Pages: [1]
  Print  
Autor Topic: Podanie o przyjęcie do Waszej Barci - Poena.  (Read 3891 times)
C. (Poena)
Przybysz
*

« on: November 18, 2010, 09:25:11 PM »

1.

Poena z łac. Cierpienie/Kara

2. 16 (Ale wiek, nie świadczy o człowieku, znam wiele osób - starszych ode mnie, a zachowujących się fatalnie, przynajmniej w moim odczuciu, także wiele przez wiek straciłem w życiu i to tylko dlatego, że miałem x lat, cóż taka mentalnośc niektórych ludzi...)

3. Grałem w RoM. Z początku sam, potem znalazłem super przyjaciół i naprawdę super gildię. Jednakże, liderka gildii znikła, po 2 miesiącach oczekiwania i dalszego rozwijania coś pękło, po uzgodnieniach padło na to, ze ja będę liderem nowej gildii - kontynuacji starej. Niestety po pewnym czasie… coś się pokruszyło w gildii, częściowo z mojej winy, gdyż z powodu pewnych okoliczności w rl - nie miałem tyle czasu na grę, a w grze często afkowałem.

Zauwżyłem to i by powstrzymać rozpad gildii - wprowadziłem nowe zasady organizacyjne, ogólnie podobały się one, aczkolwiek niestety współzałożyciele gildii, postanowili ze swoimi przyjaciółmi odejść z gildii, i spróbować czegoś innego, odeszło sporo osób z silnej gildii, potem wynikło pewne bardzo nieprzyjemne nieporozumienie, przekazałem tymczasowo lidera, z pozoru zaufanej osobie, ta osoba przez frustracje w robocie, w przeciągu 2dni zniszczyła gildie…, nie wytrzymałem już, usunąłem postać, a wcześniej rozdałem całe eq, osobie, która w moim przekonaniu, zasłużyła na nie. Moja postać miała 60 lvl (ówcześnie najwyższy dostępny lvl). Ogólnie na mmo się znam, w lotro dużo rzeczy jest inaczej rozwiązanych, jednakże radzę sobie z tym.

Aczkolwiek, jak widzicie, miałem dosyć nieciekawe doświadczenia z mmo, szukam teraz spokoju, długo się zastanawiałem, czy złożyć podanie, bo boje się w jakimś stopniu po prostu powtórki tamtych sytuacji, z rozpadem gildii i nieporozumień...

Ogólnie ja sprawy gildii traktuję bardzo poważnie, bo dla mnie to Realni ludzie, i Realne przyjaźnie, co prawda w nierealnym świecie, ale i tak dla mnie niezrozumiałe jest np., zakończenie z kimś przyjaźni, bo ktoś sobie nie radzi, ma słabsze eq czy coś (na szczęscie, mnie to nie spotkało, ale znam osobę, co spotkała się z takim traktowaniem, czy też widziałem upadki różnych gildii przez właśnie różnice w eq i możliwym czasie na grę i dotyczy to na prawdę silnych gildii i z pozoru silnych przyjaźni...).

To niby tylko gra, ale jednak gra z innymi Realnymi ludźmi, więc tych ludzi powinno się traktować poważnie, nie jak nierealne chary, ale jak tych właśnie graczy, którzy grają po drugiej stronie. A niestety, wiele osób tak nie robi...

4. Jestem Wojtek, chodzę do Liceum Ogólnokształcącego na profilu mat-inf-fiz, i tym właśnie się interesuje. Znam się na webdesignu (standardy sieciowe, html, jQuery itd.), również na zwykłym programowaniu w stopniu średnio zaawansowanym i administracji systemów linuksowych oraz uniksowych, a także, hobbystycznie grafiką, ale głównie layouty stron.

Lotro wybrałem, gdyż szukałem fajnej gry f2p, z klimatem, po RoM.  A dlaczego Wasza gildia? Ogólnie, podoba mi się u Was klimat, zasady tu panujące, mili ludzie.

Napisałem do jednego membera Waszej barci, pomógł mi, w kwestii przejścia z f2p, na subskrybcje, bo nie byłem pewny jak to jest, a wujek google dostarczał mi bardzo dużo sprzeczności. W tym miejscu pragnę pozdrowić Githrandira aka Githwise’a ;)

5. Nie należałem do żadnego Kinshipu.

6. Naturalnie, przeczytałem i akceptuje.

7. VIP czyli Full.

P.S. Wiem iż nie jest rekrutacja otwarta, jednak uznałem po długich przemyśleniach, by jednak napisać to podanie.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania ;)
Githrandir
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #1 on: November 19, 2010, 12:41:07 AM »

Kolega ma moją rekomendację. Sporo sobie pogadaliśmy, trochę pograliśmy i uważam, że będzie wartościowym członkiem zespołu.
Bursztynka
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

Roleplaying

« Reply #2 on: November 19, 2010, 01:24:37 AM »

:) kandydat fotogeniczny jak widzę :)
tylko od mojej barci wara bo pszczołami poszczuje ;)
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #3 on: November 19, 2010, 01:25:18 AM »

Za, ale te barcie to nie wiem czy do końca na miejscu ;].
Nepher
Lotro Officer
Forum Addict
*

Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to?

« Reply #4 on: November 19, 2010, 01:57:18 AM »

Truteń Khele .... hehe :)

Za.

Githrandir rozumiem, ze bierzesz pelna odpowiedzialnosc ? ;P

Co do fotki .. takiego kwiatu to pol swiatu ;P
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #5 on: November 19, 2010, 07:53:39 AM »

Podanie na "ładne oczy" :)

Barcie, Barcie - się, czepiacie, przeca my - jak te pszczołki pracowite, miodek zbieramy :)

Jeśli Githrandir ręczy - będzie wiadomo, do kogo isc w razie problemów:)

Harni
Lotro Officer
Bohater
*

« Reply #6 on: November 19, 2010, 08:58:44 AM »

trutniów ci u nas dostatek, ale i tego przyjmijmy jako wróżbę zwycięstwa...
yyy no za...  ;D
Edhenor
Lotro Officer
Forum Addict
*

« Reply #7 on: November 19, 2010, 09:41:03 AM »

Masz moje Za.
Utumo
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #8 on: November 19, 2010, 11:48:02 AM »

Za,mam nadzieję,że u nas znajdziesz kompanię jakiej szukasz.
Veldir
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #9 on: November 19, 2010, 11:48:57 AM »

Popieram.
Kryszpin
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #10 on: November 19, 2010, 05:58:52 PM »

Nie jestem oficerem, ale.. u 16 latka zdanie " czesciowo z mojej winy" swiadczy o bardzo dojzalej osobowosci :)

pozdrawiam, popieram
Taltilar(Fuarn)
Lotro Officer
Super Bohater
*

I burn for thee at heart

« Reply #11 on: November 19, 2010, 07:33:33 PM »

także bym chętnie bym widział Kolegę w kinie :P
Githrandir
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #12 on: November 19, 2010, 10:56:29 PM »

A niech tam, jak kolega złamie zasady przyzwoitości i zacznie biegać nago po 21-szej, to możecie mnie publicznie wychłostać. :)
Nepher
Lotro Officer
Forum Addict
*

Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to?

« Reply #13 on: November 19, 2010, 11:01:20 PM »

A niech tam, jak kolega złamie zasady przyzwoitości i zacznie biegać nago po 21-szej, to możecie mnie publicznie wychłostać. :)

Nie, nie ... Wishful thinking ;P ... Twardomira na Ciebie naslemy ;P
Pages: [1]
  Print