Witam wszystkich ,
1. Dopiero wczoraj odpaliłem grę wiec na razie mam championa Grommiego 15 i LM'a Opiumx'a -11

Zaczałem wczoraj od Lm'a ale jakos mechanika gry ta klasa jak narazie nie rzuciła mnie na kolana ..jakis nietypowy ten caster

oczywiscie dam mu jeszcze szanse ale dawno nie gralem melee to najpierw zajme sie czampem
2. 27
3. No wiec jeśli chodzi oMMO zacząłem od WOWa który bardzo szybko mi się znudził ,później grałem kolejno w WAR'a online (ktory byl zdecydowanie moja ulubiona ze wszystkich tego typu gra),AOC ,AION ostatnio jeszcze miesiac grałem w wowa którego zacząłem kompletnie od początku ale z momentem wykoksania locka i rozpoczęciem endgame'u zdecydowałem ze to już definitywny koniec mojej przygody z ta gra (oszczedze sobie opinii na temat tego co sie tam dzieje ,nie ma sensu poruszać po raz N'ty ),No i tak właśnie znalazłem sie tutaj ...
4. Nazywam się Filip ,pochodzę z Łodzi interesuje sie głownie muzyka i właśnie wypoczywam po długim pobycie zagrancia

tak wiec mam trochę czasu na pogranie aczkolwiek stawiam bardziej na Casual zeby za bardzo nie znolific ,chociaż kto wie te gry maja to do siebie ze niestety grubo wkręcają

5. Nie należałem ,jak wcześniej wspominałem dopiero odpaliłem Lotr'a
6. Przeczytałem i akceptuje
7. Na razie posiadam podstawkę bez dodatków ,ale jeśli coś strasznie nie zrazi mnie do tej gry nie będzie żadnym problemem ich zakupienie
Dzieki za rozpatrzenie moich wypocin ,ewentualne braki to wina Kasztelana niepasteryzowanego-dałem z siebie wszystko

pozdrawiam