1. Imię, level postaci, klasa - Ajkar z Mirkwood, 35 lvl i śmigam cały czas ruchem jednostajnie przyspieszonym hehe, Hunter
2. Wiek-Jedyna rzecz jakiej nie podam, ale zaręczam że 18stka już dawno za plecami - nawet nie wiecie jak to boli ( ałł ) // Coś co mi w pamięci utkwiło to słowa: " dzieci mają naukę, a dorośli pracę" wiek niema większego znaczenie wiec bądźcie wyrozumiali dla młodzieży - mówię to czytając poprzednie posty

//
3. Doświadczenie w MMO-Zacząłem od Guild Wars ( o matulo ile czasu tam spędziłem ) rzecz jasna wszystkie części - Gildia CKM i C9 - naprawdę fajni ludzi i pozdrawiam jeśli ktoś z was to czyta

// kolejny rozdział to "Age of Conan" - assassin postać wymaksowana - gra trzyma klimat i polecam ludziom którzy maja problemy z Angielskim // potem nadszedł czas na " Aiona " wspaniała gra daję jej 9/10 - grałem od początku i gram do dnia dzisiejszego // No a teraz wiecie :} co... tak nawiasem mówiąc testowałem tą grę wiele wcześniej ale coś mi tu nie odpowiadało. Bardzo wiele pomógł mi znajomy ( Pan M. hehe - pozdrawiam ) nie tylko w grze ale i dobrą radą, a mianowicie powiedział: "Ajkar zaczynając grać w LOTRO trzeba zresetować główkę ze wszystkich pozostałych gier i przemóc się nawet bez przyjemność chociaż tydzień " i wiecie co? pomogło :} // Reasumując - nie jestem zwolennikiem robienia tysięcy postaci gram jedną głównie Hunterami - w momencie jak gdzieś wyczytałem że połowa serwerów to Łowcy bo każdy chce być ja Legolas... co mam powiedzieć... to prawda hehe :} w końcu to Władca Pierścieni
4. Coś od siebie i o sobie - czyli dlaczego Lotro, Twoje zainteresowania, co lubisz, czego nie, dlaczego Twierdza, możesz również napisać jak masz na imie, skąd jesteś
-Jestem Ajkar, a pochodzę z Poznania jeśli ktoś chciałby poznać to miasto, a jest wysoką szczupłą brunetką o ciemniejszczej karnacji z niebieskimi oczami... a to nie to forum... hehe żarcik, tak czy inaczej dawajcie cynka. Ale pytanko o matulo czego nie lubię? hmm Brukseli z przyczyn wszystkim chyba jasnych, a z warzyw najbardziej lubię Golonkę :} // oki żarciki na bok i pełna powaga - jestem strasznym fanem Władcy Pierścieni niewiele brakuje by dostać " Bzika " dodatkowo dochodzi estetyka potrafię 2 dni oglądać armory zanim sie zdecyduje, a nienawidzę Niziołków, sory chłopaki ale jak widzicie kałużę pewnie obchodzicie ją naokoło. Nielubię długich instancji to nie dla mnie ja musze nogi rozprostować i zapalić papieroska. Kolejne pytanko jakie zadajecie to dlaczego Twierdza? Bo dobry duszek u was siedzi ( hehe wiesz okim mówię ) i nawiasem mówiąc nie słyszałem o was złego słowa, aczkolwiek nie zgadzam sie z pewnymi Punktami polityki tego klubu - są poprostu dla mnie niezrozumiałe, chciałem napisać idiotyczne ale mogę paczeć ze złego pryzmatu. Przykład, nie można wejść na dzień dobry na komunikator - wtedy poznaje sie człowieka najlepiej, wiecie? hehe
5. Informacja, czy należało się już do jakiegoś kinshipu w Lotro i do jakiego.
-Nie miałem przyjemności, mam nadzieję ze wstąpię do Twierdzy i będziemy walczyć pod jednym sztandarem. Szukam normalnego Legionu gdzie mógłbym moje stare kości posadzić.
6. Potwierdzenie, że przeczytało sie kodeks i regulamin i ze sie je akceptuje
-Ahh tak przeczytałem, ludzie niewinem jak wy ale formalności mam dosyć w normalnym życiu a tu chciałbym odpocząć i dobrze się bawić. Akceptuję
7. Rodzaj konta - full czy trialowe.
-Posiadam "Shadows of Angmar" und "Mines of Moria" - jestem Vipem ale bez przesady mówcie mi Ajkar :}
oki Trzymam kciuki za pozytywnym rozpatrzeniem ( kurcze napisałem jak pismo o dofinansowanie od UE ) i jakby to powiedziała Shakira Łaka Łaka i do zobaczenie wersji
Ajkar