Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 13
  Print  
Autor Topic: Informacje na temat nadchodzącego stres testu  (Read 50275 times)
Xabbu
cigrela sabmel
Forum Addict
*

« Reply #30 on: November 22, 2011, 03:35:56 PM »

20gb to nie groźnie.  Gorzej ze do weekendu jeszcze daleko a ich strony już przeżywają kataklizm.

"Due to high volumes of traffic, you are currently in a waiting queue.

This is not an error page and you do not need to refresh your browser.
You will be taken directly to the page you were attempting to access as soon
as you reach the front of the queue, or web traffic subsides to allow normal access.

Thank you for your patience and enjoy your time playing Star Wars™: The Old Republic™.

You will be forwarded to the website in approximately  "
muhrtag
Weteran
**

« Reply #31 on: November 22, 2011, 03:38:44 PM »

Hehe no widziałem właśnie:). Na stronach to mi nie zależy byle serwery gry stały stabilnie...chyba, że strony są na tych samych serwerach postawione, nie wiem nie znam się na tym :D
Xabbu
cigrela sabmel
Forum Addict
*

« Reply #32 on: November 22, 2011, 03:43:53 PM »

A co tu sie znac :)
 Jesli web strony nie daja rade to myslisz ze servery ktore maja utrzymac graczy sobie poradza? Bedzie wesolo ;) Ale w koncu sie uporaja i wyprostuja... Trzeba cierpliwosci troche nabyc.

:oCan't w8t :o
Fland
Przybysz.
Mędrzec
*

« Reply #33 on: November 22, 2011, 05:02:04 PM »

Sciaglem klienta probuje sie logowac i dostaje informacje : You are logged in from a region that we do not allow sopmeone to play from. Wiecie o co chodzi ?
Wiem  co to znaczy tylko dlaczego dostaje takie info ? Zarejestrowalem sie na stronie www.swtor.com i stamtad sicaglem instalke, a dokladniej downloadera.
Germion
Radny
Super Bohater

Addicted to alts

« Reply #34 on: November 22, 2011, 05:08:56 PM »

Więcej osób ma ten problem:
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=638530
Fland
Przybysz.
Mędrzec
*

« Reply #35 on: November 22, 2011, 06:27:29 PM »

Nic mi to nie pomoglo :)
EDIT
Matko w koncu sie udalo.
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #36 on: November 22, 2011, 07:22:45 PM »

Możecie w skrócie napisać o co biega z tym problemem z regionem i jak to naprawić/obejść?
Fland
Przybysz.
Mędrzec
*

« Reply #37 on: November 22, 2011, 07:48:02 PM »

Mnie samo ustapilo. Nagle wypisalo ze musze uzupelnic jakies dane bezpieczenstwa. Wypelnilem zapisalem i juz moglem sie logowac. Niby pisalo ze trzeba sie wylogowac ze strony i usunac cookies. Mnie to nie pomoglo.
Camil (Gwyndeith)
Wojownik Twierdzy
Bohater
*

Casual

« Reply #38 on: November 22, 2011, 09:10:46 PM »

Hej, mam NoScripta w Firefoxie. Po wejściu na www.swtor.com blokuje mi skrypta z domeny www(dot)akamaihd(dot)net i nie wczytuje zawartości strony. Po refreshu lub dwóch strona SWTORa otwiera się normalnie już bez zapytania o ten skrypt. Czy popadam w paranoję, czy coś próbuje ataku Man in The Middle proxując stronę Bioware?
Fland
Przybysz.
Mędrzec
*

« Reply #39 on: November 22, 2011, 09:16:26 PM »

Czy mozna juz grac ?? czy dopiero od piatku ?? bo nie wiem czy ciagnac dalej czy nie przerwac i ciagnac dalej jutro.
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #40 on: November 22, 2011, 09:24:47 PM »

Jak dostałeś  jedynie info o zaciąganiu klienta to grać nie możesz. Terminy dostępu do gry mają dopiero nadejść w ciągu tygodnia.
czyhanastrychu
Jeździec
**

« Reply #41 on: November 22, 2011, 11:34:20 PM »

Będą trzy fazy wejścia na serwery betaweekendowe. W zależności od tego kto szybciej zaakceptował zaproszenie.
Piątek godz.17.00 - Myślę, że ci co zdążyli zaakceptować zaproszenie w poniedziałek rano.
Sobota godz. 17.00 - Ci którzy troszkę się spóźnili ale dali radę jeszcze w poniedziałek lub wtorek rano. Ale to tylko przypuszczenia. 
Niedziela godz. 17.00 - pozostali
Beta weekend ma potrwać do poniedziałku do 7.00 rano.
Przypuszczam , że jutro roześlą maile o tym kiedy będziemy się mogli zalogować do gry. 
PRYM
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #42 on: November 23, 2011, 11:04:30 PM »

Ja już dostałem. W piątek zaczynam :)
Gruin
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #43 on: November 23, 2011, 11:20:27 PM »

trochę aktualności z Twittera Stephena Reid'a:
"There are only two times for invites: Friday or Saturday from 10am CST."
"Whatever day you get invited, you'll be able to test through until Monday 28th at 11:59pm CST"
W wolnym tłumaczeniu - gramy  od piątku lub od soboty 17 godziny  naszego czasu. Wysyłane są tylko te dwa terminy rozpoczęcia bety - wcześniej na forach była mowa o trzech. Serwery będą  otwarte do 7:00 we wtorek - również podaję czas dla Polski - dla wszystkich testerów.
Modnok
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #44 on: November 23, 2011, 11:25:59 PM »

Mam takie pytanie bo zasysam już 2-3 raz SWTOR i za każdym razem przestaje mi zasysać gdy dojdę do 18,5G gdzieś tak około tego. Miał już może ktoś z was podobny problem z zasysaniem gierki?
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 13
  Print