Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13
  Print  
Autor Topic: Informacje na temat nadchodzącego stres testu  (Read 50201 times)
Kodda
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #120 on: November 27, 2011, 03:36:39 PM »

Jesli 7 rano w poniedziałek czasu US, to powinno się skończyć ok. 12 naszego czasu?

nie...   7 polskiego, ale we wtorek  :P
Decoo
Wojownik Twierdzy
Weteran
*

« Reply #121 on: November 27, 2011, 04:26:56 PM »

Kodda twoje zrodla sa oficjalne? :p
bo nie chce przezyc tego szoku i wstac jutro i zobaczyc nie dzialajacy przycisk play :D
Kodda
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #122 on: November 27, 2011, 07:12:46 PM »

Kodda twoje zrodla sa oficjalne? :p
bo nie chce przezyc tego szoku i wstac jutro i zobaczyc nie dzialajacy przycisk play :D

- nie było chyba "oficjalnie "nic powiedziane kiedy się to kończy

- czytałem tylko o tym na którymś forum, że takie mieli plany
  i tym się zasugerowałem...
  ale nie mogę potwierdzić "że na pewno tak będzie"   :-\
Gruin
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #123 on: November 27, 2011, 08:15:15 PM »

Stephen Reid pisał o tym na  Twiterze - co można chyba uznać za "oficjalne" :-)
Maaro
Jeździec
**

« Reply #124 on: November 27, 2011, 09:03:17 PM »

Witajcie,
ja dopiero dzisiaj odpaliłem gierkę :( ale wszedłem bez problemu, fakt że była 8.30 rano :), ani razu mnie nie wyrzuciło, miałem ze 3-4 większe lagi. Jak na 12h grania to bardzo dobry wynik.
Zrobiłem 1 flashpointa, baaardzo fajnie się je robi, nie do końca tylko skumałem o co chodzi w w tych "gadanych" przerywnikach, z tymi punktami za wybór 1 z 3 odpowiedzi :/  We trzech plus mój kompan (2 jedi i przemytnik) zrobiliśmy Esseles za pierwszym podejściem. Drop całkiem ładny, chyba ze 3 przedmioty stamtąd wyniosłem.
W Coruscant zaczęło mocniej lagować więc zrobiłem sobie przerwę, wylogowałem się, a chcąc wrócić do gry widzę że nie będzie łatwo, wszystkie europejskie serwery PvE EN są pełne, a tylko francuskojęzyczne dostępne :(
Wrażenia po becie mam bardzo pozytywne, dobrze że już za 3 tygodnie zagramy w finala :))
Peter
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #125 on: November 27, 2011, 09:23:26 PM »

Kapkę pograłem na swoim starym rzęchu... w sumie mimo zmniejszenia do minimum parametrów - miałem komiks ale i tak warto było.
W piątek późny wieczór i rano sobotę pograłem jedi consularem. Przy komiksie... no nie da się ukryć że przy trudniejszym przeciwnikach ginąłem dość często...
Zatem od popołudnia zacząłem grać jedi knightem i było o wiele, wiele przyjemniej ;)
Doszedłem do 9tego levelu, w sumie skończyłem prolog (został odlot) ale muszę przyznać że:
a) na komiksie pokonanie ostatniego bossa zajęło mi 4 podejścia... a i tak wygrałem fuksem ;)
b) zbudowanie miecza... no nie powiem, wzruszyło mnie ;)
Elron
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #126 on: November 27, 2011, 11:22:02 PM »

Beta się kończy w poniedziałek o 23.59 czasu amerykańskiego czyli dla nas o 6.59 we wtorek:)
Dadolo (KARAYAN)
Przybysz
*

« Reply #127 on: November 27, 2011, 11:52:11 PM »

Witam,dla mnie skonczyla sie juz beta (do pracy musze sie przygotowac),spedzilem kilka ladnych godzin,zrobilem troopera 11 lvl i jedi consular 11 lvl,fabula i questy pochlaniaja,jestem bardzo zadowolony,niestety wyjezdzam na swieta do polski i wracam w drugiej polowie stycznia,wiec dopiero wtedy kupie gre i zaczne grac,a poki co, to warto bylo spedzic sobote i niedziele po pare godzin przy tej grze,jestem fanem SW wiec gra mi pasuje jak najbardziej,do tej pory nastawialem sie na pvp w kazdym mmo,ale tutaj bedzie pve i przyszly rok zleci na graniu w SW  ;D
Catra
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #128 on: November 28, 2011, 12:34:26 AM »

Ugrałem Sith Warriora do 11 lvl i Gunslingera 16 lvl. Mysle ze uda mi sie dobic jutro do 20 lvl :) .

Powiem tak : Po 3 Flashpointach, 5 czy 6 heroic questach i masie innych rzeczy ( nawet głupi crafting wciaga :P mam juz 101 armstech i po 60 TrasureHunting oraz Scavenging ) murowany kandydat do zakupu.

Liznałem nawet PVP i Huttballa. Miazga.

Jak do tego dojdzie zgrane granie przez TSa ... zwalniam sie z roboty ... :)
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #129 on: November 28, 2011, 07:45:43 AM »

Jak do tego dojdzie zgrane granie przez TSa ... zwalniam sie z roboty ... :)

Ale na abonament trzeba zarabiać ;) Ot, nie lada dylemat przed nami  ;)
Peter
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #130 on: November 28, 2011, 09:23:36 AM »

Tak czy inaczej - myślę, że długie miesiące, a może lata - dobrej zabawy przed nami ;)

Nie mogę się doczekać figurki Malgusa :P
Catra
Wojownik Twierdzy
Jeździec
*

« Reply #131 on: November 28, 2011, 09:54:34 AM »

Ale na abonament trzeba zarabiać ;) Ot, nie lada dylemat przed nami  ;)

Zaczne w między czasie strugać figurki Gunslingera i je opychać na allegro :)
emssik
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #132 on: November 28, 2011, 11:21:20 AM »

Ehh, gdyby żołnierze w LOTRO mieli takie samo SI jak towarzysze z SWTORa, to gra stała by się o tyle piękniejsza ;) Nie wiem, jakie macie odczucia, ale osobiście byłem zachwycony tym jak grała postać zarządzana przez komputer.
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #133 on: November 28, 2011, 11:44:05 AM »

To prawda.
W WAR pety to była masakra, a tutaj kompanion ładnie za nami biega, nigdzie się nie gubi i robi to co trzeba. ja nawet nie miałem problemu z craftingiem (jak ktoś tu wcześniej pisał) - kopmanion spokojnie najpierw podchodził do craftowanego przedmiotu, więc się nie zacinał stojąc za daleko.
Filavorin i Spółka
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

« Reply #134 on: November 28, 2011, 01:12:49 PM »

Kompani ofensywni naprawdę mają dobre SI, ale mój droid, który w zamyśle ma healować (żadnych ofensywnych skilli) leci i nawala pięściami xD, ale ogólnie fajnie trza jeszcze pvp w sumie spróbować.

EDIT: Huttball fajny a najlepsze space combat xD
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13
  Print