Witam serdecznie,
Mirackle Rune Keeper 17 lvl (dzisiaj

Osiemnasie lat skonczylem, nawet dwa razy

Guild Wars – Moje pierwsze nie przespane noce, Monk/Ranger/Mesmer.
Age of Conan – Tylko dwie wymaksowane postacie Furia Seta/Szaman.
Word of Warcraft (wiem co myślicie) Warlock oraz moja duma Priest.
Warhammer … tutaj to dopiero byłem altowo płodny

Jestem wielkim funem J.R.R Tolkien'a, ten pan powalił mnie na kolana jak większość z nas.
Przekład Mari Skibniewskiej spowodował wiele wieczorów szczęścia w moim życiu, a to co zrobił Peter Jackson w 2001r i w następnych latach było powodem tarć z moimi sąsiadami,
bo jak tu nie oglądać takiego dzieła na dużym ekranie chociaż na na 50% mocy mojego wzmacniacza który waży tylko 29 Kg (wiecie co się działo …
Można było łatwo przewidzieć że LOTRO w moim przypadku musi nastąpić, pytanie tylko kiedy? Regularnie co roku odwiedzałem LOTRO w wersji trial, ale zawsze coś mi nie pasowało to motion capture postaci/engine, to że nie widzę na mini mapie (kompasie) pulsującej kropeczki jak w GPS, ma być bo ja tak chcę

Byłem umęczony prostowaniem zwoi mózgowych na każdym kroku.
Mechanika gry była dla mnie ciężko strawna, a tak naprawdę to problem jak zawsze leżał po naszej stronie (mojej) tylko nie lubimy się do tego przyznawać.
Klasyczny przykład doszukiwania się wyrobionych w nas nawyków przez wcześniejsze MMO. Tymczasem w chwili obecnej doznałem olśnienia i już się nie czepiam „questownika”
czy tez mechaniki, wiem jedno muszę ją poznawać, najlepiej codziennie ale czy z Wami to zadecydujcie sami, bawiąc się w Warhammera byłem w Twierdzy (jestem) i mam nadzieje ze w przypadku LOTRO też będzie.
Nie należałem do żadnego kingshipu bo jestem związany z Twierdzą (WAR)
Kodeks i regulamin forum jest jasny, akceptuję go.
Posiadam konto Full podstawka plus Mines of Moria
Dziękuję i pozdrawiam Miro