Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Tengus - podanie  (Read 2229 times)
Tengus
Przybysz
*

« on: June 12, 2010, 08:16:40 PM »

Witam wszystkich!

Tengus 31 lvl Minstrel - mam zamiar grać nim jako typowy healer - narazie jednak jestem totalnie zagubiony w tych wszystkich skillach
Mam także championa na chyba 34 lvl ale uznajmy go za alta

Wiek mój to 27 lat.

Co do moich doświadczeń z mmo, hmmm - grałem w wiekszość tytulów coś znaczących na rynku tego typu gier - głównie jednak wow - z kazdym dodatkiem coraz gorzej ale nadal coś w tej grze jest. Oczywiscie diablo, L2, warhammer, aoc, ale niestety nie zagrzalem tam zbyt długo miejsca, no może poza diablo ah to były czasy. Jeszcze kilka innych darmowych i pewnie płatnych także o których zapomniałem o np GW :P

Coś o mnie
Na imie mi Radek jestem w małego miasteczka Wschowa w woj. lubuskim. Lubie czytać ksiażki wszelkiego rodzaju a już zwłaszcza typowe fantasy im wiecej tomów tym lepiej - sagi są najmilej widziane. poza tym uwielbiam papierowe rpg, glownie świat warhammera i świat mroku. Skończmy o mnie bo pisanie o sobie samym zawsze wydawalo mi sie dziwne i nie na miejscu :-)
Co do lotro - trafiłem do tej gry poprzez znajomego ktory trafił poprzez kolejnego znajomego (hehe tak taki łancuszek jak widać) Po tych kilku ostatnich "latach wowa" w końcu znudziłem sie i zacząłem szukać czegoś innego. Tak też trafiłem do lotro. Jako gracz jestem chyba troche takim typowym farmerem i raczej spokojnym graczem - nie ma dla mnie problemu, że nie załapie sie na raid, czy, że ktoś inny dostał znowu ten super UBER itemek a nie ja. Mysle, że jestem raczej pomocny aczkolwiek oczekuje tego takze od innych ktorzy mnie o coś proszą :)

Akceptuje regulamin <tu widnieje podpis>

Konto trialowe bo kurier jedzie do mnie juz 2 dni mimo ze zapewniaja ze w całej polsce dostarczają paczki w 24h...

To chyba na tyle - jak coś pominałem to prosze o zwrócenie uwagi a na pewno uzupelnie braki. Przepraszam za miejscowy brak polskich liter ale moja klawiatura ma z tym małe problemy :)

Pozdrawiam
Tengus

Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #1 on: June 12, 2010, 08:26:26 PM »

Za, oczywiście invite przy pełnym koncie.
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #2 on: June 12, 2010, 10:42:22 PM »

Za. Zaproszenie jak wyżej, po uzyskaniu pełnej wersji gry.
Nepher
Lotro Officer
Forum Addict
*

Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to?

« Reply #3 on: June 12, 2010, 11:11:56 PM »

Za
Tengus
Przybysz
*

« Reply #4 on: June 14, 2010, 06:02:01 PM »

Posiadam juz pełne konto. Do kogo konkretnie powinienem sie zgłosic po zaproszenie?
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #5 on: June 14, 2010, 06:04:11 PM »

W tym topicu znajdziesz odpowiedzi:
http://twierdza.org.pl/index.php?topic=43.0
Pages: [1]
  Print