wielu gildiach robiących instancje "na kilo" ale na końcu wylądowałem w polskiej gildi "The Nice One" na serwerze Dunemaul, w której można znaleźć wspaniałych ludzi choć niestety było ich zbyt mało do większych rajdów. Oto moja postać z WoW'a- http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Jammanar4. Jestem studentem 4 roku w Poznaniu na dziennych, tak więc mam trochę wolnego czasu, którym moge się podzielić z innymi. Wybrałem LOTRO ze względu na jego wspaniały klimat i niewyczuwalną pogoń za nowymi itemkami i lvl'owaniem. Twierdzę wybrałem ze względu na dobrą opinię na forach i casualowego podejścia do grania. 5. Kodeks i regulamin przeczytałem, akceptuje. 6. Konto full
|
|
|
|
Khelegros
|
 |
« Reply #1 on: November 25, 2009, 11:58:44 AM » |
|
Troche malo, ale za.
|
|
|
|
Veldir
|
 |
« Reply #2 on: November 25, 2009, 01:05:50 PM » |
|
Mało trochę, ale za  bowiem tekst jest wg mnie przyjemny, a zdania ładnie zbudowane itd.
|
|
|
|
Utumo
|
 |
« Reply #3 on: November 25, 2009, 01:43:58 PM » |
|
Jestem studentem 4 roku w Poznaniu na dziennych, tak więc mam trochę wolnego czasu A jak dla mnie Veldirze to w tym zdaniu jest jakiś błąd logiczny  Za.
|
|
|
|
Veldir
|
 |
« Reply #4 on: November 25, 2009, 02:10:35 PM » |
|
Utumo, oczywiście masz rację! Hmmm pamiętam jak to byłem studentem IV roku i ile to gr... uczyłem się
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #5 on: November 25, 2009, 03:06:58 PM » |
|
Trochę krótko, móglbys np napisać, czy wolisz truskawki, czy mailny, brunetki czy blondynki, dlaczego uważasz, że heroes of might and magic IV jest najlepsza częścia serii i dlaczego mięso jest nieodłącznym elementem Twojej diety:)
|
|
|
|
Kadorin
|
 |
« Reply #6 on: November 25, 2009, 03:23:22 PM » |
|
" dlaczego uważasz, że heroes of might and magic IV jest najlepsza częścia serii "
Nie klnij !!!
|
|
|
|
Niobar
|
 |
« Reply #7 on: November 25, 2009, 03:59:50 PM » |
|
Kadzik słuchaj szefowej, mądrze prawi.
|
|
|
|
Quintu
|
 |
« Reply #8 on: November 25, 2009, 10:00:51 PM » |
|
W przedmiocie HOMM IV pozwolę sobie na odmienne zdanie Niobarku; Ale myślę, że to prowokacja naszej Szefowej, która doskonale wie że HOMM IV jest uważana powszechnie za najsłabszą część cyklu  pozdrawiam
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #9 on: November 25, 2009, 10:31:21 PM » |
|
W przedmiocie HOMM IV pozwolę sobie na odmienne zdanie Niobarku; Ale myślę, że to prowokacja naszej Szefowej, która doskonale wie że HOMM IV jest uważana powszechnie za najsłabszą część cyklu  pozdrawiam
Tylko dla nubów jest to najslabsza część cyklu, dla normalnych, wymagających graczy jest to najlepsza część cyklu. Jammanar Wam przedstawi argumentację potwierdzającą
|
|
|
|
Quintu
|
 |
« Reply #10 on: November 25, 2009, 10:53:57 PM » |
|
Nic tak nie poprawia nastroju jak pochwała Szefowej!!  Tak więc jestem nubem!  pozdrawiam ps. Słyszał ktoś o In The Wake of Gods??
|
|
|
|
Bondur
|
 |
« Reply #11 on: November 26, 2009, 08:32:32 AM » |
|
droga Szefowo - nie bierz tego co bierzesz, bierz połowę albo zmień dilera  HoMM IV to porażka  kilka dobrych pomysłów ale oceniając całość to klops  nawet w 'jedynkę' grałem dłużej (eh ten sentyment to latających tyłem gargów hihi) ps. najlepsze jest WoG  ale najwięcej czasu przejadłem na II i III
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #12 on: November 26, 2009, 08:57:52 AM » |
|
Panowie, żyjecie w błędzie, ale każdy może. Ale nie o tym tu, bo to wątek rekrutacyjny Jammanara i w związku z tym dostał zadanie do wykonania
|
|
|
|
Kasthor
|
 |
« Reply #13 on: November 26, 2009, 09:26:05 AM » |
|
Najlepszy to jest Disciples i Disciples 2  Ale przyznam się że w HoMM IV też trochę pograłem i choć nie jest to raczej dzieło wybitne to ze skrajnie krytycznymi opiniami też się nie mogę zgodzić. Ale się offtop zrobił... nasz forumowy klaun by się nie powstydził...
|
|
|
|
Jammanar
|
 |
« Reply #14 on: November 27, 2009, 02:45:51 PM » |
|
Panowie, żyjecie w błędzie, ale każdy może. Ale nie o tym tu, bo to wątek rekrutacyjny Jammanara i w związku z tym dostał zadanie do wykonania 
Musze was wszystkich z tego co tutaj widze troche zniesmaczyć do mojej osoby, a więć: Nie Grałem W Żadną Część HOMM!. Dawajcie baty, ale dołączcie mnie do do gildii bo już z tymi randomowymi dzieciorami nie daje rady. Pozdro 600 :]. P.S.: 1. Maliny, 2. Blondynki.
|
|
|
|