Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Fugazi-podanie  (Read 4740 times)
Fugazi
Przybysz
*

« on: October 09, 2010, 07:44:04 PM »

1. Fugazi, lvl10, Guardian

2. 37 wiosen

3.  4 lata doswiadczenia w World of Warcraft i hard core guildiach.

4. Wow trochę mi się juz znudziło wiec zacząłem szukać czegoś nowego. Final Fantasy jest raczej nie z mojej bajki wiec padło na Lotro.
Fajnie by bylo pograć z rodakami więc dlatego składam podanie do Twierdzy. Odpowiadają mi zasady i regulamin twierdzy a fakt że jesteście casual i social bardzo mi odpowiada.
jeśli chodzi o moją skromną personę to mam na imię Marek a pochodzę z Wrocławia. (potem mieszkalem już tylko w Głogowie, Częstochowie, Montrealu a ostatnie 6 lat w Londynie :))

5. Mam huntera lvl 34, którego jakiś koleżka z którym levelowalem zaprosil do swojego kingshipu, ale to czysty social kingship i jesli zostanę przyjęty do Twierdzy to jestem gotowy do przeniesienia go jeśli takie będzie wasze życzenie.

6.Potwierdzam przeczytanie regulaminu i kodeksu i akceptuję go

7. Mam pełną wersję gry
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #1 on: October 10, 2010, 09:25:54 PM »

Możemy dac szansę, jesli kolega rozwinie podanie, albowiem jest troche lakoniczne.
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #2 on: October 10, 2010, 11:34:11 PM »

15 lvl postaci + lekkie rozwinięcie.
Widzę, że ktoś tu Fugazi lubi ;].
Kadorin
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #3 on: October 11, 2010, 06:01:13 PM »

Przeciw.
JeRzu
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #4 on: October 11, 2010, 06:11:02 PM »

15 lvl postaci + lekkie rozwinięcie.
Widzę, że ktoś tu Fugazi lubi ;].
a moze lubi Marillion i Tyskie  ;D
Fugazi
Przybysz
*

« Reply #5 on: October 15, 2010, 12:05:04 PM »

Dziękuję tym, którzy poparli moje podanie a przeciwnych postaram się przekonać rozwijając punkt 3 i 4.

3. 4 lata doswiadczenia w World of Warcraft i hard core guildiach -- posiadam 7 postaci lvl 85 i 2 lvl 70 mam wiec  dość wszechstronne doświadczenie w różnych stylach gry, Moj Paladyn tank i Mage byly w hard corowej guildii trzeciej w rankingu na serwerze wiec moje doświadczenie i ogólne obycie z mechanika tankowania jest dość duże, ale nie wydaje mi sie by to bylo zasadniczm argumentem za przyjęciem mnie do kinship-u. Myślę, że ważniejsze jest to iz zawsze byłem lojalny wobec guildii w których grywałem i z żadnej z nich nie odszedlem ani nie zostalem wyrzucony za nie przestrzeganie regulaminu.

4. Lotro bardzo mi się spodobało i jestem już dość poważnie zarażony wiec Kinship może liczyć na to iż będę aktywnym graczem. Lubię pomagać i brać aktywny udział w życiu społeczności więc jeśli ktoś ma obawy, że kolo w moim wieku nie wie już co to "fun" to gwarantuję, że jest inaczej :D

Pozdrawiam wszystkich, przekonanych i nie przekonanych oraz fanów Marillion oraz dobrej muzy.

P.S.
Fugazi jest ju lvl 16.
Nepher
Lotro Officer
Forum Addict
*

Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to?

« Reply #6 on: October 15, 2010, 12:19:13 PM »

Wiele razy juz bylo, ze osoby zapisujace sie do casual gildii oczekiwaly od niej hard corowego stylu. Jak widze po Wowie masz przyzwyczajenia do takiej wlasnie gry. Jestes tego pewien.
Fugazi
Przybysz
*

« Reply #7 on: October 15, 2010, 01:43:57 PM »

Oczywiscie jestem tego świadom. Jednym z powodów dla których złożyłem podanie do twierdzy jest własnie fakt bycia social/casual. Granie w mmorpg bez guildii, kinshipu czy innej formy socialnej formacji nie ma dla mnie większego sensu.
Pozdrawiam.

P.S.
Fugazi lvl 18
Zandu
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #8 on: October 15, 2010, 02:58:23 PM »

3. 4 lata doswiadczenia w World of Warcraft i hard core guildiach -- posiadam 7 postaci lvl 85
Szybko nabiles te 5 leveli na becie ;)
Co do hardcore i casual, to on nie jest chyba jedynym osobnikiem, co ostro jedzie w WoW'a, a 'relaksuje' sie w innych grach. Moja sytuacja jest podobna  - WoWa traktuję sportowo, z dużym naciskiem na mierzalne wyniki, taktyki, optymalizację gry itp itd, a Lotro otwieram, gdy chcę zwolnić tempo i podelektować się elemetem fabularnym śródziemia. Te gry się doskonale uzupełniają, jak się ma na to czas.
Fugazi
Przybysz
*

« Reply #9 on: October 15, 2010, 04:21:09 PM »

Chodziło oczywiście o postaci lvl 80. :D chochlik nie śpi

P.S.
Fugazi lvl 21
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #10 on: October 17, 2010, 10:40:51 PM »

Po rozwinięciu jestem skłonna dać Ci szansę. Aczkolwiek zważ, iż śmierdzimy casualem jak gra fantasy koniem i zasad tych nie zmienimy:)
Nepher
Lotro Officer
Forum Addict
*

Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to?

« Reply #11 on: October 19, 2010, 12:05:06 PM »

Za.
Fugazi
Przybysz
*

« Reply #12 on: October 20, 2010, 08:08:28 PM »

Dzięki za poparcie i czekam na ewentualne zaproszenie.
Pozdrawiam
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #13 on: October 20, 2010, 08:11:53 PM »

Po rozwinięciu tak jak pisałem również jest Za.
Po ewentualne zaproszenie to Ty się musisz zgłosić bo czekając możesz się nie doczekać ;).
Harpion
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #14 on: October 20, 2010, 11:16:33 PM »

łap po prostu oficerów onlnie i przypominaj o swoim istnieniu :)
Pages: [1]
  Print