Pages: 1 ... 13 14 [15] 16
  Print  
Autor Topic: Rozważania gildiowiczów nt serwerów  (Read 61728 times)
Mustachios
Przybysz
*

« Reply #210 on: December 22, 2011, 01:25:46 PM »

Również mam komunikat o braku subskrypcji.
Strona z przedłużeniem wczytuje się długo po czym wyskakuje błąd.
Maaro
Jeździec
**

« Reply #211 on: December 22, 2011, 01:26:50 PM »

Heh, ja też nie podałem planu subskrypcji i konto mam nieaktywne, strona jest już przeciążona mimo, że jeszcze o 12.45 mogłem wejść bez problemu.
Niepotrzebnie już na tym etapie wymagają podania time kodu albo numeru CC, przecież mam 30 dni gry kupione razem z pudełkiem, przez ten czas mogę stwierdzić że nie będę grał w swtor, więc dlaczego mam podawać numer mojej CC?
Maured
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #212 on: December 22, 2011, 01:32:56 PM »

Ale glupota :[, czuje ze znowu dzis nie pogram... Plan suba powinien wyskoczyc jak nie bedziesz mial kurda juz zadnego dnia do grania a tak to leci znowu czas a my nie gramy :[. Jednak EA to EA tego sie wlasnie balem najbardziej przy tej grze...
Eor (Czarny)
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #213 on: December 22, 2011, 01:49:00 PM »

Heheh .. teraz to już nawet kolejka do strony SWTOR jest ... ale ubaw ;D
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #214 on: December 22, 2011, 01:51:19 PM »

WAŻNE INFORMACJE OD WYDAWCY GRY
Gra w całości w języku angielskim. Gra wymaga stałego dostępu do internetu, rejestracji konta (wymagany wiek powyżej 14 lat), opłaconego abonamentu i weryfikacji metody płatności przed uzyskaniem dostępu do gry. Zakupiona gra zawiera abonament na pierwsze 30 dni. Usługi sieciowe SWTOR mogą zostać zawieszone po 90 dniach od opublikowania informacji na stronie www.swtor.com. Gra wymaga zgody na udostępnianie informacji o koncie dla Lucasfilms Entertainment Company ltd. ("Lucasfilm"). Abonament może zostać anulowany w dowolnym momencie.

To jest info, które jest podczepiane pod oferty sprzedaży gry więc nie ma co się dziwić teraz, że jest wymagany plan płatności. Należało to przemyśleć przed zakupem gry.
Proszę już nie komentować tej kwestii w tym temacie bo nie służy on do tego i w razie dalszej potrzeby dyskusji o słuszności definiowania planu płatności stworzyć nowy temat dotyczący tego.
Fantazmagori
Weteran
**

« Reply #215 on: December 22, 2011, 02:04:45 PM »

dobra ale jak ja płacę prepaidem to co do cholery mam zrobić?

to już mam wpisać sobie prepaida??
Maured
Wojownik Twierdzy
Przybysz
*

« Reply #216 on: December 22, 2011, 02:09:54 PM »

Na to wyglada.... Ehhh EA EA nic tylko dolary im w oczach...
Modnok
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #217 on: December 22, 2011, 02:15:51 PM »

Dalsze tego typu wypowiedzi proszę kierować pod ten adres http://twierdza.org.pl/index.php?topic=6855.0
Rudobrody
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #218 on: December 22, 2011, 02:26:15 PM »

no to jak widzę, ze spokojnym sumieniem można wyjechać na święta i dopiero zacząć grać po powrocie :)

a zatem WESOŁYCH ŚWIĄT już teraz życzę wszystkim Gildiowiczom :) SPOKOJNYCH, bez wkurzania się na EA, kompa, internet czy inne cuś :)

Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #219 on: December 22, 2011, 06:08:39 PM »

Godzina 18:00 kolejka na 200 osób.
Mitsima
Przybysz
*

« Reply #220 on: December 22, 2011, 06:29:20 PM »

No tak mi się wydaje ze trochę EA nie ładnie zrobiła, ale nie ma się  co dziwić, jeżeli tyle kasy wydali na zrobienie tej gry, a zmieniają temat to chyba mi się wydaje ze nadal w Betę SWTOR gram.........
Inkwizytor
Moderator
Super Bohater

« Reply #221 on: December 22, 2011, 06:33:34 PM »

Godzina 18:00 kolejka na 200 osób.

Idzie dzisiaj jak krew z nosa... po 30min jestem 180ty. Kiepsko
Khelegros
Radny
Forum Addict

« Reply #222 on: December 22, 2011, 07:52:50 PM »

180 byłem, po 5 minutach 105.
Rudobrody
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #223 on: December 22, 2011, 08:15:08 PM »

W związku z długim czasem oczekiwania na dołączenie do gry w Star Wars: The Old Republic, BioWare wydał oświadczenie, w którym zapewnia, że pracuje nad usunięciem tego problemu. Rozwiązanie tej palącej kwestii wymaga jednak czasu, dlatego studio wymieniło nazwy najbardziej zatłoczonych serwerów. Jeśli nie chcecie spędzić kilku godzin w kolejce, lepiej je omijajcie:

Serwery amerykańskie:

The Harbinger - Zachodnie wybrzeże - PvE
    The Swiftsure - Wschodnie wybrzeże - PvP
    The Fatman - Wschodnie wybrzeże - PvP

Serwery europejskie:

Bloodworthy - angielski - PvP
    Frostclaw - angielski - PvE
    Legions of Lettow - angielski - PvP
    The Red Eclipse - angielski - PvE
    Tomb of Freedom Nadd - angielski - PvP
    Darth Revan's Mask - niemiecki - PvP
    Darth Traya - niemiecki - PvP
    Jar'Kai Sword - niemiecki - PvP
    Hrakert Rift - francuski - PvP

W treści oświadczenia BioWare prosi o cierpliwość i zaznacza, że w najbliższej przyszłości kolejki na wymienionych serwerach raczej się nie zmniejszą. - Na wielu innych serwerach kolejki są bardzo małe lub nie ma ich w ogóle - twierdzą twórcy gry. Studio pracuje nad możliwością przeniesienia swoich postaci z tych serwerów, jednak nie wiadomo, kiedy opcja ta będzie dostępna.

BioWare jest także świadome, że niektóre osoby są rozłączane w trakcie oczekiwania na przystąpienie do rozgrywki - tą kwestią również zajmują się już odpowiedni ludzie.

źródło: http://www.gram.pl/news_8AjlJ,63_BioWare_ostrzega_omijajcie_zatloczone_serwery_Star_Wars_The_Old_Republic.html
emssik
Wojownik Twierdzy
Mędrzec
*

« Reply #224 on: December 23, 2011, 09:30:49 AM »

Strzelam, ale zakładam, że to te serwery, na których EA, swym genialnym algorytmem rozmieścił przedpremierowo gildie.
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16
  Print