Poll
Question: Na ktorym serwerze ma grac Twierdza?
Halgar - 10 (66.7%)
Seradon - 5 (33.3%)
Total Voters: 14

Pages: 1 [2] 3 4 ... 6
  Print  
Autor Topic: Vanguard - Saga of Heroes  (Read 27425 times)
Grinch/Sheen
Weteran
**

« Reply #15 on: June 26, 2008, 11:07:50 AM »

Ja kupilem w malym sklepiku internetowym niedaleko Leeds, UK. Za jakies 11 funow.
Thorres
Gość
« Reply #16 on: June 26, 2008, 12:55:06 PM »

na eBay jest tego troche.
Starczy dla każdego zainteresowanego pudełkową wersją.
Galder
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #17 on: June 26, 2008, 02:37:45 PM »

Ja poczekam, może dostanę tego buddy passa. Wolałbym najpierw zobaczyc co i jak zanim wpakowałbym kase w coś, co może okazac się pomyłką dla mnie. Tym bardziej, że jeśli gra wymaga grania drużynowego i nie da się spokojnie grac solo, to gra dla mnie odpada.
Vallathorn
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #18 on: June 26, 2008, 03:30:22 PM »

na eBay jest tego troche.
Starczy dla każdego zainteresowanego pudełkową wersją.

Faktycznie - 4$ za zwyczajna wersje, 10$ za kolekcjonerska...rok temu to bylo bodajze 50 i 80$....

Zamowilem sobie CE bo sam kupilem wersje download i sciagac 20GB za kazdym razem gdy robie reinstalacje/formatuje dysk/instaluje ja na innym kompie, to zadna przyjemnosc...

Powinienem dostac ja w przyszlym tygodniu, zatem bede mial 10 buddy keys do rozdania.
LoveBeer
Jeździec
**

« Reply #19 on: June 26, 2008, 04:12:23 PM »

ja chyba tez kupie boxa bo nie chce mi sie sciagac znowu tej tony gigabajtow - poki co zrobilem nastepne 30 dni aoc ale potem mysle ze zagladne do vana (w zasadzie juz sie lamalem ale wlasnie ten download zadecydowal ;))
Grinch/Sheen
Weteran
**

« Reply #20 on: June 26, 2008, 04:17:31 PM »

W oczekiwaniu na gre tak sie zastanawiam jaka klase wybrac, mysle o Rangerze. Lubie czesto polatac sobie powoli po swiecie gry, zatrzymac sie na chwile etc. o co raczej ciezko w party, gdyz zazwyczaj gdzies sie goni.
No i tutaj pytanie, jak to jest z tym solowaniem, da sie czy sie nie da?
LoveBeer
Jeździec
**

« Reply #21 on: June 26, 2008, 04:18:57 PM »

http://www.empik.com/vanguard-saga-of-heroes-online-engl-version-z-importu,2548870,p

ps: oczywiscie ze sie da, zawsze sie dalo, aczkolwiek wtedy nie zobaczy sie lokacji typu threngal keep itd.
LoveBeer
Jeździec
**

« Reply #22 on: June 26, 2008, 05:18:17 PM »

edit - kurka wodna to sa jaja, promocje z eq2 przeniesli na swg i vg (!) - czyli jednym slowem mozna grac za friko poki co - oczywiscie ci co grali wczesniej i maja konto...
Athelwyn
Jeździec
**

« Reply #23 on: June 26, 2008, 05:21:10 PM »

A to sporo wyjaśnia... to w takim razie też mam VG do końca lipca. To podsumowując kto teraz z Twierdzy gra już i na jakim serwerze?
Vallathorn
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #24 on: June 26, 2008, 05:48:32 PM »

edit - kurka wodna to sa jaja, promocje z eq2 przeniesli na swg i vg (!) - czyli jednym slowem mozna grac za friko poki co - oczywiscie ci co grali wczesniej i maja konto...

skad takie wiesci? Nie moge nic znalezc na ten temat - sadzilem, ze mozliwosc grania do konca lipca w EQ 2 to czesc programy "Living Legacy" tylko dla EQ2

A to sporo wyjaśnia... to w takim razie też mam VG do końca lipca. To podsumowując kto teraz z Twierdzy gra już i na jakim serwerze?

Ja gram na Seradonie, ale i tak zaczynam nowa postac wiec moge grac gdziekolwiek. Polecam jednak Seradon ze wzgledu na wieksza stabilnosc i zdecydowanie wieksza ilosc graczy (chociaz wiekszosc to Amerykanie i do kompow  zasiadaja po pracy gdy w Polsce jest ok 22-23. Ale w pozostalych godzinach i tak jest tu wiecej graczy niz gdzie indziej).
Ewentualnie mozemy rozwazyc Helgar, jako ze gra tam Royal Legion, chociaz z tego co widze to ostali sie tylko wysokopoziomowi veterni.
Vallathorn
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #25 on: June 26, 2008, 05:52:53 PM »

Najlepszy opis dostepnych klas, wraz ze szczegolowym opisem zaklec, umiejetnosci, strategi itp. Updeatowany na biezaco.
http://vanguard.tentonhammer.com/index.php?module=ContentExpress&func=display&ceid=458
LoveBeer
Jeździec
**

« Reply #26 on: June 26, 2008, 05:55:08 PM »

skad takie wiesci? Nie moge nic znalezc na ten temat - sadzilem, ze mozliwosc grania do konca lipca w EQ 2 to czesc programy "Living Legacy" tylko dla EQ2

wiesci sa z mojego account na station ;) wszystkie gry ktore tam mam zrobily mi sie pending (a wczoraj takie jeszcze nie byly)... wnosze zatem ze zarazily sie od eq ;)
Vallathorn
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #27 on: June 26, 2008, 05:57:43 PM »

wiesci sa z mojego account na station ;) wszystkie gry ktore tam mam zrobily mi sie pending (a wczoraj takie jeszcze nie byly)... wnosze zatem ze zarazily sie od eq ;)

super...a ja zaplacilem wczoraj 15$ za odnowienie subskrypcji....chyba cos nie tak z moja karma... :-\
Athelwyn
Jeździec
**

« Reply #28 on: June 26, 2008, 06:02:47 PM »

No ja też zacznę od początku, może być ten server US. Mi się nie chce grać solo, chociaż chętnie pogram do końca lipca, jak będzie z kim.  Generalnie gram w EQ2, ale na razie mam jeszcze station access do 7 lipca, a dalej zobaczymy czy będzie działać jeszcze ta promocja. Z tego co wyskakuje mi na koncie to do końca lipca mam konto otwarte, kwestia tylko tego w których grach ;) Może też ustalmy na jakim kontynencie zaczynamy?

Edit: Promocje mają tylko konta nieopłacane przed majem 2008. Teoretycznie promocji dlatego w EQ2 nie dostałem, ale po tym jak opłaciłem stationa na miesiąc to mi wyskoczyło, że następny plan mam 23 dni non-recurring (dziwna ilość dni, nie? ;) ), czyli jeśli w VG działa to tak samo to też dostaniesz parę dni za darmo do końca lipca.
Vallathorn
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #29 on: June 26, 2008, 06:16:14 PM »

Wybor kontynentu powiazany jest z wyborem ras, a te z wyborem klas, dlatego nie sadze aby byl to dobry pomysl, bo ograniczymy sie tylko do tych ras i profesji, ktore sa dostepne na danym kontynencie.
Jesli sugerowales wybor kontynentu z powodu systemu frakcji, ktory istnial na poczatku, to juz dawno go zniesiono - teraz kazda rasa moze spokojnie podrozowac wszedzie nie bedac KoS dla innych.
Dodano tez sporo teleportow, ktore umozliwjaja szybki transport miedzy kontynentami. Pierwsze 10-15 poziomow to i tak tylko gra solo, bo questy w proste ( i nieciekawe). pozniej robi sie o wiele lepiej - mnostwo dungeonow dla wszystkich poziomow oraz duzo questow "niedungeonowatych".
Pages: 1 [2] 3 4 ... 6
  Print