Pages: 1 [2] 3 4
  Print  
Autor Topic: B14 nadchodzi  (Read 17710 times)
Kasthor
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

I will heal/kill/buff for beer, pie or your wife!

« Reply #15 on: July 03, 2008, 04:37:44 PM »

Przynajmniej ty przestań mi tu piszczeć "nerf, nerf!" jak tylko zmienią coś co nie jest zdecydowanie na plus. To co było, było ewidentna przesadą i każdy to wie ;)

Chłopcze 8) ;D

Poza tym ty nic nie będziesz niczym zaśmiecał, bo i tak nie grasz :P
Golden
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #16 on: July 04, 2008, 10:20:32 AM »

Co ma wniesc b14 ??
i kiedy bedzie nowy dodatek moria ?? Macie jakies nowe wiesci ??
Kasthor
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

I will heal/kill/buff for beer, pie or your wife!

« Reply #17 on: July 04, 2008, 10:37:18 AM »

Goldziu... release notes są na CM forum ;)
A wnieść ma dużo, bo większość najbardziej uciążliwych bugów ma naprawić 8)
Radiel
Gość
« Reply #18 on: July 04, 2008, 03:59:16 PM »

No fajnie tylko ze jesli ja bedac minstrelem  uzywam theorbo jako instrumentu (uzywamy go w grupach, rajdach aby zdjac troche threata) bede na nim rzeczywiscie wygrywal te wszystkie dzwieki to bedzie jak na marszu pogrzebowym - slyszeliscie dzwiek tego instrumentu? to jak grac na jedej najnizszej tonowo sprezynie. No jestem ciekaw brzmienia.
Podobnie tamburyn ktorego uzywam w walce na pvp lub solo - bedzie masa smichu....  ;D

Jedna rzecz bym zmienil (ciekaw jestem czy kiedys na to wpadna...)
Na pvp nie przyznawal bym punktow renown kiedy ktos jest "defeated" bo teraz jest tak ze jak ktos padnie to czeka sobie (mimo ze mistrele juz padli i nikt ich nie zrezuje - a minstrele jako pierwszorzedny cel -  padaja najczesciej pierwsi) zamiast retreatowac  poniewaz jego towarzysze broni wciaz walcza i ubijaja wroga za punkty no to punkty takiemu "umarlakowi" wciaz leca. I konczy sie to tak ze iz mimo ze sa szanse walke wygrac bo punkt w którym ożyja  jest blisko i zdazyliby ponownie sie wlaczyc w walke  to goscie leza sobie i czekaja a reszta pada jeden po drugim do konca.
Glupi w tej sytuacji sa ci  ktorzy wstana i dobiegna ponownie bo zastaja krajobraz po bitwie i mase creepow chetnych zezrec zywcem kolejnego ambitnego ktory zdazyl pojawic sie jeszcze raz na polu walki.
Jakby zlikwidowali te punkty renown dla umarlakow walka byla by intensywniejsza...
Ale poczekam az sami na to wpadna...

A tak przy okazji: Najbardziej rozsmieszaja mnie goscie na pvp ktorzy padna kilometr dalej bo oderwali sie od grupy i pytaja w srodku bitwy (na tellu) czy moglbym do nich pobiec i ich zrezowac bo bidulkow wargi zgankowaly... tak oczywiscie! - zostawie 9/10 grupy w trakcie zazartej walki i polece przebijajac sie "naga piersia" przez linie wroga i gankujace (w okolicy goscia) wargi zeby tylko biedactwo na nozki postwaic.... Rozbrajajace. ;D
Vellariel
Przybysz
*

« Reply #19 on: July 08, 2008, 11:55:43 AM »

ciekawe artykuły o book 14 i morii:

book 14

http://pc.gamespy.com/pc/the-lord-of-the-rings-online-mines-of-moria/886732p1.html

MoM

http://pc.gamespy.com/pc/the-lord-of-the-rings-online-mines-of-moria/886747p1.html

pzdr
Karol
Sayver
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #20 on: July 12, 2008, 06:28:26 PM »

http://www.lotro.com/article/562
Thorres
Gość
« Reply #21 on: July 12, 2008, 06:59:16 PM »

Tyle czasu musiało upłynąć zanim wreszcie poszli po rozum do głowy i planują zmodyfikować system nagród na adekwatny do włożonego wysiłku.
Finroth
Weteran
**

« Reply #22 on: July 12, 2008, 07:16:45 PM »

Set Seven Stars wygląda na całkiem niezły dla minstrela :)
Asmodeus
Gość
« Reply #23 on: July 12, 2008, 08:04:11 PM »

no wielki upgrajd przed mom  co by kazdy w blue biegal
na http://www.fileplanet.com/  patch b14 do zaciagniecie ,ale zapewne jest to us wersja  wiec my b14 w next week dostaniemy
Kadorin
Lotro Officer
Super Bohater
*

« Reply #24 on: July 18, 2008, 07:29:49 PM »

Kurcze jakoś wcześnie się pojawił mówili: Będzie w sierpniu. Wolałbym żeby wyszedł w sierpniu i żeby dodali te instancje w Forochelu. Szkoda, że ich nie ma :(
Asmodeus
Gość
« Reply #25 on: July 21, 2008, 06:01:32 PM »

cos tam nowego bedzie     jak narazie to chyba najwiekszy dodatek
Asmodeus
Gość
« Reply #26 on: July 22, 2008, 08:16:58 PM »

b14 do zaciagniecia http://www.lotro-europe.com/newspage.php?id=2008
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #27 on: July 24, 2008, 06:03:54 PM »

jeheeeee! sciaga sie, sciaga:)
Jagar
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #28 on: July 24, 2008, 09:26:48 PM »

Ale jeszcze nie uruchomiony.Mozna zaciagnac zainstalowac ale nadal brak go w gameplay.Bynajmniej ja przejscia do Eregion i Ruins of Ost-in-Edhil nie widze.
Huriel
GM Iron Lady ;-)
Administrator
Forum Addict

KoHaniutka

« Reply #29 on: July 24, 2008, 11:18:07 PM »

jestem zachwycona bookiem:) eh, postarali sie, dobra robota i w ogole swietnie sie dzisiaj bawilam.

A i nagrody miodne po prostu:)
Pages: 1 [2] 3 4
  Print