Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8
  Print  
Autor Topic: przyszłość LOTRO a ortografia :)  (Read 39988 times)
Giliarwe
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #60 on: June 24, 2008, 12:09:39 PM »

ee tam... moge powiedziec ze w lotro najgorzej jest z itemami... szczegolnie z tymi z craftu... nikt prawie ich nie kupuje... czemu? bo latwo mozna armorki z pvp zdobyc... a i z rifta... bo to wcale nie jest hardcorowo instacja(z wyjatkiem moze tego seera czy jak mu tam..-przed barlogiem ;p) cieszylbym sie gdyby to poprawili... zeby ceny byly normalne wreszcie (bizuterka 8-15g?? ;/ a spodnie mediumy za 2g nie chca zejsc ;/ ) a tak to lotro jest gra doskonala z paroma brakami  i nic wiecej :D

PRZYPOMNIENIE: Jest to topic o LotRO nie o WoW-ie
Fland
Gość
« Reply #61 on: June 24, 2008, 12:33:08 PM »

Powaznie Gil ?? Huriel napisala pierwsza o wowie o itemizacji, o problemie ktory sam poruszyles :)
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #62 on: June 24, 2008, 12:36:42 PM »

to bylo porownanie:)
Thorres
Gość
« Reply #63 on: June 24, 2008, 01:33:50 PM »

Ja sie tak ostatnio zastanawiałem że nawet jak by w przeciągu 2 lat wydano dodatki zawierające Rohan, Gondor, itp,itd to i tak przyszłośc lotro jeśli chodzi o ilość graczy widze w czarnych barwach.

Problem tkwi w modzie na Nowości.
Dla przykładu ludzie wolą nowego zabugowanego AoC niż wolnego od bugów i kipiącego w content EQ2,Anarchy,CoH-CoV,FFXI (niepotrzebne skreślić)

Po 2 latach lotro będzie uznawane już za starą gre i nawet jeśli turbine jakimś cudem zrobi z niej Ekstra wypasioną gre z pełnym obszarem śródziemia to gracze powiedzą że to już staroć i pujdą grać w zabugowane nowości.

PS:
Ja chyba domyślam sie skąd ta moda na Zabugowane nowinki... ;D
Kadorin
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #64 on: June 24, 2008, 01:49:20 PM »

... śrudziemia ...
Kto Cie uczył pisać :P ?
Fland
Gość
« Reply #65 on: June 24, 2008, 01:52:35 PM »

Ja mysle inaczej, jesli doloza duzo nowego conentu , podniosa lvl, dolaza rajdy instancje, itemy, reputacje oraz fajne nagrody za nie, to ludzie chetnie wroc i pojawia sie inni. Tylko problemem bedzie zachecic tych ktorzy sobie juz wyrobili zdanie o lotro na jej nie korzysc  :)
CYAS-3
Gość
« Reply #66 on: June 24, 2008, 02:06:00 PM »

A ja kocham Lotro!!!!
Xabbu
cigrela sabmel
Forum Addict
*

« Reply #67 on: June 24, 2008, 02:07:54 PM »

A ja kocham Lotro!!!!

Kiedy ślub? Beda z tego dzieci? ;D
Yano
Weteran
**

« Reply #68 on: June 24, 2008, 02:48:26 PM »

A tak apropo, zerknalem, kto u Was wykupil lifetima na Lotro, to co Wy juz wszyscy nie gracie w AOC-a? Mysle o Giliu, Mithrod, Karolus?
Odnosnie idiotow w grze, nie generalizujmy, ja w Lotro spotkalem rowniez idiotow, oczywiscie na mniejsza skale- bo tez graczy mniej ogolnie. Po to sie jest w gildii, zeby nie grac z randomami. Zawsze sie jakis burak trafi w takim randomowym gronie.
CYAS-3
Gość
« Reply #69 on: June 24, 2008, 03:57:08 PM »

Nie praktuję ślubu a dzieci chcieć nie chcę ;D
Patrol
Przybysz
*

« Reply #70 on: June 24, 2008, 05:37:52 PM »

Nie praktuję ślubu a dzieci chcieć nie chcę ;D

A juz szykowalem  prezent ;pp aaa i kołyske ;p heh

Ps.
Pierwszy raz od dluzszego czasu widze jak sie Yano wypowiada xDD ( za malo  na forum zagladam ;p )
Thorres
Gość
« Reply #71 on: June 24, 2008, 11:33:51 PM »

... śrudziemia ...
Kto Cie uczył pisać :P ?

Faktycznie strzeliłem nieziemskiego Babola  ::) /shame
Już poprawiam.... ::)
CYAS-3
Gość
« Reply #72 on: June 25, 2008, 12:09:58 AM »

Jedyna wspaniała żecz która mnie w lotro  spotkała to wspaniali  ludzie z którymi utrzymuje kontakt do dziś. Ale ich już wsród graczy lotro  niema.... myśląc podobnie jak ja odchodzili powoli do EQ2,WoW,EvE,Lineage,Aoc niepotrzebne skreślić

Oj Thorres słownik w ręke i nadrabiać a nie dogadywać
Asmodeus
Gość
« Reply #73 on: June 25, 2008, 12:31:26 AM »

AoC mnie osobiscie rozczarowal,do lotro na miech zawitam do b14 jak wyjdzie i zapewne na dluzej przy mom, a teraz szaleje w eq2 :D  ci co nie grali i nie widzieli polecam zwlaszcza ,ze jest tera za friko do konca lipca.
CYAS-3
Gość
« Reply #74 on: June 25, 2008, 12:45:16 AM »

Właśnie w EQ2 jest takie cos jak oblężenie zamków?Pytanie kieruje do Asmodeusa
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8
  Print