|
Giliarwe
|
 |
« Reply #60 on: June 24, 2008, 12:09:39 PM » |
|
ee tam... moge powiedziec ze w lotro najgorzej jest z itemami... szczegolnie z tymi z craftu... nikt prawie ich nie kupuje... czemu? bo latwo mozna armorki z pvp zdobyc... a i z rifta... bo to wcale nie jest hardcorowo instacja(z wyjatkiem moze tego seera czy jak mu tam..-przed barlogiem ;p) cieszylbym sie gdyby to poprawili... zeby ceny byly normalne wreszcie (bizuterka 8-15g?? ;/ a spodnie mediumy za 2g nie chca zejsc ;/ ) a tak to lotro jest gra doskonala z paroma brakami i nic wiecej  PRZYPOMNIENIE: Jest to topic o LotRO nie o WoW-ie
|
|
|
|
Fland
|
 |
« Reply #61 on: June 24, 2008, 12:33:08 PM » |
|
Powaznie Gil ?? Huriel napisala pierwsza o wowie o itemizacji, o problemie ktory sam poruszyles
|
|
|
|
Huriel
|
 |
« Reply #62 on: June 24, 2008, 12:36:42 PM » |
|
to bylo porownanie:)
|
|
|
|
Thorres
|
 |
« Reply #63 on: June 24, 2008, 01:33:50 PM » |
|
Ja sie tak ostatnio zastanawiałem że nawet jak by w przeciągu 2 lat wydano dodatki zawierające Rohan, Gondor, itp,itd to i tak przyszłośc lotro jeśli chodzi o ilość graczy widze w czarnych barwach. Problem tkwi w modzie na Nowości. Dla przykładu ludzie wolą nowego zabugowanego AoC niż wolnego od bugów i kipiącego w content EQ2,Anarchy,CoH-CoV,FFXI (niepotrzebne skreślić) Po 2 latach lotro będzie uznawane już za starą gre i nawet jeśli turbine jakimś cudem zrobi z niej Ekstra wypasioną gre z pełnym obszarem śródziemia to gracze powiedzą że to już staroć i pujdą grać w zabugowane nowości. PS: Ja chyba domyślam sie skąd ta moda na Zabugowane nowinki...
|
|
|
|
Kadorin
|
 |
« Reply #64 on: June 24, 2008, 01:49:20 PM » |
|
... śrudziemia ... Kto Cie uczył pisać  ?
|
|
|
|
Fland
|
 |
« Reply #65 on: June 24, 2008, 01:52:35 PM » |
|
Ja mysle inaczej, jesli doloza duzo nowego conentu , podniosa lvl, dolaza rajdy instancje, itemy, reputacje oraz fajne nagrody za nie, to ludzie chetnie wroc i pojawia sie inni. Tylko problemem bedzie zachecic tych ktorzy sobie juz wyrobili zdanie o lotro na jej nie korzysc
|
|
|
|
CYAS-3
|
 |
« Reply #66 on: June 24, 2008, 02:06:00 PM » |
|
A ja kocham Lotro!!!!
|
|
|
|
Xabbu
|
 |
« Reply #67 on: June 24, 2008, 02:07:54 PM » |
|
A ja kocham Lotro!!!!
Kiedy ślub? Beda z tego dzieci?
|
|
|
|
Yano
|
 |
« Reply #68 on: June 24, 2008, 02:48:26 PM » |
|
A tak apropo, zerknalem, kto u Was wykupil lifetima na Lotro, to co Wy juz wszyscy nie gracie w AOC-a? Mysle o Giliu, Mithrod, Karolus? Odnosnie idiotow w grze, nie generalizujmy, ja w Lotro spotkalem rowniez idiotow, oczywiscie na mniejsza skale- bo tez graczy mniej ogolnie. Po to sie jest w gildii, zeby nie grac z randomami. Zawsze sie jakis burak trafi w takim randomowym gronie.
|
|
|
|
CYAS-3
|
 |
« Reply #69 on: June 24, 2008, 03:57:08 PM » |
|
Nie praktuję ślubu a dzieci chcieć nie chcę
|
|
|
|
Patrol
|
 |
« Reply #70 on: June 24, 2008, 05:37:52 PM » |
|
Nie praktuję ślubu a dzieci chcieć nie chcę 
A juz szykowalem prezent ;pp aaa i kołyske ;p heh Ps. Pierwszy raz od dluzszego czasu widze jak sie Yano wypowiada xDD ( za malo na forum zagladam ;p )
|
|
|
|
Thorres
|
 |
« Reply #71 on: June 24, 2008, 11:33:51 PM » |
|
... śrudziemia ... Kto Cie uczył pisać ?
Faktycznie strzeliłem nieziemskiego Babola  /shame Już poprawiam....
|
|
|
|
CYAS-3
|
 |
« Reply #72 on: June 25, 2008, 12:09:58 AM » |
|
Jedyna wspaniała żecz która mnie w lotro spotkała to wspaniali ludzie z którymi utrzymuje kontakt do dziś. Ale ich już wsród graczy lotro niema.... myśląc podobnie jak ja odchodzili powoli do EQ2,WoW,EvE,Lineage,Aoc niepotrzebne skreślić Oj Thorres słownik w ręke i nadrabiać a nie dogadywać
|
|
|
|
Asmodeus
|
 |
« Reply #73 on: June 25, 2008, 12:31:26 AM » |
|
AoC mnie osobiscie rozczarowal,do lotro na miech zawitam do b14 jak wyjdzie i zapewne na dluzej przy mom, a teraz szaleje w eq2  ci co nie grali i nie widzieli polecam zwlaszcza ,ze jest tera za friko do konca lipca.
|
|
|
|
CYAS-3
|
 |
« Reply #74 on: June 25, 2008, 12:45:16 AM » |
|
Właśnie w EQ2 jest takie cos jak oblężenie zamków?Pytanie kieruje do Asmodeusa
|
|