Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Tassadarus - Podanie  (Read 2772 times)
TobiAlex
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« on: July 30, 2010, 10:08:23 AM »

1. Tassadarus, 5 poziom (i rośnie!), Champion.

2. 33 lata (oj tak, stary jestem albo się robię  ;)

3. Kilka ładnych lat w World of Warcraft z duetem z moją drugą połówką (czytaj ukochaną żoną  :) ok. 2 miesięcy w Lord of the Rings Online (dość dawno), ok. 3 miesięcy w Age of Conan, kilka dni w Aion, ok. miesiąca w ! Dungeons & Dragons Online, parę godzin w EvE Online,  kilka dni w EverQuest II, parę godzin w Final Fantasy XI, kilka dni w Lineage 2, parę godzin w Vanguard, ok. 2 miesięcy w Warhammer Online Age of Reckoning, kilka dni w Guild Wars oraz inne gry w stylu APB, CrimeCraft, Free Realms, Global Agenda, Runes of Magic.

4. Dlaczego LotRO? Będę szczery - gra niedługo przechodzi w F2P i to chyba jeden z najważniejszych powodów. Świat LotRO lubie i kiedyś grałem w LotRO. Abonament niby duży nie jest, ale jednak w chwili obecnej zawsze wolałem te parę złoty "zainwestować" w "levelowanie" synka  ;) Teraz nadarza się okazja aby do gry wrócić (zaczynając od nowa, stare konto nie istnieje). Zainteresowania? Głownie kompy - software i hardware, programowanie i tworzenie gier komputerowych (raczej słomiany zapał z jakimś tam marnym doświadczeniem). Co lubię? Wszystko :P Jeżeli idzie o mmo to dobrą zabawę w fajnej grupie (questy, instancje). Dlaczego Twierdza? Cóż, grając kiedyś w Lord of the Rings Online byłem już w tej gildii i byłem z tego faktu zadowolony, dobrze się bawiłem (na co liczę i teraz  ;)

5. Jak napisałem w punkcie wyżej - kiedyś grając w LotRO należałem do Twierdzy (podobnie zresztą jak w Warhammer Online).

6. Tak, oczywiście zgadzam się.

7. Rodzaj konta - wczoraj jeszcze trial, od dziś rana już full (z dodatkiem Mines of Moria), obecnie posiadam 44 dni gry. W momencie, gdy gra przejdzie na F2P zapewne zrezygnuje z subskrypcji (VIP) ale będę chciał pozostać przy koncie Premium.
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #1 on: July 30, 2010, 10:14:56 AM »

Zdajesz sobie sprawe, że do zaproszenia trzeba dobić do 15 levelu?

Samo podanie ok - a ja Cię nawet z dawien dawna pamiętam:)
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #2 on: July 30, 2010, 10:37:05 AM »

15 lvl do dobicia i zmiana nicka wyświetlanego na forum albo wpisanie nicka maina w nawias.
Poza tym jest za ;].
Nepher
Lotro Officer
Forum Addict
*

Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to?

« Reply #3 on: July 30, 2010, 10:46:30 AM »

Jak wyzej, nick zgodny z forum , 15 lvl i bedzie Za.
TobiAlex
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #4 on: July 30, 2010, 11:03:04 AM »

Zdajesz sobie sprawe, że do zaproszenia trzeba dobić do 15 levelu?

Samo podanie ok - a ja Cię nawet z dawien dawna pamiętam:)

Z tym level to wiem, mam nadzieję zrobić to jeszcze dziś :) Co do reszty to tak się właśnie zastanawiałem czy jeszcze "istniejesz", ale widzę, że tak :)

15 lvl do dobicia i zmiana nicka wyświetlanego na forum albo wpisanie nicka maina w nawias.
Poza tym jest za ;].

Pierwsze w drodze  ;) Drugie zrobione.
Pages: [1]
  Print