Pages: [1] 2
  Print  
Autor Topic: Kadric  (Read 5225 times)
Kadric
Przybysz
*

« on: September 23, 2010, 01:21:34 PM »

1. Kadric 42lv Guardian

2. 22

3. Wszystko zaczęło się od gry Ragnarok Online. Spędziłem przy niej prawie rok swojego życia, lecz nagły przewrót na najwyższym szczeblu władzy serwera był powodem mojego odejścia. W poszukiwaniu czegoś nowego trafiłem na Lineage 2, dzięki któremu znalazłem się na polskim serwerze Allseron. Poznałem tam Nessaira, Daedela, Anghel i Nadrotha. Wspólna zabawa przynosiła mi sporo radości. Lecz chęci do dalszej gry odbierały mi coraz to nowsze aktualizacje. W związku z tym postanowiłem przetestować dwa inne mmo, a były nimi Age of Conan i Warhammer Online.
 Zabawę z nimi jednak szybko przerwała mi zasadnicza służba wojskowa, po której ukończeniu wróciłem do starych kamratów na L2. Zabawa trwała jeszcze jakiś czas. Jednak zmęczony ciągłym wyścigiem szczurów odszedłem z serwera.
Niedługo potem Nessair i Anghel pokazali mi LotRO, jak to wygląda i z czym się to je. No i wciągnęło mnie tak, jak bajoro wciąga nieostrożną sarenkę.

4. Na imię mi Marcin, mieszkam w niewielkim miasteczku Starogard Gdański (ok 35km od Gdańska). Aktualnie ubiegam się o etat w policji, jednocześnie szukając zatrudnienia na czas trwania postępowania rekrutacyjnego.

Dla czego LotRO? Przyszedłem tu za niesamowitymi ludźmi, z którymi znam się już kilka lat. Bo gra nie wywiera na graczu presji, daje czystą przyjemność. No i dobrze zbudowany świat.

Zainteresowania: rysunek (cały czas staram się w nim doskonalić), komiks (to z niego czerpię sporo inspiracji w swoich pracach), dobra książka, muzyka inna od serwowanej w radiu czy telewizji, historia, militaria i wiele wiele innych.

Nie lubię- kawy z cukrem, wszechogarniającego stylu azjatyckiego w rozrywce, braku wyobraźni (tej wyobraźni, która powstrzymuje człowieka od robienia rzeczy bardzo głupich) i niezdolności do ponoszenia konsekwencji za swoje czyny.

Lubię- ludzi chętnych do wspólnego działania i podejmowania nowych wyzwań.

Dla czego Twierdza? Bez ściemniania, podjąłem taką decyzję po namowach Nessaira. Jego opinia wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie.

5. Nie

6. Przeczytałem kodeks i regulamin. Tak akceptuję je.

7. Angmar i Kopalnie Morii w drodze.
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #1 on: September 23, 2010, 01:24:00 PM »

Za.
Arduneth
Administrator
Super Bohater
*

« Reply #2 on: September 23, 2010, 01:39:30 PM »

Nessair ale wiesz, że nie ma bonusów za liczbę ;)

witamy :) oficjer nie jestem ale patrząc na podanie nie powinienneś mieć problemów
Veldir
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #3 on: September 23, 2010, 03:04:03 PM »

Popieram.

Cieszę się, że tak zacni gracze,których wymieniasz, polecają "śródziemnomorską" Twierdzę jako miłe miejsce do przyjemnego spędzania czasu w LotRo.
Nessair/Barbatus
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #4 on: September 23, 2010, 05:18:46 PM »

Nessair ale wiesz, że nie ma bonusów za liczbę ;)

Wystarczy jak beda za jakosc :) No co ja poradze, jest takie pare osob z ktorymi dobrze sie juz bawie od lat, wiec tak jakos samo wychodzi :)
Arduneth
Administrator
Super Bohater
*

« Reply #5 on: September 23, 2010, 05:20:22 PM »

jak będą równie dociekliwi co ty to oby nie brali capt :P

;)
Tarquill
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #6 on: September 23, 2010, 05:30:14 PM »

jak będą równie dociekliwi co ty to oby nie brali capt :P

;)

Spokojnie, z tego co widac po podaniach to wszystko Khazady i to ciezkozbrojni.

W kazdym razie Twierdza Panzer Division rosnie w sile  :)
Nessair/Barbatus
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #7 on: September 23, 2010, 05:32:20 PM »

Bez obaw Arduneth, wlasnie rownamy sie levelemi (moj alt hunter rowniez) wiec pewnie bede musial odkurzyc Nessa, a wtedy... ty juz wiesz co :) 100 pytan do
Nadroth
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #8 on: September 23, 2010, 05:40:24 PM »

Dokładnie to jeden Khazad i jeden człeczyna :)
Arduneth
Administrator
Super Bohater
*

« Reply #9 on: September 23, 2010, 06:24:51 PM »

Bez obaw Arduneth, wlasnie rownamy sie levelemi (moj alt hunter rowniez) wiec pewnie bede musial odkurzyc Nessa, a wtedy... ty juz wiesz co :) 100 pytan do

hehe zawsze z chęcią odp jak coś wiem, na szczęście nie jestem najbardziej dośw. capt u nas więc to nie ja się powiniennem martwić ;)
Kadric
Przybysz
*

« Reply #10 on: September 23, 2010, 06:43:49 PM »

Spokojnie, z tego co widac po podaniach to wszystko Khazady i to ciezkozbrojni.

W kazdym razie Twierdza Panzer Division rosnie w sile  :)

A gdzie tam ja Khazad. Jeszcze by mnie koledzy musieli na barana brać, żebym mógł barmanowi spojrzeć w twarz zamawiając piwo  ;)
Nadroth
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #11 on: September 23, 2010, 07:17:23 PM »

bar zawsze można toporem przebudować, ja tam z tym problemu nie mam :)
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #12 on: September 23, 2010, 08:07:33 PM »

Nessair na akord namawia znajomych (co mu się swoja droga chwali:)

Zapraszamy do nas:)
Kadric
Przybysz
*

« Reply #13 on: October 24, 2010, 04:28:01 PM »

Witam Twierdzowicze. Jako że wyznaczony czas próbny minął w moim przypadku, piszę tego posta aby zadać Wam pytanie. A jest ono następujące: Czy chcecie mnie w Swoich szeregach na stałe?

Arduneth
Administrator
Super Bohater
*

« Reply #14 on: October 24, 2010, 05:05:40 PM »

o ile pamiętam wskakiwał do wody w CD mniej niż Nadroth ;)

aa no i znosili moje prowadzenie w CD :D to już dużo mówi
Pages: [1] 2
  Print