Pages: [1] 2 3
  Print  
Autor Topic: Rekrutacja_Gildie_strona_SW  (Read 14292 times)
Modnok
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« on: August 11, 2011, 01:29:27 PM »

Na stronie SW jest mnóstwo gildi. Większość jest jedno-osobowa bo pewnie każdy chce być szefem ale nie sądzę by to przetrwało dłużej i po pewnym czasie znudzi im się solo-gildowanie. Chciałem dziś wieczorem przygotować w odpowiedniej formie oraz po angielsku teks zapraszający do "świetnej przygody" w naszej Gildi na SW. Chciałem tylko zapytać o pozwolenie takiej inicjatywy założyciela gildi na SW ( a przyznam szczerze nie wiem dokładnie kto jest tą osobą :) ) oraz bym ewentualnie wiedział z kim kontaktować się po przygotowaniu tekstu w celu otrzymania zielonego światła na przeprowadzenie akcji :)
Chyba, że pomysł jest zły albo nie do końca dobry to chętnie to przedyskutuje ;)
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #1 on: August 11, 2011, 01:41:21 PM »

Ale my już mamy dwie gildie (po jasnej i ciemnej stronie) założone. Więc zakładanie kolejnej będzie wprowadzaniem niepotrzebnego zamieszania.
Podłącz się pod już istniejącą ;)
Modnok
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #2 on: August 11, 2011, 01:49:56 PM »

Heheh ale ja to już wiem. I jestem do jasnej strony podłączony :) . Chodziło mi o ogłaszanie zaproszeń do Twierdzy a nie o tworzenie nowej :)
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #3 on: August 11, 2011, 02:10:05 PM »

W kwestii jasnej strony (o ciemnej stronie się nie wypowiadam bo nie wiem jakie są tam plany, tekst informacyjny można oczywiście wykorzystać po obu stronach bo pewnie będzie podobny i zmienić jedynie jakieś wstawki/obrazki charakterystyczne dla danej strony konfliktu) mam w planach zamieścić dzisiaj info tu i ówdzie i poza tym dopisać małe info na naszej stronie gildyjnej. W ramach angielskiej wersji potrzebny będzie w sumie tylko tekst informacyjny i zapoznający poniekąd z gildią oraz jej historią. Tworzenie tekstu rekrutacyjnego jest raczej zbędne ponieważ wątpię abyśmy mieli zmieniać profil gildii na wielojęzyczną. Oba teksty postaram się dzisiaj wieczorkiem przygotować także jak chcesz Modnok to oczywiście możesz również coś poskrobać i potem będzie można to jakoś w całość połączyć, ale tak czy tak dzisiaj czas będę miał więc teksty na wieczór powinny się pojawić.

Swoją drogą z tego co czasem zaglądam na gildie ciemnej strony to akceptowanie zaproszeń stoi w miejscu także mógłby ktoś zainteresowany tamtą stroną zmotywować trochę Karolusa do ogarnięcia tego albo przekazanie leadera żeby zaproszenia przynajmniej były akceptowanie w miarę możliwości na bieżąco co by mieć lepszy ogląd rekrutacji itp.
Modnok
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #4 on: August 11, 2011, 02:30:17 PM »

Teks angielski zaproponowałem ponieważ ogłaszając się na oficjalnej stronie SW którą przegląda mnóstwo graczy w tym na pewno też Polacy. Raczej wypadało by na takiej stronie w języku angielskim a zainteresowany Polak raczej to przeczyta. W przypadku gdy nie przeczyta bo nie zrozumie to nie ma sensu by grał nawet w tą grę.
Co do ciemnej strony mocy ciężko mi cokolwiek powiedzieć bo mało mnie to raczej interesuje ( opowiedziałem się po jasnej stronie mocy w ramach jasności ) ale życzę tej "lepszej" i "fajniejszej" bo tak się reklamują wszystkiego naj najlepszego z rekrutacją.
Karolus
Palladyn i Burglar
Radny
Bohater

« Reply #5 on: August 11, 2011, 05:25:55 PM »

Jakiej "jasnej"???>:( toż to bolszewia. Tylko po stronie Imperium się gra! Nie ma Twierdzy po jasnej stronie!

Tutaj zapraszamy: http://www.swtor.com/guilds/12649/twierdza
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #6 on: August 11, 2011, 07:22:19 PM »

To nadal Cię bawi? Jak dla mnie to dziecinada.
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #7 on: August 11, 2011, 07:34:11 PM »

Jakiej "jasnej"???>:( toż to bolszewia. Tylko po stronie Imperium się gra! Nie ma Twierdzy po jasnej stronie!

Tutaj zapraszamy: http://www.swtor.com/guilds/12649/twierdza

Ok, skoro tak mamy się bawić to...

Jakie Imperium?? To zgraja niedobitków grupy która porwała się z motyką na słońce 1300 lat temu, dostała łomot i teraz wraca po więcej. Nie ma Twierdzy po stronie Imperium!!  ;D

A tak w ogóle to można grać po Ciemnej Stronie będą c po stronie Republiki:) Jak i możliwa jest gra po Jasnej Stronie w służbie Imperium.
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #8 on: August 11, 2011, 07:34:45 PM »

double post
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict
*

KoHaniutka

« Reply #9 on: August 11, 2011, 11:58:42 PM »

Karol, role play role playem, ale nie wprowadzaj zamętu, bo Twój post można odczytać jako bombardowanie inicjatywy założenia oddziału po "jasnej" stronie. Będzie Twierdza po obu stronach, czy Ci się to podoba, czy nie - i winniście się nawzajem wspierac.

Tyle ode mnie.
Kutfa, tylko współpracą stworzymy mocna gildię, która przterwa. To powinno być głównym celem.
Karolus
Palladyn i Burglar
Radny
Bohater

« Reply #10 on: August 12, 2011, 12:35:50 AM »

W kwesti Star Warsów role play jest dla mnie priorytetowy  ;)
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #11 on: August 12, 2011, 01:05:51 AM »

Tylko niech ten roleplay trzyma się granic wyznaczonych przez lore danej gry:)
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #12 on: August 12, 2011, 08:48:40 AM »

Karol tak tylko pozuje na złego Sitha parówę, ale w głębi serca jest małym, grzecznym, koffanym Ewokiem ;].

BTW wczoraj znowu mi czasu brakło, ale dzisiaj to już na pewno się coś pojawi ;].
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #13 on: August 12, 2011, 09:07:10 AM »

Swoją drogą myślę że można uznać, że wyrośli nam w sposób naturalny liderzy Twierdzy w SWOTR:

Khelegros - The Galactic Republic
Karolus - The Sith Empire

Czy ktoś ma jakieś zastrzeżenia?
Modnok
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #14 on: August 12, 2011, 09:42:47 AM »

Jeżeli moje skromne zdanie, może wnieść cokolwiek do propozycji liderów to co do Khelegrosa jako lidera The Galactic Republic uważam za bardzo dobrą decyzję. Natomiast co do Imperium nie wiem, nie wypowiadam się na ten temat bo mało na temat Karolsa mogę powiedzieć. Chociaż Karolsa to : agresja, gniew, arogancja a to prowadzi do zła a zło to Sith... Wiec może to i dobry wybór ;)
Pages: [1] 2 3
  Print