Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Dziendobry  (Read 2579 times)
Nuta
Przybysz
*

« on: November 04, 2010, 08:10:18 PM »

Dziendobry  :)

Przeglądając przepastne zasoby internetu natrafiłem na informacje, ze lotro przechodzi w stan free to play. Jako, ze gra jest świetna i szalenie klimatyczna postanowiłem odkurzyć płytki lezace w szafie i zobaczyć jakie zmiany zaszły w Srodziemiu.

Moze cześć z was mnie pamięta, chociaz pewnie większość nie, gdyz kto zapamiętał by małego grubiutkiego hobita minstrela.

Bylem członkiem tego zacnego Kinshipu w roku 2009, lecz niestety z powodów sprzętowych (komputer rzęch sie rozsypał) musiałem przerwać przygodę z lotro.
Odszedłem bez pozegnania i za to chciałem przerosić wszystkich grających do dzisiaj, których znalem a z którymi się nie pożegnałem rok temu.

Jako, ze niedawno zostałem posiadaczem nowego komputera chce znowu zagłębić sie w magiczny swiat tolkiena.

Po tym przydługim wstępie - trochę o sobie :

1. Nuta , minstrel o ile pamiętam okolo 50 lvlu, chciał bym założyć natomiast nowa postać loremastera badz huntera i nią grac i z czasem odkurzyć minstrela.

2.Wiek 29 lat

3.Grałem w lotro az do morii której nie przeszedłem , lecz mam ja na koncie wiec powinna chyba działać na f2p. Oprocz tego duzo grałem w world of warcraft, line age 2 i parę innych tytułów.

4. Pochodzę z warszawy na imie mam Adam, przez ostatnie 2 lata uczęszczałem do szkoły reklamy która w tym roku udało mi sie ukończyć. Bardzo lubie czytać książki, teraz zacząłem serie "miecz przeznaczenia', a ostatnio skończyłem kroniki dragon lance.Lubie gry komputerowe i ciekawe filmy tudziez programy telewizyjne w postaci filmów dokumentalnych badz przyrodniczych.

5. Należałem do Twierdzy.

6. Przeczytałem regulamin i go akceptuje.

7.Dopiero co instaluje klienta ale o ile sie zorientowałem płacenie abonamentu równa się kontu vip i takie zamierzam mieć, no i muszę dokupic mirkwood.
Mithrod
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #1 on: November 04, 2010, 09:20:42 PM »

http://twierdza.org.pl/index.php?topic=4307.msg45650#msg45650
ZA.
Harni
Lotro Officer
Bohater
*

« Reply #2 on: November 04, 2010, 09:30:50 PM »

kojarzę minstrela o taki nicku, więc stanowcze i zdecydowane raczej za,  ;D aczkolwiek jeśli zamierzasz grać inną postacią, to określ się czy minstrel będzie mainem, czy też czekamy na nowe, ciekawe imię...  ;)
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #3 on: November 04, 2010, 09:31:20 PM »

Za takoż.
Nepher
Lotro Officer
Forum Addict
*

Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to?

« Reply #4 on: November 04, 2010, 10:34:03 PM »

Podanie podaniem, ale osoba nadal jest w Twierdzy ;) .. drugi raz zaprosic sie nie da ;)
Arduneth
Administrator
Super Bohater
*

« Reply #5 on: November 04, 2010, 10:55:28 PM »

najpierw trzebaby wywalić ;)
Utumo
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #6 on: November 05, 2010, 01:01:55 AM »

Pamiętam i po raz kolejny za.Skoro lubi się przedstawiać i przypomnieć to czemu mamy odmawiać  :) Będzie bardzo miło znowu Cię spotkać.
Nuta
Przybysz
*

« Reply #7 on: November 09, 2010, 02:53:11 PM »

Dzięki za niewyrzucenie mnie z Kinshipu - ponowne przyjęcie.
Na razie minstrel Nuta jest w tak zwanej zamrażarce (planuje nim grac ale dopiero za jakiś czas jak sie wdrożę z powrotem w świat władcy pierścieni).

Teraz działam jako hobit burgler zwany imieniem Drambel  :)
Pages: [1]
  Print