Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Print  
Autor Topic: przyszłość LOTRO a ortografia :)  (Read 39972 times)
Thorres
Gość
« Reply #75 on: June 25, 2008, 01:06:09 AM »

Nie praktuję ślubu a dzieci chcieć nie chcę ;D

Ty lepiej "popraktuj" swoją gramatyke  :P
CYAS-3
Gość
« Reply #76 on: June 25, 2008, 01:17:36 AM »

Specjalnie napisałem tego posta w takim kontekście żeby było zabawnie xD.Tak pozatym to tak mówił Yoda z Star Wars ;D
Thorres
Gość
« Reply #77 on: June 25, 2008, 01:43:46 AM »

/knocked down o.O
CYAS-3
Gość
« Reply #78 on: June 25, 2008, 02:04:49 AM »

>:(
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #79 on: June 25, 2008, 08:23:04 AM »

Jedyna wspaniała żecz która mnie w lotro  spotkała to wspaniali  ludzie z którymi utrzymuje kontakt do dziś. Ale ich już wsród graczy lotro  niema.... myśląc podobnie jak ja odchodzili powoli do EQ2,WoW,EvE,Lineage,Aoc niepotrzebne skreślić

Oj Thorres słownik w ręke i nadrabiać a nie dogadywać

jak chcecie, to pozaznaczam błędy wszystkim, to zaczniecie sprawdzac pisownie, zanim takie babole na świat wypuścicie :-)

PS: interpunkcje Wam daruje, chociaż z nia też kiepsko :D
ithildan
Gość
« Reply #80 on: June 25, 2008, 08:47:24 AM »

A tam czepiacie się, dlaczego tak was to razi? Huriel poodznaczaj proszę nauczymy się  ;D
Fland
Gość
« Reply #81 on: June 25, 2008, 08:54:37 AM »

A tam czepiacie się, dlaczego tak was to razi? Huriel poodznaczaj proszę nauczymy się  ;D

Nauczta sie pisac po polsku i nie bedzie problemow

Teraz troszke wazeliny :D . Huriel dobrze ze czuwa nad Wasza pisownia, osoba zewnatrz ktora moglaby tutaj zerknac moglaby pomyslec ze ta strona skupia samych analfabetow :)
Kasthor
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

I will heal/kill/buff for beer, pie or your wife!

« Reply #82 on: June 25, 2008, 09:21:07 AM »

A ja myślałem, że offtopy będą bez wahania kasowane...  ;D
No chyba że przyszłością LotRO jest lepsza (lub jakakolwiek) znajomość ortografii niektórych członków Twierdzy... ;)

Edit: Hehe, dzięki Huri, wiedziałem że można liczyć na to, że utrzymasz porządek i spójność w tym temacie  ;D
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #83 on: June 25, 2008, 10:00:57 AM »

cichaj synus, cichaj, matka czuwa:)
Yassith
Przybysz
Weteran
*

« Reply #84 on: June 25, 2008, 10:12:31 AM »

Hehe rozbawil mnie ten watek - Torres dobrze napisane i z humorem :)

Oczywiscie, ze chcialbym wiecej contentu ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :)
Przyznam szczerze, ze Rift (nie nazywaj tego szczelinka bo brzmi jakos malo epicko :) ) jeszcze mi sie nie znudzil choc praktycznie co tydzien tluke Balroga i oprocz broni nie przychodzi mi do glowy zaden item, ktory chcialbym jeszcze miec.

Gilu zabilem tez Uduniona a i z Helegrodu spora czesc lacznie z pajakiem, ktorego nie moglismy zmeczyc ale rzeczywiscie zostal jeszcze Thorog. Pewnie to tylko kwestia czasu bo FON chodzi do Hele rowniez.

Koledzy zalozyli Twierdze po to zeby byla lajtowa i mieli do tego prawo. Jest to ich gildia, ktorej styl akceptowal kazdy kto tu sie zglosil. Jezeli jest oczekiwanie, ze demokratycznie zdecydujemy o innym charakterze Twierdzy to uwazam, ze takie oczekiwanie jest bezcelowe. Gildia to twor quasidemokratyczny ale za to jest ich tyle do wyboru, ze jak komus nie odpowiada charakter jednej to zmienia ja na inna. Niby Dlaczego Karolus i Max (Needa jeszcze zyje ?) mieliby nagle ugiac sie pod presja nie tyle nolife ale zwiekszenia dyscypliny. W pelni to rozumiem i akceptuje ale jednczesnie oczekujac od gry czegos wiecej niz wipe w szczelince albo zbierania ore zmienilem jedna postacia kinship i jestem zadowolony.

Flandziu, nie zabije Cie a przynajmniej nie za to :) )
Staram sie po prostu uniknac sytuacji, ze z powodu przesadzenia dawkowania grania czynnosc ta po prostu mi sie znudzi. Na ogol loguje sie tylko na Rift aczkolwiek w tym tygodniu robilem juz questy w Forochel z tym, ze nie pytajcie mnie po co :) No moze repa jeszcze nie wymaksowalem ale mam pozostalych kindered bez liku (lacznie ze szczelinka ;)

Kolega z FON rozplywa sie w zachwytach nad Vanguardem mowiac, ze to jest gra co ma wszystkie inne pod soba ale przyznam szczerze, ze nie chce mi sie zaczynac wszystkiego od nowa dlatego zostane przy Lotro naewt jezeli bede sie logowal raz na 2 tygodnie a przyznam szczerze, ze mam co robic oprocz grania :)

Jezeli mialbym cos robic to powywalalbym ludzi, ktorzy nie graja bo wprawdzie w kinie nas mnogo ale nawet na Annuminas ciezko sklad uzbierac

Pozdrawiam
Yassith
Yarden
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #85 on: June 25, 2008, 09:27:11 PM »

To co zauważyłem ostatnio w grze - totalny analfabetyzm niektórych uczestników. 2 sekundy temu padło pytanie:"czy ktos oglonda mecz?"Parę dni temu pomagałem rozwalać "zulwie". Pomogłem, ale powiedziałem sobie, że to ostatni raz. Skoro od siebie wymagam, żeby sprawdzić chociażby ortografię, nie zamierzam tolerować analfabetyzmu u innych. Ja rozumiem, że można strzelić byka, ale jeśli to się dzieje notorycznie, to proponuję niektórym panom skończyć najpierw gimnazjum i przysiąść nad książkami, a nie siadać do gry.
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #86 on: June 25, 2008, 11:03:27 PM »

piętnowac Yarden, pietnowac, zwracac uwage i poprawiac. Bezkarnosc powoduje brak uwagi i nieprzejmowanie sie takimi :drobiazgami", jak ortografia
CYAS-3
Gość
« Reply #87 on: June 25, 2008, 11:04:00 PM »

Yarden masz racje , a jeszcze rok i skończe gimnazjum :)
CYAS-3
Gość
« Reply #88 on: June 26, 2008, 12:05:15 AM »

No Huriel możesz nam te błędy pozaznaczać wszystkim jeszcze raz napisze wszystkim.
Yano
Weteran
**

« Reply #89 on: June 26, 2008, 12:23:06 AM »

Ja czasami zauwazam ,ze czesc osob kompletnie nie czyta przed wyslaniem swojego, dopiero co napisanego posta. I o ile bledy ortograficzne mnie rowniez denerwuja, o tyle zdania ( przyklad ponizej), wywoluja u mnie agresje

"Ostatni ozebrlem duzos rowcow"

To swiadczy, ze ktos kompletnie nie zadaje sobie trudu sprawdzenia posta przed wyslaniem. Pozniej zamiast sie skupic na temacie, musze skladac zdania.

P.S. Sorry za offtop, poniekad on juz trwa od kilku postow. Sam nie moge uzywac polskich znakow, ale kurcze sprawdzenie posta przed wyslaniem to moment przeciez.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Print