|
Kodda
|
 |
« Reply #120 on: November 27, 2011, 03:36:39 PM » |
|
Jesli 7 rano w poniedziałek czasu US, to powinno się skończyć ok. 12 naszego czasu?
nie... 7 polskiego, ale we wtorek
|
|
|
|
Decoo
|
 |
« Reply #121 on: November 27, 2011, 04:26:56 PM » |
|
Kodda twoje zrodla sa oficjalne? :p bo nie chce przezyc tego szoku i wstac jutro i zobaczyc nie dzialajacy przycisk play
|
|
|
|
Kodda
|
 |
« Reply #122 on: November 27, 2011, 07:12:46 PM » |
|
Kodda twoje zrodla sa oficjalne? :p bo nie chce przezyc tego szoku i wstac jutro i zobaczyc nie dzialajacy przycisk play 
- nie było chyba "oficjalnie "nic powiedziane kiedy się to kończy - czytałem tylko o tym na którymś forum, że takie mieli plany i tym się zasugerowałem... ale nie mogę potwierdzić "że na pewno tak będzie"
|
|
|
|
Gruin
|
 |
« Reply #123 on: November 27, 2011, 08:15:15 PM » |
|
Stephen Reid pisał o tym na Twiterze - co można chyba uznać za "oficjalne" :-)
|
|
|
|
Maaro
|
 |
« Reply #124 on: November 27, 2011, 09:03:17 PM » |
|
Witajcie, ja dopiero dzisiaj odpaliłem gierkę  ale wszedłem bez problemu, fakt że była 8.30 rano  , ani razu mnie nie wyrzuciło, miałem ze 3-4 większe lagi. Jak na 12h grania to bardzo dobry wynik. Zrobiłem 1 flashpointa, baaardzo fajnie się je robi, nie do końca tylko skumałem o co chodzi w w tych "gadanych" przerywnikach, z tymi punktami za wybór 1 z 3 odpowiedzi :/ We trzech plus mój kompan (2 jedi i przemytnik) zrobiliśmy Esseles za pierwszym podejściem. Drop całkiem ładny, chyba ze 3 przedmioty stamtąd wyniosłem. W Coruscant zaczęło mocniej lagować więc zrobiłem sobie przerwę, wylogowałem się, a chcąc wrócić do gry widzę że nie będzie łatwo, wszystkie europejskie serwery PvE EN są pełne, a tylko francuskojęzyczne dostępne  Wrażenia po becie mam bardzo pozytywne, dobrze że już za 3 tygodnie zagramy w finala  )
|
|
|
|
Peter
|
 |
« Reply #125 on: November 27, 2011, 09:23:26 PM » |
|
Kapkę pograłem na swoim starym rzęchu... w sumie mimo zmniejszenia do minimum parametrów - miałem komiks ale i tak warto było. W piątek późny wieczór i rano sobotę pograłem jedi consularem. Przy komiksie... no nie da się ukryć że przy trudniejszym przeciwnikach ginąłem dość często... Zatem od popołudnia zacząłem grać jedi knightem i było o wiele, wiele przyjemniej  Doszedłem do 9tego levelu, w sumie skończyłem prolog (został odlot) ale muszę przyznać że: a) na komiksie pokonanie ostatniego bossa zajęło mi 4 podejścia... a i tak wygrałem fuksem  b) zbudowanie miecza... no nie powiem, wzruszyło mnie
|
|
|
|
Elron
|
 |
« Reply #126 on: November 27, 2011, 11:22:02 PM » |
|
Beta się kończy w poniedziałek o 23.59 czasu amerykańskiego czyli dla nas o 6.59 we wtorek:)
|
|
|
|
Dadolo (KARAYAN)
|
 |
« Reply #127 on: November 27, 2011, 11:52:11 PM » |
|
Witam,dla mnie skonczyla sie juz beta (do pracy musze sie przygotowac),spedzilem kilka ladnych godzin,zrobilem troopera 11 lvl i jedi consular 11 lvl,fabula i questy pochlaniaja,jestem bardzo zadowolony,niestety wyjezdzam na swieta do polski i wracam w drugiej polowie stycznia,wiec dopiero wtedy kupie gre i zaczne grac,a poki co, to warto bylo spedzic sobote i niedziele po pare godzin przy tej grze,jestem fanem SW wiec gra mi pasuje jak najbardziej,do tej pory nastawialem sie na pvp w kazdym mmo,ale tutaj bedzie pve i przyszly rok zleci na graniu w SW
|
|
|
|
Catra
|
 |
« Reply #128 on: November 28, 2011, 12:34:26 AM » |
|
Ugrałem Sith Warriora do 11 lvl i Gunslingera 16 lvl. Mysle ze uda mi sie dobic jutro do 20 lvl  . Powiem tak : Po 3 Flashpointach, 5 czy 6 heroic questach i masie innych rzeczy ( nawet głupi crafting wciaga  mam juz 101 armstech i po 60 TrasureHunting oraz Scavenging ) murowany kandydat do zakupu. Liznałem nawet PVP i Huttballa. Miazga. Jak do tego dojdzie zgrane granie przez TSa ... zwalniam sie z roboty ...
|
|
|
|
Inkwizytor
|
 |
« Reply #129 on: November 28, 2011, 07:45:43 AM » |
|
Jak do tego dojdzie zgrane granie przez TSa ... zwalniam sie z roboty ... 
Ale na abonament trzeba zarabiać  Ot, nie lada dylemat przed nami
|
|
|
|
Peter
|
 |
« Reply #130 on: November 28, 2011, 09:23:36 AM » |
|
Tak czy inaczej - myślę, że długie miesiące, a może lata - dobrej zabawy przed nami  Nie mogę się doczekać figurki Malgusa
|
|
|
|
Catra
|
 |
« Reply #131 on: November 28, 2011, 09:54:34 AM » |
|
|
|
|
|
emssik
|
 |
« Reply #132 on: November 28, 2011, 11:21:20 AM » |
|
Ehh, gdyby żołnierze w LOTRO mieli takie samo SI jak towarzysze z SWTORa, to gra stała by się o tyle piękniejsza  Nie wiem, jakie macie odczucia, ale osobiście byłem zachwycony tym jak grała postać zarządzana przez komputer.
|
|
|
|
Inkwizytor
|
 |
« Reply #133 on: November 28, 2011, 11:44:05 AM » |
|
To prawda. W WAR pety to była masakra, a tutaj kompanion ładnie za nami biega, nigdzie się nie gubi i robi to co trzeba. ja nawet nie miałem problemu z craftingiem (jak ktoś tu wcześniej pisał) - kopmanion spokojnie najpierw podchodził do craftowanego przedmiotu, więc się nie zacinał stojąc za daleko.
|
|
|
|
Filavorin i Spółka
|
 |
« Reply #134 on: November 28, 2011, 01:12:49 PM » |
|
Kompani ofensywni naprawdę mają dobre SI, ale mój droid, który w zamyśle ma healować (żadnych ofensywnych skilli) leci i nawala pięściami xD, ale ogólnie fajnie trza jeszcze pvp w sumie spróbować.
EDIT: Huttball fajny a najlepsze space combat xD
|
|
|
|