Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Martiness (Zavisha)  (Read 4033 times)
Martiness (Zavisha)
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« on: September 26, 2010, 09:30:16 PM »

Witam.

1.Imię, level postaci , klasa.
-Zavisha , lvl21 , champion
I tu pojawia się problem , zarejestrowałem się nickiem mojego maina z Gilraina, którego chciałbym przenieść na Snowburna. Z góry proszę o wybaczenie za złamanie (bądź próbę obejścia regulaminu). Dostosuję się też do jakichkolwiek zmian w tej kwesti.

2.Wiek.
-38lat ale jeszcze nie wyglądam jak Gandalf

3.Doświadczenie w MMO
-Pierwszy raz to chyba któryś z przyjaciół zaciągnął mnie do Guild Wars i przez jakiś czas graliśmy wypróbowaną paczką do momentu jak ludzie porozbiegali się po różnych grach. A potem to już było LOTRO i tak już gram jakieś 2 lata albo chyba trochę dłużej , oczywiscie z przerwami na życie. Doświadczenie niezbyt duże (samokrytyka:). Na Gilrain mam 9 postaci , zacząłem grać guardianem i aktualnie jest on na lvl 60. Pozostałe postacie na levelach 10-36. Cóż ponownie ta sama historia, zacząłem grać z przyjaciółmi na Gilrain , założyliśmy kin , a po jakimś czasie zostałem sam. Po wielu próbach zaczepiłem się w Rules Of Westernesse ale to niestety Gilrain....grając na Snowburnie widzę wielką różnicę w ilości graczy....Na Gilrain w niektórych lokacjach jest notorycznie pusto. Mam małe doświadczenie rajdowe , ot co parę instancji człowiek zrobił. Tak naprawdę zaczynam praktycznie od zera na Snowburnie, może będzie jednak lepiej po przeniesieniu Martinessa:)

4.Coś od siebie i o sobie - czyli dlaczego Lotro, Twoje zainteresowania, co lubisz, czego nie, dlaczego Twierdza, mozesz równiez napisac jak masz na imię, skad jesteś?
-Mam na imię Marcin i mieszkam na stałe w UK , w Polsce mieszkałem w Szczecinie. Zainteresowania około historyczne , w PL byłem jakiś czas temu aktywnym członkiem jednej z grup rekonstrukcji historycznej , w jeszcze odleglejszych czasach zajmowałem się organizacją zlotów Klubu Miłośników Sensacji XX Wieku...interesuję się nie tylko historią XX wieku, uwielbiam okresy wypraw krzyżowych i etosu rycerskiego , a także czasy Ogniem i Mieczem:). Pozostałe zainteresowania to film , muzyka ( zwłaszcza rock progresywny) i książki. Uwielbiam LOTR i Śródziemie , wychowałem się m.in. na Tolkienie - oczywiście na książkach:) . Dlaczego Twierdza? Hmmm , jakiś czas temu jeden z przyjaciół przekonywał mnie do przeniesienia się na Snowburn i opowiadał o Twierdzy bardzo pozytywnie....ale przez zasiedzenie się jakoś się nie zdecydowłem , więc może teraz....liczę na to , że w tak dużym kinie wreszcie posmakuję rajdów:) Uwielbiam pomagać i craftować , ale nie pogardzę dobrą bijatyką w Śródziemiu.

5.Informacja, czy należało się już do jakiegos kinshipu w Lotro i do jakiego.
-Jedynie na Gilrain 4 moje postacie należą do  Rules Of Westernesse , poprzednio także na Gilrain przewinąłem się przez szereg różnych kinów.

6. Potwierdzenie, że przeczytalo sią kodeks i regulamin i że sie je akceptuje
- Przeczytałem i akceptuje regulamin Twierdzy (i już go próbuję naciągać niestety).

7. Rodzaj konta - full czy trialowe.
- Full wypas jakby ktoś powiedział z lifetim`em.

8. Proszę wybaczyć jeśli popełniłem jakiekolwiek błędy ortograficzne , ale z racji miejsca zamieszkania rzadko używam polskich znaków.
Bardwan
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

Mizantrop

« Reply #1 on: September 26, 2010, 09:39:40 PM »

Hrabina/Martiness czy to Ty? Tu Aetius z Rulers of Westernesse. Jednak dałeś się namówić stary byku ;) Jeśli moje zdanie będzie coś znaczyć - wstawię się za Twoją kandydaturą.
Senethiel
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

Wiewióreczka

« Reply #2 on: September 26, 2010, 09:40:36 PM »

Hrabina  ;D O matko, długo kazałeś na siebie czekać. Z pełną odpowiedzialnością polecam tego człowieka. Na Gilrainie graliśmy z nim (ja i Bardwan) w Rules of Westernesse - wspaniały kompan podróży  :D Dawać go, dawać go tu!

PS. Tu Karawandor(ka)  ;)
Martiness (Zavisha)
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #3 on: September 26, 2010, 09:57:16 PM »

Starzy Przyjaciele ze Śródziemia ;D co za spotkanie....trzeba będzie zorganizować party ;D
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #4 on: September 26, 2010, 10:10:35 PM »

Za.
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #5 on: September 26, 2010, 10:12:45 PM »

Z taką rekomendacją nie pozostaje nic innego, jak powiedzieć "za" :)
Nepher
Lotro Officer
Forum Addict
*

Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to?

« Reply #6 on: September 26, 2010, 10:13:30 PM »

Za
Martiness (Zavisha)
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #7 on: September 26, 2010, 11:26:54 PM »

Bardzo dziękuje za zaufanie i pozdrawiam.
Martiness (Zavisha)
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #8 on: October 23, 2010, 09:21:07 AM »

Witam ponownie , mija 29 dni od rozpoczęcia okresu próbnego , czy jest możliwe uzyskanie statusu członka zwykłego Twierdzy? Przeniosłem też mojego main`a z Gilraina , niestety musiałem nieco zmienić mu imię z Martiness na Marthiness więc jeśli to możliwe to chyba powinienem prosić o zmianę imienia w profilu na forum.
Senethiel
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

Wiewióreczka

« Reply #9 on: October 23, 2010, 09:55:10 AM »

Ale sobie altów napłodziłeś  :D Z tego, co się orientuję, to imię wyświetlane na forum możesz sobie sam zmienić (Profil/Account Settings), chyba tylko login zostaje Ci stary.
Dajcie mu kinsmana, bo chcę wreszcie na kogoś pokrzyczeć na vencie.. poza tym.. grzeczny chyba był  ;D
Martiness (Zavisha)
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #10 on: October 23, 2010, 10:02:44 AM »

Już sobie imię zmieniłem ;D
Bardwan
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

Mizantrop

« Reply #11 on: October 23, 2010, 10:10:05 AM »

Aye, grzeczny dla przyjaciół, niegrzeczny dla wroga  ;D

P.S. Nowy kombinat górniczo/hutniczo/metalurgiczno/garbarsko/jubilersko/żywnościowy powstaje jak widzę  :o
Martiness (Zavisha)
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #12 on: October 23, 2010, 10:44:44 AM »

A tam od razu kombinat.....manufakturka taka mała ;D ;D ;D
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #13 on: October 24, 2010, 12:11:26 PM »

I wsio na 5 kont:)

Spokojnie, awansik będzie  (i tu powinno paść standardowe "5 golda":)
Nepher
Lotro Officer
Forum Addict
*

Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to?

« Reply #14 on: October 24, 2010, 02:16:38 PM »

1.   Rejestrujemy sie pod nickiem z gry w ktora aktualnie gramy.  Jeśli chcemy zmienić nick wyświetlany, należy o tym poinformować na forum w dziale gry w która gramy.

Przez caly okres probny nie zostalo zmienione ..

Nie mam nic przeciw :)
Pages: [1]
  Print