Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Jorund  (Read 668 times)
Jorund
Przybysz
*

« on: February 23, 2010, 03:28:39 PM »

1. Jorund, 70lvl, Conqueror
2. W październiku będzie wiek Jezusowy (33)
3. Niewielkie. Liznąłem EVE i triala Warhammera, wszystko w stopniu podstawowym. AoC jest moją pierwsza grą mmorpg, w którą gram dłużej niż miesiąc. Niestety doświadczenie w PvP praktycznie żadne.
4. Jestem człowiekiem zapracowanym, ale lubiącym oderwać się od rzeczywistościw ciekawy sposób. Kiedyś były to klasyczne rpg z kośćmi i ołówkiem w ręku, później komputerowe, teraz próbuję wejść w świat gier on-line. Dlaczego z Wami? Nie macie wygórowanych wymagań i oferujecie świetną rozrywkę. Nie mam wiele czasu na granie, ale chciałbym pograć w grupie, bo przecież o to chodzi w rpg.
5. Przeczytałem, przeanalizowałem, ponownie przeczytałem i rozważyłem po czym zaakceptowałem regulamin.
Murkar
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

Maruda

« Reply #1 on: February 23, 2010, 04:02:56 PM »

Oddział Aoc Twierdzy jest zasadniczo martwy i nawet nie ma kto do gildii zaprosić.
Info o zamknięciu rekrutacji się chyba gdzieś zapodziało... a może nigdy go nie było...

W każdym razie zapraszam do gildii IX Kohorta, ostatniego polskiego bastionu na serwerze Crom.
Założenia są podobne jak w Twierdzy, myślę, że będzie Ci tam się dobrze grało.
Iago
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #2 on: February 23, 2010, 09:50:52 PM »

Tajest, IX Kohorta chetnie przyjmie kolejnego czlonka. Szczegolnie wysokolevelowego, do grupy rajdowej.
Uderzaj na forum.
Jorund
Przybysz
*

« Reply #3 on: February 24, 2010, 02:19:48 AM »

Ok, dzięki za radę. Tak zrobię.
Pages: [1]
  Print