|
Martiness (Zavisha)
|
 |
« on: September 26, 2010, 09:30:16 PM » |
|
Witam.
1.Imię, level postaci , klasa. -Zavisha , lvl21 , champion I tu pojawia się problem , zarejestrowałem się nickiem mojego maina z Gilraina, którego chciałbym przenieść na Snowburna. Z góry proszę o wybaczenie za złamanie (bądź próbę obejścia regulaminu). Dostosuję się też do jakichkolwiek zmian w tej kwesti.
2.Wiek. -38lat ale jeszcze nie wyglądam jak Gandalf
3.Doświadczenie w MMO -Pierwszy raz to chyba któryś z przyjaciół zaciągnął mnie do Guild Wars i przez jakiś czas graliśmy wypróbowaną paczką do momentu jak ludzie porozbiegali się po różnych grach. A potem to już było LOTRO i tak już gram jakieś 2 lata albo chyba trochę dłużej , oczywiscie z przerwami na życie. Doświadczenie niezbyt duże (samokrytyka:). Na Gilrain mam 9 postaci , zacząłem grać guardianem i aktualnie jest on na lvl 60. Pozostałe postacie na levelach 10-36. Cóż ponownie ta sama historia, zacząłem grać z przyjaciółmi na Gilrain , założyliśmy kin , a po jakimś czasie zostałem sam. Po wielu próbach zaczepiłem się w Rules Of Westernesse ale to niestety Gilrain....grając na Snowburnie widzę wielką różnicę w ilości graczy....Na Gilrain w niektórych lokacjach jest notorycznie pusto. Mam małe doświadczenie rajdowe , ot co parę instancji człowiek zrobił. Tak naprawdę zaczynam praktycznie od zera na Snowburnie, może będzie jednak lepiej po przeniesieniu Martinessa:)
4.Coś od siebie i o sobie - czyli dlaczego Lotro, Twoje zainteresowania, co lubisz, czego nie, dlaczego Twierdza, mozesz równiez napisac jak masz na imię, skad jesteś? -Mam na imię Marcin i mieszkam na stałe w UK , w Polsce mieszkałem w Szczecinie. Zainteresowania około historyczne , w PL byłem jakiś czas temu aktywnym członkiem jednej z grup rekonstrukcji historycznej , w jeszcze odleglejszych czasach zajmowałem się organizacją zlotów Klubu Miłośników Sensacji XX Wieku...interesuję się nie tylko historią XX wieku, uwielbiam okresy wypraw krzyżowych i etosu rycerskiego , a także czasy Ogniem i Mieczem:). Pozostałe zainteresowania to film , muzyka ( zwłaszcza rock progresywny) i książki. Uwielbiam LOTR i Śródziemie , wychowałem się m.in. na Tolkienie - oczywiście na książkach:) . Dlaczego Twierdza? Hmmm , jakiś czas temu jeden z przyjaciół przekonywał mnie do przeniesienia się na Snowburn i opowiadał o Twierdzy bardzo pozytywnie....ale przez zasiedzenie się jakoś się nie zdecydowłem , więc może teraz....liczę na to , że w tak dużym kinie wreszcie posmakuję rajdów:) Uwielbiam pomagać i craftować , ale nie pogardzę dobrą bijatyką w Śródziemiu.
5.Informacja, czy należało się już do jakiegos kinshipu w Lotro i do jakiego. -Jedynie na Gilrain 4 moje postacie należą do Rules Of Westernesse , poprzednio także na Gilrain przewinąłem się przez szereg różnych kinów.
6. Potwierdzenie, że przeczytalo sią kodeks i regulamin i że sie je akceptuje - Przeczytałem i akceptuje regulamin Twierdzy (i już go próbuję naciągać niestety).
7. Rodzaj konta - full czy trialowe. - Full wypas jakby ktoś powiedział z lifetim`em.
8. Proszę wybaczyć jeśli popełniłem jakiekolwiek błędy ortograficzne , ale z racji miejsca zamieszkania rzadko używam polskich znaków.
|
|
|
|
Bardwan
|
 |
« Reply #1 on: September 26, 2010, 09:39:40 PM » |
|
Hrabina/Martiness czy to Ty? Tu Aetius z Rulers of Westernesse. Jednak dałeś się namówić stary byku  Jeśli moje zdanie będzie coś znaczyć - wstawię się za Twoją kandydaturą.
|
|
|
|
Senethiel
|
 |
« Reply #2 on: September 26, 2010, 09:40:36 PM » |
|
Hrabina  O matko, długo kazałeś na siebie czekać. Z pełną odpowiedzialnością polecam tego człowieka. Na Gilrainie graliśmy z nim (ja i Bardwan) w Rules of Westernesse - wspaniały kompan podróży  Dawać go, dawać go tu! PS. Tu Karawandor(ka)
|
|
|
|
Martiness (Zavisha)
|
 |
« Reply #3 on: September 26, 2010, 09:57:16 PM » |
|
Starzy Przyjaciele ze Śródziemia  co za spotkanie....trzeba będzie zorganizować party
|
|
|
|
Khelegros
|
 |
« Reply #4 on: September 26, 2010, 10:10:35 PM » |
|
Za.
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #5 on: September 26, 2010, 10:12:45 PM » |
|
Z taką rekomendacją nie pozostaje nic innego, jak powiedzieć "za"
|
|
|
|
Nepher
|
 |
« Reply #6 on: September 26, 2010, 10:13:30 PM » |
|
Za
|
|
|
|
Martiness (Zavisha)
|
 |
« Reply #7 on: September 26, 2010, 11:26:54 PM » |
|
Bardzo dziękuje za zaufanie i pozdrawiam.
|
|
|
|
Martiness (Zavisha)
|
 |
« Reply #8 on: October 23, 2010, 09:21:07 AM » |
|
Witam ponownie , mija 29 dni od rozpoczęcia okresu próbnego , czy jest możliwe uzyskanie statusu członka zwykłego Twierdzy? Przeniosłem też mojego main`a z Gilraina , niestety musiałem nieco zmienić mu imię z Martiness na Marthiness więc jeśli to możliwe to chyba powinienem prosić o zmianę imienia w profilu na forum.
|
|
|
|
Senethiel
|
 |
« Reply #9 on: October 23, 2010, 09:55:10 AM » |
|
Ale sobie altów napłodziłeś  Z tego, co się orientuję, to imię wyświetlane na forum możesz sobie sam zmienić (Profil/Account Settings), chyba tylko login zostaje Ci stary. Dajcie mu kinsmana, bo chcę wreszcie na kogoś pokrzyczeć na vencie.. poza tym.. grzeczny chyba był
|
|
|
|
|
|
Bardwan
|
 |
« Reply #11 on: October 23, 2010, 10:10:05 AM » |
|
Aye, grzeczny dla przyjaciół, niegrzeczny dla wroga  P.S. Nowy kombinat górniczo/hutniczo/metalurgiczno/garbarsko/jubilersko/żywnościowy powstaje jak widzę
|
|
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #13 on: October 24, 2010, 12:11:26 PM » |
|
I wsio na 5 kont:) Spokojnie, awansik będzie (i tu powinno paść standardowe "5 golda"
|
|
|
|
Nepher
|
 |
« Reply #14 on: October 24, 2010, 02:16:38 PM » |
|
1. Rejestrujemy sie pod nickiem z gry w ktora aktualnie gramy. Jeśli chcemy zmienić nick wyświetlany, należy o tym poinformować na forum w dziale gry w która gramy.
Przez caly okres probny nie zostalo zmienione .. Nie mam nic przeciw
|
|
|
|