Pages: 1 ... 3 4 [5]
  Print  
Autor Topic: Nadroth  (Read 17694 times)
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #60 on: September 25, 2010, 12:16:37 AM »

O Bożeno, kto by pomyśłał, że można tak skutecznie komuś zespamowac watek rekrutacyjny....

Panowie - offtopy to w dziale do tego przeznaczonym, a nie w cudzych watkach rekrutacyjnych:)
Sungam
Jeździec
**

« Reply #61 on: September 25, 2010, 01:02:04 AM »

Nie musicie mi dziekowac :D
Bondur
Wojownik Twierdzy
Forum Addict
*

« Reply #62 on: September 25, 2010, 08:49:48 AM »

Masz oczywiście rację Huri, racz tylko zaważyć jak z biegiem czasu wątek ewoluował - od pyskówki do rzeczowych, wręcz historycznych argumentów ;)
Veldir
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #63 on: September 25, 2010, 12:28:39 PM »

A ja tylko sprawdzałem czy to krasnolud czy jakaś popierdułka z toporem, zatem było to jak najbardziej rekrutacyjne :P 
Nadroth
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #64 on: September 25, 2010, 07:40:01 PM »

Mam nadzieje że wyszło na Krasnoluda :)

A co do spamowania to przypomniało mi się o kilku istotnych zagadnieniach o których raczyłem zapomnieć no i jeszcze trochę a wątek przejdzie do działu "Kilka porad dla RPG'owego Khazada" :)

No ale co prawda to prawda, czas zająć się grą a nie gadaniną  :P
Sungam
Jeździec
**

« Reply #65 on: September 25, 2010, 08:27:36 PM »

*Wsparl sie na stylisku topora, pogladzil dlonia dluga brode w ktorej znajdowaly sie mniejsze odlamki skalne, pyl, wyschnieta glina oraz kawalki spelsnialej kielbasy*

Powiadasz?
Nadroth
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #66 on: September 26, 2010, 02:30:31 AM »

*Z nieznacznym uśmiechem pogładził brodę jakby myśląc o czymś odległym, po chwili spojrzał spode łba na Sungama : Ano i owszem, powiadam że trza by kilku psu bratów łbów pozbawić! A jak! Nie inaczej jeno toporem przez łeb! Ot lekarstwo na goblinowate! : Pocieszony myślą o dobrej bijatyce, poprawił ułożenie tarczy na ramieniu i udał się w kierunku sztolni.*
Severeen
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #67 on: September 26, 2010, 12:33:06 PM »

Wymyłem brodę, rozczesałem  ją i przyciąłem. Rzuciłem w kąt  tarczę i topór ( cholernie ciężkie było to diabelstwo). Stanąłem  przed lustrem.
Ręka mimowolnie pogładziła  przód pięknej i kosztownej szaty.
Taaak, nadchodzą nowe czasy a z nimi zmiany.Czas dołączyć do legend o wojownikach legendy o tych , co dziesięciolecia  ćwiczyli nie mięśnie  a umysł.
Czas na krasnoludów -magów.
Nie , nie śmiejcie się bracia. To ja spalę przed wami przeszkody, to ja spowolnie waszych wrogów, to ja uratuje wam życie i was podleczę. Niedługo zrozumiecie , że beze mnie się nie obejdziecie.

A że przy okazji ładnie wyglądam, no cóż, tak mam. 
Nadroth
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #68 on: October 18, 2010, 02:42:16 PM »

Witam,
W związku z upływem czasu zwanego "okresem próbnym", mam zaszczyt poprosić o awans na pełnoprawnego członka[też nie przepadam za tym określeniem :)] Twierdzy.

Mam na dzieje na dużą ilość "ZA" i brak "Przeciw" :)

Pozdrawiam
Nadroth, zwany Dziadkiem, syn Thagrina wnuk Naina, Gwardzista z Żelaznych Wzgórz

;D
Arduneth
Administrator
Super Bohater
*

« Reply #69 on: October 18, 2010, 03:06:06 PM »

tankował dzielnie CD i nawet nie miał tak często ochoty popływać sobie ;)
Nessair/Barbatus
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #70 on: October 19, 2010, 12:17:03 AM »

Wezmy go! Kto bedzie za mnie baty zbieral od orkow i innych takich :D
Nadroth
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #71 on: October 19, 2010, 12:20:54 AM »

Mam jeszcze kilka innych zalet...

Chyba...   >:(
Nessair/Barbatus
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #72 on: October 19, 2010, 08:47:05 AM »

No masz chlopie i jestem Twoim najwiekszym partyzantem jak to mawial imc Zagloba. Lubisz mleko! :D

No a powazniej to nie wyobrazam sobie gry tutaj bez Tomka. To ze z nim i Kadricem moge eksplorowac lotro sprawia mi wielka frajde. Tym wieksza jest przyjemnosc im na glebsza wode nas rzuci :) Znamy sie od... 8 lat? Na Barsawii gdy nasze postacie po raz pierwszy wpadly na siebie prawie sie nie pozabijaly, a pozniej sie tak jakos potoczylo. Godzinny pojedynek dwoch tankow zakonczony "Nie no to nie ma sensu, szkoda zbroi, chodzmy sie napic" na Barsie, wypady na leecha, telefony, w koncu spotkanie w rl, duzo piwa, wizyty w Gdyni, Na Slasku, allseron a konczac na dyspucie o tym czy orki pedzily swoj bimber czy nie. Dodam ze byla 3 w nocy, ledwo  na oczy widzielismy, kieliszki sie stukaly, a na ekranie leciala rezyserska wersja "druzyna pierscienia" i glos wysiadl :)
Musialem tyle dodac od siebie bo by mi potem wypominal, ze sie nie staram i nie doceniam, jak to krasnolud :D
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #73 on: October 19, 2010, 10:34:32 AM »

Po takich rekomendacjach trzeba Cię awansować:)
Nadroth
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #74 on: October 19, 2010, 11:26:00 AM »

No, no! Przyznam ze przez te wspomnienia aż mi się łezka w oku zakręciła :)
[Dalej uważam że każdy powinien być w stanie przetłumaczyć nazwę Khazad-Dum  ::) ]

Raz jeszcze [ w sumie raz pierwszy] dziękuje pięknie za rekomendacyje :)
Pages: 1 ... 3 4 [5]
  Print