1. Imię, level postaci, klasa
Azurael, 54, guardian.
2. Wiek
24
3. Doświadczenie w mmo
Grałam parę lat w Final Fantasy XI, około 5 z małymi przerwami. Gra bardzo ciekawa i ładna, jednak czasochłonna i, do czasu, trudna

. W przeciwieństwie do LOTRO nie istniało coś takiego jak gra solo.
4. Coś od siebie i o sobie - czyli dlaczego Lotro, Twoje zainteresowania, co lubisz, czego nie, dlaczego Twierdza, możesz również napisać jak masz na imię, skąd jesteś
Podstawowym powodem wyboru LOTRO jako kolejnego MMO jest fabuła w nim zawarta. Dużo questów, epic'i, to głównie mnie trzyma przy tej grze. Ładna grafika też bardzo umila rozgrywkę. Jest również wystarczająco rozbudowana, aby móc się dobrze bawić przez dłuższy czas.
Moje zainteresowania to głównie to, co jest fantasy. Uwielbiam cRPG, jRPG, a także parę innych typów gier konsolowych. Dużo czytam, również science fiction i horror. Lubię oglądać filmy i anime. Interesuję się też kulturą i historią, głównie orientu, ale nie tylko. Jestem studentką japonistyki i razem z moją ukochaną kotką uczymy się kanji

. Jednak jej nauka polega na obgryzaniu ołówków i spaniu na książkach, jest bardzo pomocna

...
Lubię słoneczne dni, wodospady, jeziora, morze i góry. Właściwie to ładne krajobrazy i miejsca, gdzie można się wybrać na dłuższy spacer bez tłoku i smrodu miasta. Najbardziej nie lubię ludzi niekulturalnych, niemiłych i kłamliwych.
Składam podanie do Twierdzy ponieważ często Was widzę w grze. W różnych miejscach i o różnych porach

. Dlatego uznałam, że będę miała z kim pograć i do kogo się odezwać nawet o dość niestandardowych godzinach

. Podoba mi się też strasznie Wasze przestrzeganie poprawnej pisowni i zwracanie uwagi na nicki *.*. Hehe

.
Na imię mam Agnieszka i aktualnie mieszkam w Poznaniu.
5. Potwierdzenie, że przeczytało się kodeks i regulamin i ze się je akceptuje
Przeczytałam kodeks i regulamin i go akceptuję.
6. Rodzaj konta - full czy trialowe. Osoby na trialu, nawet jeśli zostaną zaakceptowane, nie dostaną zaproszenia do gildii dopóki nie zakupią pełnej wersji gry.
Full.