Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Ollav  (Read 2766 times)
Ollav
Przybysz
*

« on: June 04, 2010, 08:30:05 PM »

Witam all serdecznie:P

1. Ollav, Obecnie 20, ale za jakieś 30 min od tego posta level już nie będzie aktualny:P, Champion

2. 27

3. Gram aktywnie w wow od premiery gry. Postać w wowie o tym samym nicku

4. Coś od siebie i o sobie - Ponieważ w wowa gram już tylko zawodowo , czyli login -> raid => logoff, szukam czegoś dobrego do pogrania w pve, wiec zdecydowanie dlatego Lotro. Gram w kosza, lobię gry i fantasy, spotkania z ze znajomymi, raczej standard:p, Wyglądacie na zorganizowanych i nie jestescie hc gidia, a jako że to moja druga gra to na na hc gildie nie mogę sobie pozwolić:) Jestem z Wrocka na imię mam Grzegorz. Pracuje, kończę studia.

5. Gram 2 dzień, wiec nie miałem jeszcze przyjemności:)

6. Oczywiście, przeczytałem i zaakceptowałem

7. Ofc Full, ja już za coś się brać to na serio:)

Do zobaczenia, mam nadzieje:P

P.S.

Zgodnie z prośba:) granie w mmo jest zdecydowanie jednym z moich największych hobby. Zarówno praca i studia nauczyły mnie, aby być osobą komunikatywną i przyjacielską, co super komponuje się w założenia waszej grupy.  Mam duże poczucie humoru. Dołączenie do was ułatwi mi granie w w fellowshipach robienie instatów, pozwoli uzyskać dokładniejsze informacje o mechanice gry itd.
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #1 on: June 04, 2010, 09:59:31 PM »

Rozwiń trochę, proszę.
Ollav
Przybysz
*

« Reply #2 on: June 05, 2010, 05:04:36 PM »

Mam nadzieje, że co dopisałem starczy, zresztą all kto dłużej gra w mmo, wie że dużo wiecej sie wyjaśnia po invie:p, Wiec plz dajcie znać czy dostane szanse zagrania z wami:P
Idirien
Lotro Officer
Bohater
*

« Reply #3 on: June 06, 2010, 10:21:26 PM »

Za.
Veldir
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #4 on: June 06, 2010, 11:03:30 PM »

Popieram lub inaczej na okazję tego tematu Zaall ;)
Ollav
Przybysz
*

« Reply #5 on: June 07, 2010, 05:21:21 PM »

No to extra,  z tego co rozumiem jeszcze Gm ma się wypowiedzieć, czy może już mam zagadać do kogoś po inva?:P

Pozdrawiam ALL :)
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #6 on: June 07, 2010, 05:44:28 PM »

Rozwiń trochę, proszę.

GM jest nieubłagana:)
Ollav
Przybysz
*

« Reply #7 on: June 07, 2010, 06:33:06 PM »

Gram w wowa o początku, przez 3 lata prowadziłem swoja gildię najpierw polską, później międzynarodową (po połączeniu z grekami, na wiosnę mówiąc fajowy naród). Z tego czasu mam kilku dobrych znajomych z którymi, już teraz spotkamy się realu. O samej gildii, nie ma co pisać za bardzo, najważniejsze było szanowanie drugiej osoby, z pół roku w czasie całego okresu pobawiliśmy się HC granie. Niestety takie granie wymagało więcej czasu od kadry oficerskiej, jak się później okazało ani ja ani nikt inny tyle czasu nie miał( niestety dla gildii, prawdziwe obowiązki wzywały). Ostatecznie postanowiliśmy rozwiać gildię (strasznie smutne przeżycie) i dać all wolną rękę. Ja na pół roku przestałem grać w wowa. Później dowiedziałem się, że spora grupa znajomych gra w polskiej gildii "Next" na pseudo polski serwerze "Burning Legion" więc dołączyłem do starej ekipy, pograłem w next rok ale zaczęło mi brakować grania na pełnych obrotach dlatego z grupką największych maniaków z pierwszej gildii dołączyliśmy do full hc gildii "Drama Theory" gdzie gram obecnie. Dlaczego zatem zacząłem grać w Lotro? W sumie jest kilka powodów. Największym jest taki, że wow nie ma już dla mnie tajemnic, gram w niego "zawodowo" co zupełnie zabija klimat. Po drugie lotr jest mi znany z książek i filmów oraz z pracy. Kolejny powód, jestem zdecydowanie bardziej zainteresowany pve i pvp traktuje marginalnie, fajnie jak jest, zabić jakaś hordę zawsze jest fajnie, ale żeby ALL :P time tłuc innych graczy... e nie nie czuje tego, wole współpracy ludzików przeciwko potworkom z gry, a lotro po za wowem w mojej skromnej ocenie jest do tego idealne:P To mniej więcej tyle.

Pozdrawiam tradycyjnie ALL

P.S. czy tyle droga Pani wystarczy:P
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #8 on: June 07, 2010, 08:03:23 PM »

I teraz masz moje "za". Możesz się zgłosić po zaproszenie do kinshipu.
Pages: [1]
  Print